37

Ами не се учудвам

преди 3 години

Най простите,мръсните,необразовани,зли и нехигиенични племена на този свят хо хо хо

36

4epa

преди 3 години

СЛЕД КАТО НЕ СА АРИИЦИ ЗА ГЕРМАНИЯ НЯМА ПРОБЛЕМИ !!!!!!!!!!!!!!!!

35

Анонимен

преди 3 години

Айде Ангелакова да им прати самолет да ги прибере, щото като се разболеят всички искат да си идват.

34

Анонимен

преди 3 години

до 45: Допуска се, защото основната цел е точно тази - масовост. До 65 милиона има още много. Работата се протака.

33

Анонимен

преди 3 години

Купуването на самолетен билет трябва да стане задължително с подлагане на тест за коронавирус; Защо правителствата допускат постоянно чрез авиолиниите да се развяват заразени с коронавирус по цяла Европа е умонепостижимо. Крайно време е да се вземат мерки и този въпрос да се реши.

32

Анонимен

преди 3 години

До 42 Откъде накъде ще *** лекари заради неблагодарните май. муни? Ти би ли отишъл да лекуваш тумбата ....

31

Анонимен

преди 3 години

До 32: Какъв източноевропейски ген бълнуваш? Всички са чистокръвен източноиндийски ген, които доскоро разправяха, че тази болест не ги лови.

30

Анонимен

преди 3 години

Завръщащите се в България трябва да бъдат поставяни под карантина, това е работа на държавата да се организира, да кажем както в Южна Корея. Иначе ще се създават огнища на зараза в страната. Селата в хасковско били пламнали - ами вие го допуснахте това. Който не спазва карантина - в затвора, отговорност и за дърхавната адмиистрация, ако допуска анархия

29

Анонимен

преди 3 години

Така е, защото българските и румънските работници в немските месокомбонати са натъпкани да живеят по-дванайсет души в стая - идеален инкубатор за разпротранение на всякакви зарази и са подложени на безпощадна експолатация

28

Христо

преди 3 години

На самолета и обратно в лошата България! Утре ще се разминаваме с тях в магазина! Как да нарека цялята работа....

27

Анонимен

преди 3 години

Аз пък очаквам да има поне един работник който се казва ХАНС ама надали..

26

До 29

преди 3 години

От къде ги раждаш тези безумни идеи?Как ще карантинаш болни и здрави в хотел на държавна сметка, с всичките условности. Като поемеш ангажимент да ги изолира, кск ще спазиш всички противоепидемиологичните мерки, които не дават 100% гаранция, че някой няма да се зарази. И после дела, съдене и кой знае какви филми.Мислено е от умни хора. Домашна карантина, проверки от РЗИ и полиция. А че Холандия си позволява, да качва доказано заразени в редовен полет, си е за сериозни съдебни претенции.

25

До 24

преди 3 години

Е не става въпрос за тези дето си плащат и имат осигуровки. Имащите не са проблем за системата, че да се налага промяна. Онези с 90 те дена трудова заетост, дето ни ги връщат болни са проблема.

24

Анонимен

преди 3 години

Докога ще ги пускат от летището до си ходят в къщи да заразяват?Да им осигурят 14 дни престой в някоя детска градина,дето са закрити. Толкова хотели има, на които могат да плащат. По-евтино е са се грижим за карантинирани хора, отколкото за болни

23

Анонимен

преди 3 години

До До 19Дори и да живееш много чисто,ако нямаш ваксина за туберкулоза и се недохранваш или не се храниш с разнообразна храна,ще се разболееш.Това е болест на бедността,а дори и да не си беден,ако не се храниш разнообразно,организма също ще е слаб.

22

Анонимен

преди 3 години

До АнонименСтига си дрънкал глупости,здравните осигуровки в ЕС ,важат и за България,ако предоставиш в България нужния документ,тогава немската(или друга) здр. каса плаща на нашите болници,лекари, а в други ЕС държави дори не се иска документ,показваш си само здравната карта и толкова. Лошото при тези здравни карти обаче е,че всичко е записано електронно и се следи,лабораториите с електронни уреди също могат да манипулират анализите,вече има такива в България,а това не е добре за човека.

21

До 19

преди 3 години

БЦЖ не е някакво чудо, не ти гарантира, че няма да се заразиш, ако живееш като скот, нали?

20

Реалист

преди 3 години

Дяволът го е измислил много хитро. Той знае, че съществото човек няма да спазва правила.

19

Анонимен

преди 3 години

Сега ще изпият няколко хапа за сваляне на температурата, ще хванат самолета и ще си дойдат тук... Като ги приемаме без контролно по границите така ще е

18

д-р Хаус

преди 3 години

Българи и румънци значи? Ами нали уж и ние, и комшиите си имаме БЦЖ-та, бре!?