53

Ф.С.В.

преди 4 години

Дано си вземе поука този индивид обиждащ нормалните хора от години назад -Гледам Господ му е сложил кръст на челото (раната му е такава) та сутрин като се гледа в огледалото да си спомня че е земен а не е извънземен!!

52

Анонимен

преди 4 години

До ???"Този гологлавия",дето прилича на "Ам Гъл"е съосновател на фирма ПРОИЗВЕЖДАЩА в БЪЛГАРИЯ продукт на СВЕТОВНО ниво.Плаща много данъци.Осигурява работни места.Против е държавата да издържа"бизнесмени".Тормози администрацията,че е бавна,некадърна и корумпирана.Не му дреме,защото пазарите са му извън България.И разваля манджата на едни хора.Снощи по Нова чух поредното гадно внушение.Условието за дарението му на респиратори било да се ползват САМО от работници на УОЛТОПИЯ!Май бе с предимство?!

51

Мнение

преди 4 години

До ???този гологлавият е един от най-честните БГ бизнесмени. Бих желал всички да са като него!

50

???

преди 4 години

Тоз гологлавия какъв е и с какво заслужава навсякъде да се говори и пише за него.Вчера пуснах една телевизия и първите 29 минути от новините бяха само за него.

49

Voodo0

преди 4 години

Явно в Пирогов няма богати и бедни!?

48

Слаботоков

преди 4 години

порива крив,смях,слаб пило.. това не е Автомобил,момче

47

Седларов

преди 4 години

Ще загуби контрол,като се е замислил за някоя бамбина,стават сакатлъци.Губя контрол когато теб те няма

46

Sata NATO

преди 4 години

Мечтата на диктатора - държавата да се състои само от хейтъри . Сички по-тьпи от него, сички с рьце, заврени отдзад и само на него да се надяват - за лебец и джеб-пара.

45

Анонимен

преди 4 години

Стига сте писали идиотии като не разбирате грам от авиация, тоя експерт се изразява като Бойко Борисов, все едно е мало умен.

44

българин

преди 4 години

Абе интересно ми е в случая, кой го е проверявал тоя по време когато здравният ни министър нареди да се изградят КПП-та на изходите на областните градове за да не може никой да премине? А? Кой го спира него?Фрък-Фрък, и айде!

43

ПРОСТИЧКО И ЯСНО

преди 4 години

ДРУСНА СЕ ВЪРХУ ПИСТАТА ОТ БОГАТАШКА САМОУВЕРЕНОСТ ПОД ЕФЕКТА НА "ЗЕМНОТО ПРЕТЕГЛЯНЕ."" ЗЕМНОТО ПРЕТЕГЛЯНЕ " ВСЕ ФЩЕ НЕ РАЗПОЗНАВА "БЕДЕН / БОГАТ"

42

Анонимен

преди 4 години

На всеки паднал самулуд биролота им ги крифъ

41

Анонимен

преди 4 години

Получил е СМС от Бог.

40

Анонимен

преди 4 години

Кэт ми фръкаш/падаш Пенчефке бе, кой ли че ми ти кокалите из трънките збира, збира още зглобява бе Пенчефкеле бульо ле бе.Припев от химна МУ и ОСТАНАЛИТЕ ТЕРАСЬОРИ. АСЕНЗЬОРИ И СКУРАНАВИРУСЬОРИ

39

Извод

преди 4 години

Не всеки *** с пари може да управлява самолет, дори малко самолетче :)

38

Анонимен

преди 4 години

С две думи НЕКАДЪРЕН МИЛИОНЕР. Поредният. Дъвдук дето вика ФЪШШШШ.

37

Анонимен

преди 4 години

Даммммм това не е ли този същият тарикат дето по телевизиите съобщаваше че никой не работи за 700-800 лева в бг, а същевременно в неговата фирма хората взимат по толко (справка ***.bg преди около 2 години ако помните случая). Не завиждам на човека че има пари, но лошото е че за да ги има тези пари, той ги взима от работниците на които предлага малки заплати! Жив и здрав да е, но аман от български бизнесмени!

36

Анонимен

преди 4 години

"Нали ти казах, по-твърдо, навсякъде го пишат, днес.бг както винаги ще публикува новината утре. Fake news"Блиц и Факти направо го умориха, а ти "по-твърдо". При по-твърдо не викат линейка, но ми е все едно.Всеки да си каца както умее.

35

Додо

преди 4 години

Обратният, гръбният вятър, ако е 5 м/сек като умножим може да се получи 40/ 50 километра", посочи авиоекспертът Ангел Борисов. ==========================Този абзац го прочетох 3 пъти и ми се зави свят.

34

Анонимен

преди 4 години

Много ме кефи как в днес не различават км от км/ч. И според тях са еквивалентни. Парсеците в Междузвездни войни дълго ще тровят мозъка на хората. Колкото до бизнесмена, дано да се оправи. И може би ще осъзнае грешката си и защо болницата върна дарението му. Просто защото така не се прави - лекарите са се клели да спасяват всички, дори такива като него и там предимства няма и не може да има. Ама него сигурно ще го сложат в някое от лъскавите отделения, няма да лежи в стаи с мухъл и с 1 тоалетна/е