88

Анонимен

преди 4 години

И ТОЯ С БУЙНА КОСА ОТ БАНДАТА НА ПЛЕШИВЦИТЕ. АМАН ОТ ТЯХ, ОТ ТИЯ ХАЙДУЦИ!!!

87

от мен толкоз

преди 4 години

Щом му е здрава китарата,да му леят куршум,и ши забрави,и курбан да направи,да прикади къщата,и при поп да иде да му бай

86

Дулитъл др.

преди 4 години

Нъл му е здрава тиквата,ко са плаши

85

Баи

преди 4 години

Що ни занимават с някакьв - баи ...

84

Амсалак

преди 4 години

То така от нищото без средства,се прави фирма на свтовно ниво.Сблъсъкът с някоечервено куфарче,му е стартовата площ аз дка.Сега ще му ..помогнат..да скъса с миналото и отлетикъмбезкрая.ЕНе успяха,но винаги има втори път.

83

Bg izmet

преди 4 години

ТОЗИ ГЛАСОПОДАВАТЕЛ ЛИ Е ИЛИ ОТ ГЛАСОПРИЕМАЩИТЕ И УСВОЯВАЩИТЕ

82

Анонимен

преди 4 години

Като много се замозабрави човек и му го наместят. Сега разчите на тия дето викаше че повече от 800 лева не заслужават. А добре си ни дошъл. Тази грозна рана на лицето много несиметрична, я да я направим симетрична.

81

Анонимен

преди 4 години

Такива дето дават акъл на всеки и на всякъде,ги качвам на самолета си.Някой имал самолет,и бил паднал.А тези които бадат от колело и имат охлузвания ..??? за тях какво? Те по малко важни ли са в този живот,или казвате все тая?

80

123

преди 4 години

Понякога господ само размахва пръст за да се усетят някои хора и да се "приземят" малко. Ако не се усетят навреме, тогава им забива шамар.

79

Анонимен

преди 4 години

До дедо ТашункоМного ще се радвам да видя твоята красива физиономия, че си толкова критичен. Ако не се лъжа около 2008-***, когато за пръв път чух за него, бе отчел печалба 10милиона долара. Не знам ти върху каква сума плащаш данъци? Проблема е, че е дарил преди време май 5хил.лева на Да България. Което той сега отчита като грешка, защото е разбрал, че не са никакви "десни". Но други кръгове не могат да му го простят и затова бе и атаката за дарението му на Александровска.

78

Г.Т.

преди 4 години

Вижте какво пишат бивши служите на великата фирма Уоутопиа в бгработодател.ком и тогава коментирайте!

77

Анонимен

преди 4 години

Е сега туриха ли му вентилатор?

76

Анонимен

преди 4 години

До Пенсионер 75Е, кое не е вярно? Ти, като милееш за старите хора седя ли си на ***, когато затвориха областните градове? Аз моите на 200км.не съм ги виждал от 3 месеца. Природата ни праща този вирус да "изчисти" тези, дето тежат на социалната система. Тя е сурова, но справедлива. И не е еня имало ли е Исус Христос. И каквито и е там отвлечени ценности. Ако имаш две ризи, дай едната. Ако те ударят, подложи и другата буза и т.н. А да поддържа равновесие.

75

OneMoreLight

преди 4 години

До мхм,Чел ли си изказванията му по адрес на старите хора и за едно дарение към една болница?Дори и да е успешен човек, трябва ли така да разсъждава? :)

74

мхм

преди 4 години

богат или не, направил е фирма от световно значение и изкарва пари честно, а вие какво направихтЕ?

73

Пенсионер

преди 4 години

Това е бизмесмена който е коментирал, че "допълнителен плюс от вируса е - старите хора ще намалеят".Пенчев кратуно човек предполага но Бог разполага.

72

баба Ванга

преди 4 години

"Ако би мирно седяло, не би чудо . . .видяло !"Дано такава бъде съдбата и за в бъдеще, на всичкинаши местни бизнесмени . . .

71

11

преди 4 години

Е и? Нас какво ни засяга? Какво положително е направил за обществото, освен нищо? Има пари - само това е!

70

Анонимен

преди 4 години

Причината да падат толкова често самолетчетата на тия хора е че ги третират по начин, по който конструкцията им просто не може да издържи. Това са самолети, които са създадени да се движат хоризонтално от една точка до друга. Собствениците им обаче ги третират все едно управляват боен самолет. Опитват се да се правят на мъже и да правят разни маневри, от които конструкцията не издържа. Нещо като пътните хулигани, които се мислят за безсмъртни.

69

Анонимен

преди 4 години

До MayhemАз просто те питах за източник. Писаните неща си имат източници. В Уикипедия такъв източник няма. А за това защо мразите човек, който нищо не ви е (нито на някой друг) направил .... без коментар.