21

Кръчмар

преди 4 години

Бе тия хора акъл имат ли? Ами туристическия сезон? Ами кафенетата и ресторантите ще фалират! Като си нямат един Ричард Алибегов. Мъка, мъка! Край, умря бизнесът! Горката Франция!

20

ilia

преди 4 години

tam sa mnogo poveche kato naselenie ne moje da se sravniava s Bulgaria

19

korona

преди 4 години

До АнонименЕеееее, ама и тука ли се намеси нашето управление?Защо се съгласяват да им се отнемат правата да тичат по кафенета, молове, паркове и т. н.Къде сме ни е.....къде са те?Светлинни години разлика.

18

геноцид

преди 4 години

Господи това е чудовищно, няма ли кой да спре това клане от страна на френския кървав режим??? Къде са протестите, БХК, Сорос, ало там чувате ли, загиваме!!!!

17

Анонимен

преди 4 години

*** ще се препича горд че има слободия.-----Това е най-ценното в живота.А тебе никой не те е спрял да се затваряш вкъщи.

16

Анонимен

преди 4 години

Стига сте писали глупocти, няма ли някой сериозно да разъждава тук?Не бяха ли вече удължили извънредното положение до 24 юли във Франция?Поне така си спомням.И стига с този ***. Всички хора по света са еднакви, няма идеален народ както няма и лош народ. Едни били дисциплинирани, пък видите ли, други не сме!Където дойде хубавото време, пекне слънце и народът излиза на припек като гущери!Навсякъде е така!А това няма нищо общо с народопсихологията.

15

Анонимен

преди 4 години

Нормално.Тези потушаваха протестите на жълтите жилетки с палки и сълзотворен газ и арестуваха хиляди.Даже десетки починаха при протестите , но понеже са от добрите , никой не им размахва пръст , че се държат като диктатори

14

Франсе

преди 4 години

Колко много глупости, написани от хора, на които светът се ограничава до новините на "националните " ни телевизии! С това управление и срещу Франсетата да вървим пак няма да се срещнем. P.S. От началото на инзвънредното положение ВСИЧКИ еднолични фирми получават БЕЗВЪЗМЕЗДНО от държавата 1600 евро всеки месец!!!

13

ами

преди 4 години

До АнонименАми защото са колонизатори и са цуцали от благата на съответните държави и сега тия черни и арабели на практика се водят френски граждани. Те са от бившите френски колонии.Скоро бял французин няма да остане при тях. :))))

12

Анонимен

преди 4 години

еййй намат си Мангър там, по простти са от българите,. ще седят затворени цяло лято. *** ще се препича горд че има слободия.А да видим.....

11

Анонимен

преди 4 години

Нямам представа, ЗАЩО си напълниха държавата с ннегри и араби французите!!!!!!!!!?????

10

Елемаг

преди 4 години

Aнонимен 11 какво да пишем ве.Вируса изкара на бял свят истинските доказани теори,които са забранени от либерало-дбендъеския модел.На балканите гентичните българи минават леко вируса и тука е раят.Много добре виждаш коя *** се арзболява и сее заразата.Отдавна доказани неща и за объркващия геном и за мелезите,които са подоатливи на всички заболявания.Гена е здрав,когато се е утвърдил с векове.Ама искат от горе с метиси и ***,да разсипят всичко!!Кое не ти е ясно?

9

Снимката

преди 4 години

Те това са вече френските "аристократи". След някоя година със свещ ще търсят бял французин.

8

Пет

преди 4 години

Хората, които се страхуват от вируси(екзозоми), са потресаващо изродени същества. Да искаш да има извънредно положение е чисто човешка катастрофа. Страхът е голямо унижение!!! ИНаче всички почитат Васил Левски, а реално са жалки мижатурки.

7

Totenkopf

преди 4 години

А тук нашите национални предатели го махат, по съвет на д-р Менгеле. Кой оцелее

6

Анонимен

преди 4 години

Ааа, не е извънредно, и там вече го прекръстиха на санитарно.

5

Анонимен

преди 4 години

Румен радеф съсипа България и зарази с корона народа, да подава оставка.

4

Анонимен

преди 4 години

Не извънредно, а санитарно положение. Нашата тиква оттам го копира, след разговор с Макрон преди десетина дни.

3

Нане

преди 4 години

Чини ми се, че скоро жълтите жилетки, ще излязат на ново и ще има нова френска революция...Просто мое виждане... Няма да му върже на макарончо новото световно редче, дет му го налагат неговите господарчета...

2

вижда се

преди 4 години

Тази снимка е от Африка !