111

Анонимен

преди 4 години

Каква криза бе, нещастен доктор. Разходи се из София и дано ти се изясни дали някой слуша глупостите ти. Само дразниш и ще си докараш беля.

110

Анонимен

преди 4 години

Тия са все по-безпомощни.Някога щяло да свърши. И все хората са виновни.Единствено положително беше ранното въвеждане на мерки,след това изпуснаха нещата.

109

НЕКОЙ

преди 4 години

Кунчев, лека полека си просиш голям бой. Вервай ми. Ще предизвикаш такъв търкал, че коронавирусът пред него ще е като пролетен ветрец.

108

До ти да видиш

преди 4 години

Личи си, че си от новото неграмотно поколение. Няма в българските закони изискване за 140000 заразени, за да се обяви епидемия. За всяка болест е различна бройката, а Ковид-19 е нова болест и за нея няма бройка.

107

Sata NATO

преди 4 години

всеки с половин пръст чело влиза и пише вредни за обществото коментари в момент, когато системата на здравеопазване е пред колапс, а полиция не достига да се бори със всички нарушения------ Всеки има право да изразява мнение по всички въпроси. Истината не е монопол на управляващите. Разбира се, в момента имаме пълзящ фашизъм и Главен прокурор-милиционер по душа, но и това ще мине.

106

Анонимен

преди 4 години

И тоя срещу няколко сребърника се продаде...Господин Главен на нещо си, как ще се самоограничи една епидемия ако хората не си изграждат имунитет?!------Нали точно това ти казва Господинът.Вденаха как стоят нещата ама още не им се иска да си го признаят направо ами го увъртат.

105

Ти да видиш

преди 4 години

Трима неграмотника не са успели да сметнат, че са нужни 140 000 хилки, за да бъде обявена епидемия и са ми дали минуси! А аз продължавам, да не разбирам, от какво облекчаваме мерките.

104

seira

преди 4 години

"КОРОНАКРИЗАТА" = ПАРАВАН ЗА УЗАКОНЯВАНЕТО НА ФАШИСТКА ДИКТАТУРА В БЪЛГАРИЯ!!!НАРОДЕ!!!!!

103

6

преди 4 години

Айде изчезвай вече бе ***. Ходи на летището да посрещаш електората на Герб че земат да хвърлят топа и на изборите че духате.

102

Ти да видиш

преди 4 години

Облекчаване на мерките от какво? За да има епидемия според българските закони е нужно да има 200 болни на 10к (на 7 милиона всеки сам да си смята, колко болни трябва да има), но тези цифри са за епидемия, а пандемията е над епидемията!

101

123

преди 4 години

И тоя срещу няколко сребърника се продаде...Господин Главен на нещо си, как ще се самоограничи една епидемия ако хората не си изграждат имунитет?! След катоняма ваксина, начинът е един- среща с патогена. Ще защитим старите хора не като запрем народа като стадо, а като оставим младите да прекаарат инфекцията-по някои данни ок 80 % даже без да кихнат, безсимптомно...няма как да се сметне колко и чии животи е спасило извънредното положение, но цената дотук санад 100 000 безработни >от 2019 това вре

100

Анонимен

преди 4 години

Интересно за какъв туризъм говорят тези кре*тени при наличието на карантина Тъпата министърка говори по телевизията за германци, англичани които щели да идват ... може би карантината е само за българи идващи от чужбина

99

Анонимен

преди 4 години

"Знам, още и че три болници вече ги няма, заради безотговорно отношение към карантината."..............Три болници ги няма заради НЕКАДЪРНОТО управление в здравеопазването като цяло и НЕАДЕКВАТНИТЕ действия в ситуацията с вируса в частност. Мантрата с безотговорното отношение на хората я насаждат, за да може такива като теб да се вържат и да я развяват, и така да не се търси сметка от наистина виновните. Тия дето ядат агнета на Великден са ви виновни, а не тия, дето разсипват държавата. Супер.

98

Анонимен

преди 4 години

Колко ли пари ще има от тоя вирус от ЕС

97

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 96А първото корабче дето акостира в Щатите, там как беше бройката и смъртността?Или ти реши, че това не е "представителна извадка"?

96

Георги

преди 4 години

Днес ще ходя да се подстригвам. И да питам, във фризьорските салони задължителни ли са маските. Защото не съм си купувал такава, но не искам да ме глобят. Някой, който е ходил, да каже.

95

Село делиормана

преди 4 години

Пълни глупости!!!!!На търкалета!!!!!!!!!

94

Анонимен

преди 4 години

Единствената представитрлна извадка за смъртността е от френския военния кораб Charles de Gaulle, където на 10 април бяха тествани всички пътници за коронавирус. От 2000 пътници 1051 са били заразени, като повече от половината са нямалк никакви симптоми. Един месец по - късно няма нита една жертва. Смъртността от този грип е точно 0.00%

93

Анонимен

преди 4 години

оставка на некомпетентното правителство и на премиера слънце

92

Анонимен

преди 4 години

За ваксина не знам.Но знам, че могат да бъдат издирени всички провокатори и разпространители на лъжи и осъдени.