32

Ганев

преди 3 години

Като имаш повече власт - МАХНИ ВСИЧКИ ШУРОБАДАЖАНАШКИ болници..Пълна пародия... А това понятие ИЗБОР - нали всички имат дипломи... На лице с мед. дипломи абсолютна забрана да ценообразуват...Цялат система трябва да се РАЗТУРИ... Над 85 % вършат ЕЛЕМЕНТАРЕН ТИП ДЕЙНОСТИ...Доктор преглед не прави - знаеш ли това.. Стига с това ласкателство

31

Анонимен

преди 3 години

Най ще им отиват раираните пижами на всичките "избраници"! Власт ли? Само тоягата ще ви оправи!

30

Шефа

преди 3 години

Прав е Ананиев , властта се полага на Борисов , нали ТОЙ е Мутрата в Правителството !Всички останали служат за параван на Борисов!Давайки на някой министър извънредни права и пълномощия , Бойко Борисов на практика си ги дава на себе си !Никой няма да пръцне без негово разпореждане!

29

Good

преди 3 години

Чакат туристи а има забрана на границата за влизането им !!!!

28

RZI I RZOK

преди 3 години

Докога ще дежурим на границата по 12 часа бре *** ? Ако бяхте ходили в казарма щяхте да знаете, че през два часа те сменят, за да отдъхнеш а тук по 12 часа без почивка в мизерни условия и страх от зараза! То за кратко време бива ама Вие решихте, че така ще е и в бъдеще! Ние граничари ли сме или поне да ни плщахте като на митничари та да си заслужава да си рискуваме здравето и живота заради Вашите нескопосани решения!! Защо СЗОК и НЗОК не давате наряди на ГКПП? Вие да не сте богоизбрани ? Търпението свършва !

27

уникум

преди 3 години

Ама тоз наистина ли вярва ,че ще има собствена власт и мисъл !

26

Анонимен

преди 3 години

В това правителство няма един дето да мисли със собствената си глава те са длъжни да мислят като вожда си ,длъжни са да са папагали и само да ръкопляскат ,ако може и ръка да целуват за това се плаща здраво от народната хазна ,ние дето плащаме нямаме думата ,но този дето разполага с нашите пари той е вся и всъо !Затова всички изглеждат толкова неадекватни те за пари и майките си ще продадат и са винаги съгласни ! Там не можеш да видиш някой да стърчи просто няма как да се случи това ,веднага ще м

25

??????

преди 3 години

До Маската на ЖороПри отпадане на извънредното положение се възстановяват заплатите на депутатите и министрите.... и на главния здравен инспектор също. Винаги във всяко решение има ЛИЧЕН МОТИВ! Ще оставят мерките, но ще обявят някаква си там епидемиологична обстановка, която ще държи на тръни всички "маргинали", ще убие търизма, ще откаже българите да се връщат от чужбина и да карат лев в държавицата и догодина дори няма да има пари за заплти в държания сектор, пенсии и т.н.

24

Анонимен

преди 3 години

Какви детски градини ще отваряте бе докато не махнете мерките? Дистанция ли ще пазят тези деца или маски ще носят?

23

Маската на Жоро

преди 3 години

Извънредното положение отпада, абсурдните мерки остават? Каква е файдата от целия този водевил? Да добутат до края на мандата ли? Маскаджиите вън от политиката!

22

123

преди 3 години

Госинът Онаниев за пореден път показа, че ни си има хабер от здравеопазване, нито някога ще придобие. Напълно независима и семпла личност, има и вид на човек дето си пие закуската

21

Анонимен

преди 3 години

Интересно за какъв туризъм говорят тези кре*тени при наличието на карантинаТъпата министърка говори по телевизията за германци, англичани които щели да идват ... може би карантината е само за българи идващи от чужбина.

20

адсф

преди 3 години

Напълно е прав, че няма да получи повече власт, вожда самодържец, ще я получи.

19

Handel

преди 3 години

Естесвено че няма да получиш повече власт, всъщност ще продължиш да нямаш никаква власт, както и досега. Всички знаят, че да назначиш счетоводител да ръководи здравеопазване е като да накараш магаре да свири на дудук, и си просто поредното бушонче на Бойко, което ще изгърми като бойко усети, че му пада рейтинга. Така че и преди, и сега, цялата власт ще си бъде на Бойко, и ТОЙ ще получи значително по-големи права, тъй като ще обсеби конституционните права на Народното събрание.

18

?????

преди 3 години

Само за информация : Гърците вече отвориха плажовете и чакат туристи от всички държави от които ние ги забраняваме. Германия, Великобритания, Франция, Испания, Италия, Холандия, Белгия, Дания, Швеция, Норвегия, Австрия и т.н. Събудете се БългариСкоро ще ни забранят и да напускаме държавата заради огромната загриженост да не се заразим, видиш ли!

17

?????

преди 3 години

Недоумявам! Как така Ангелкова има план за развитие на туризма. Подготовки от 15 юни. Безплатни чадъри, шезлонги а тоз *** ще забранява да влизат туристи в България. Еми да забрани и да напускат българи тогава границите и ето ти ДИКТАТУРА. Свободата на предвижването се ограничава от един *** на заплата на който не му пука за самооцеляващия народ. Какъв 13 юли, изобщо допуска ли Ананиев какво се случва в сектора Търизъм, който внася най-много лев в хазната. Не производство.....Туризъм.

16

баба ви

преди 3 години

В една друга публикация прочетох , че Ананиев е вуйчо на Владислав Горанов. Владислав Горанов пък нищо общо нямал с ... Божков, още не съм разплела чорапа...

15

Анонимен

преди 3 години

То мислят вместо Ананиев. Той само подписва заповеди и от време на време се събужда ако е заспал от скука.

14

Анонимен

преди 3 години

Ананиев не е разбрал - той ще бъде инструмента на друг, чрез неговите инструкции Ананиев ще ни управлява.За да не поема отговорност.Общо взето - преоблякъл се Илия - пак в тия.

13

ined

преди 3 години

Какви изобщо решения може да взема по здравни въпроси един пенсиониран счетоводител?