32

Ел Дудериньо

преди 4 години

Гърците искат да ти вземат парите. И правят всичко възможно да те предразположат да ги дадаш. Нашите мутри и селски тарикати по черноморието искат да ти вземат парите, без тая втората част.

31

Анонимен

преди 4 години

Море с вируси, ха, ха...Щеши да ходят на море, ше ми ходите на дедовия.

30

Истина

преди 4 години

АЗ ПОЧИВАМ ОТ 20 ГОДИНИ САМО В ГЪРЦИЯ, ГЪРЦИЯ Е МОЯ ВТОРА РОДИНА ДА ЖИВЕЕ ГЪРЦИЯ И ГРЪЦКИЯТ НАРОД АМИН

29

До No money back

преди 4 години

Ангелинке ти ли си ***?! Не разбра ли, че и пари да ни даваш пак няма да стъпим пли мутрафоните на бетономорието. Пробвайте да пратите роми по някоя социална програма, дано спасите сезона.

28

Жълт вестник

преди 4 години

Ама така ги съчинявате лъжите, че и сами не си вярвате.

27

Анонимен

преди 4 години

На българското черноморие такъв панаир ни стпретнаха на семейство с едногодишно бебе, предплатили апартамент за цял месец - държаха ни на улицата с часове, продали били апартамента, искаха да ни настанят в един кoптop, накрая заплашихме, че ще извикаме полиция и телевизия, след 300 уговорки ни настаниха в приличен апартамент, но пак не този, за който бяхме платили. Е, повече няма да стъпя там! И да - не е модерно БГ черноморие, защото е тотална кo4ина!!!

26

No money back

преди 4 години

Да поясня - сега е "модерно" да се оплюе българското и да се хвали чуждото, най вече гръцкото. Но знаете ли защо? Защото вече са си направили резервации, но гърците категорично отказват да им върнат парите. Та за това сега щат не щат, ще отидат. Каква ли ще е тази почивка изкарана в тревога от заразяване, несигурност и накрая карантина?

25

До 25

преди 4 години

Хахахаха, до тук ли опря да си рекламираш "бизнеса" бе чорбаджи! Не го ли сванахте бе дебеловрати *** такива - НЕ Е ВЪПРОС НА ПАРИ, А НА ОТНОШЕНИЕ! Набийте си го затлъстелите мозъчета и спрете да да дрънкате на тая струна, че българите били стиснати и затова не искали да ви дават парите си срещу мизерията дето предлагате. Усрех с "богатите чуждестранни туристи".

24

Вирусоносители

преди 4 години

Почивката в Гърция, Турция автоматично означава и две седмици домашна карантина. Струва ли си?

23

Зевс

преди 4 години

На снимката: Шейтан Лимани на о. Крит

22

Анонимен

преди 4 години

Ходят щото нямат паре. Има супер места по нащо море, но треат яко кинти. Наще искат да отидат за 500-стин леа за 10 дена. Аз си ходя по 5 звездни хотели, кеф ти море, кеф ти басейни, кеф ти обслужване. Има си атракции програми, храна топ. Не е лошо и на Гръцко ама долу по Закинтос и други скъпички места. Тука тия близките са тотална щета ,пълно с нашенци с пазарските чанти от Лидъл, сърбете с въдиците, и макетата с барбекюта от джанта, разливат парцуца и мани мани.....

21

Мангьров

преди 4 години

До ЗебриМозъка ти е гладък, а шкембето ти е нагънато... Това е проблема ти...

20

До До До Зебри

преди 4 години

Ами ето че по времето на епидемията сме си вкъщи. Веднага след това отиваме да почиваме в Гърция. Толкова ли си нагънат та не можеш да го осъзнаеш?!

19

Анонимен

преди 4 години

В гърция да не би да е по евтино от нашето черноморие .Освен ако не сте с чантите метро и бурканите никакъв шанс да е по на сметка.За водата е също мръснa добре че са белите камъчета на дъното за да ви изглежда чиста.На островите им къде мислите се изсипват лайнатаа .Гърците са мръсно племе много нагли.

18

Анонимен

преди 4 години

До До ЗебриНормалните хора по време на епидемия си стоят по домовете, а не ходят навсякъде да разнасят зарази... Ама едва ли имаш гънки на мозъчната *** за да го проумееш...

17

Анонимен

преди 4 години

...и гащите, и гащите.

16

Анонимен

преди 4 години

Споко, скоро ще напълнят болниците.

15

БГ концесионер

преди 4 години

Безплааааатни чадъри и шезлоооонги давааааааам!!! Бирата ми е само 10ачка, 100 г цаца 8 кинта, поляна паркинг 10лв./ден, сладолед, кола, царевица - сичко по 5, бате, да са лесни сметките. Така праим бизнес тука, уважаваме си клиентите. Раздавам безплатно и кепчета - да си ловите кафяви акули в морето, голема атракция!

14

Пешо

преди 4 години

Рано е за радост сред гърците, след 1 месец Барба *** ще ги налазят с хладилните чанти и слънчогледовите семки...

13

Анонимен

преди 4 години

Пълнят морето с вируси да е готово за туристите.