102

Анонимен

преди 4 години

ХЕЙЙЙ!

101

Анонимен

преди 4 години

До Кирето777Лошото е, че такива обявиха успяват. Бях чел едни статии, как 90% и нагоре от интелеткта в САЩ в един момент бил концентриран в правото и финансите. Сега заплатите на финансистите инбонусите има са много по-малк отпреди 15 години, ама пак имал 23-4 години с по 300-400 000 долара годишен доход. Впрегнали сме си хората в комерс - финанси, апликации, игри, социални медии, стени за катерене ... Все полезни работи.

100

Анонимен

преди 4 години

До 101Не го харесвам заради него самия, следователно нищо не му желая, ама никой няма да отрони сълза нито с право, ако се спомине.

99

Анонимен

преди 4 години

Хора осъзнайте се. Какво ви е направл та му пожелавате смърт. Толкова ли сте завистливи и зли. Че не е цвете за мирисане този е ясно, но трябва ли да се пожелава смърт????

98

Обикновен човек

преди 4 години

Когато някой е успешен винаги хората тръгват да търсят нещо гнило в него. Не го харесвам заради някой негови изказвания, но в такъв момент трябва да се пожелава само ЗДРАВЕ, а не да се злорадства.

97

ТАНИТКА

преди 4 години

ДОБРОТО ТУК Е ЧЕ НЕЕУБИЛ НЕВИННИ ХОРА ВЗЕЛ СЕ Е НА СЕРИОЗНО

96

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

АЗ ПРАЗНУВАМ ПРАЗНИКА ПОСЛУЧАЙ победата на ВЕЛИКАТА ЧЕРВЕНА АРМИЯ! ДА ЖИВЕЕ братският РУСКИ НАРОД наш ДВОЕН ОСВОБОДИТЕЛ! УСЕЩАМ ВИ!

95

Кирето777

преди 4 години

В едната стая на офисите му са ги кръстили змиярник там. Има ламборджини в сградата, за да гледат служителите му до къде могат да стигнат. При него били само подбрани кадри и каймакът на обществото... Сами си направете изводите. Този не е 4итав тип. Дори при разчет на лицето му и излъчването ми е ясен от птичи поглед. Чак самолет пилотира и 4ак сам. Тоя си е повярвал много.

94

От Берлин

преди 4 години

Оказа се, че съседката над нас е била 10 години медецинска сестра в интензивното отделение, в една от най-добрите болници в Германия... Разказа ми, че при тях, тези които били на дихателните машини оцелява ли 4 от 10! Който имал късмет да оживее, остава за цял живот инвалид от последствията на тези машини... Ама никой не го интересува! Да спасим живот, е винаги мотивът! Дано на човека, не му пъхнат тръбата сега....

93

Натопорчев

преди 4 години

Е сега шъ ***,, убие" Коронътъ..!!!

92

Анонимен

преди 4 години

Изобщо не се интересувам!

91

Анонимен

преди 4 години

До Анонименявно не го познаватеГоспод му е напомнил кой е

90

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 93Не мрази обикновените хора, а т у лу пи те. Виж някое и друго интервю с него. Бесен е на мър ди т е.

89

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 77Този"човечец"има пари защото е успял не заради дядо си. Не заради приватизация, държавни поръчки или еврофондове. Не, че е излъгал и взел пари на хората. Този "човечец" произвежда продукт на световно ниво. Този "човечец" твърди, че държавата не трябва да ни храни, а да си плащаме данъците и парите да се инвестират умно. И задава кофти въпроси за някои държавни политики и харчове. Затова дразни много. Интересен е защото е успял в чужбина без "патерици".

88

Анонимен

преди 4 години

човекът пере чужди парии прави баиритолкоа е полезеносвен това той мрази обикновените хорамисли се за по-висш

87

мхм

преди 4 години

богат или не, човека е основал фирма от световно значение и изкарва пари съвестно, ами вие?

86

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 84То бива да си елементарен, злобен и ограничен. Утре "коронката" като удари с нова сила няма да те питам дали ще остане някой респиратор нейзползван. "Ама здравната ни система не е подготвена". "Ама тикви ни упраляват". "Ама ние си искаме *** яхнала кон".

85

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 82Продължавай да мрънкаш и да искаш от държавата. Важно е да знаеш ритнитопковците, чалгарите и плеймейтките. Това е човек, дето е създал фирма СВЕТОВЕН лидер във високотехнологичните изкуствени стени за катерене. Плаща доста данъци в България. Храни доста народ и НЕ ИСКА ДЪРЖАВАТА ДА МУ ПОМАГА! Александровска болница под натиск върна приетото дарение. Но три ЧАСТНИ софийски болници не го отказаха! По Евроспорт даваха на живо състезание провеждано на негова стена! Та, плюйте още.

84

До “хората”

преди 4 години

Как пък живеете с толкова злоба???

83

Анонимен

преди 4 години

е, в Пирогов така хубаво лекуват ,че скоро ще стане цар и ще има нужда от онези аспиратори за обдишване дето в Пирогов след тях никой не оживява..