83

Борю

преди 4 години

Относно това коя страна е по авторитарна България или Беларус е спорно. През всичките години, които живея в Беларус нито веднъж не съм спрян просто така от полицай за проверка на документите, а в родният ми град посред бял ден ме спират и на въпроса ми защо не могат да дадът логичен отговор било просто проверка, да не би кпп да минавам. Относно независимостта на България просто ще замълча.

82

България разпад

преди 4 години

В Беларус заразените са в пъти повече от България, но броят умрели е същият като в България! Смятайте на какво дередже е българското здравеопазване! Реално здравната емиграция от България е почти също толкова основателна причина за емиграция като икономическата емиграция!

81

do 71

преди 4 години

Броят на заразени до тоя момент-10.05.2020 са-4,062,583Броят на умрели-278,147.Това е официялна статистикаПри това ,някой страни обявяват днешните резултати по-късно следобяд

80

Анонимен

преди 4 години

До БорюБлизо ли живееш до патоанатомията на най-голямата болница?

79

В Минск е “спокойно”

преди 4 години

Значи в Минск е спокойно - не ви показват умиращите от вируса хора - това също е решение на проблема в една авторитарна страна ......

78

Борю

преди 4 години

Дори и да не са точни не са далече от истината, аз живея в Минск и тук всичко е спокойно.

77

До Борю

преди 4 години

Наистина ли вярвате на официалната статистика за заразените от вируса в Белорусия ? Такива статистики - стъкмистики си имахме и и нас по Живково време !

76

Борю

преди 4 години

Беларус 21000 заразени 110 починали без карантина и всякакви ограничения. Как мислите дали правилно постъпват?

75

Какво празнуват ?

преди 4 години

Разпада на СССР ?! Белорусия празнува победата на СССР над Германия, като после без война се разпадна !

74

Анонимен

преди 4 години

Абе Лукашенко тия мустачки от кой ги е взаимствал?

73

Анонимен

преди 4 години

Тия огромни фуражки са направени с умисъл да побират много пари.

72

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 981 април - 50000. 1 май - 250 000

71

Анонимен

преди 4 години

За 30 дни от тая болест са умряли 200 000 човека.--------Другаря Гл. прокурор моля да издири лъжеца с име "Факти" и да му повдигне обвинение за всяване на страх чрез лъжлива информация.

70

Лелее СМЕХ..

преди 4 години

.. И ЗА КАКВО Е ЦЯЛАТА ТАЯ ПОКАЗНОСТ?!! ЗА РУСКИТЕ ДИКТАТОРИ, ЖИВОТА НА НАРОДА, НЕ СТРУВА И КОПЕЙКА...!!!ЗАТОВА МРАЗЯ РУСИЯ И. ЩЕ Я МРАЗЯ ВЕЧНО!ТОВА Е СБОРИЩЕ НА УБИЙЦИ!!!

69

Истината

преди 4 години

До КРАЛИ МАРКОРусия е най-мръсната и до погнуса отвратителна страна в цялата световна история. Там са селекционирани чудовищни морални *** при, които понятията за Добро и Зло са обърнати наопъки. През цялата си история тази нация се е въргаляла в ***, в които иска да потопи целия свят.

68

Анонимен

преди 4 години

До 93 Имаш ли и 15 годинки Дечо? Явно дядо ти е бил с бетонна кратуна " антисоциалист"! Та сега е твой ред аз кратуната!-;) Сополи сополи

67

КРАЛИ МАРКО

преди 4 години

ПОКЛОН НА ТАЗИ ВЕЛИКА РУСКА ДЪРЖАВА !!! ОБИЧАМ ВСИЧКО РУСКО !!! АМИН!!!

66

Анонимен

преди 4 години

През нощта на 08-ми срещу 09.05.2020 г., в чест на Деня на Победата, рускиятизкуствен интелект, вграден в подводния безпилотник "Витязь", покори хидрокосмоса(10 028 м.) на Марианската падина в Тихия океан. "Витязь" остави вимпел съссимволика "75-години от Деня на Победата".

65

Анонимен

преди 4 години

До до под мен..Не е добре да почвате да пиете толкова рано сутрин .....

64

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 87Вие сте психясали и зад всеки ъгъл само герб ви се привижда. И не, не ме интересува с какво ще се оправдавате, че сте така.