22

Bg izmet

преди 4 години

ДА ИМ ОСИГУРАТ ПОЛЕТ ДО МАСКВА.

21

Анонимен

преди 4 години

А сега почват да берат портфейли, джилязу, туГли, керемиТи и квот докопат, че жената гладен, децата и той...

20

Анонимен

преди 4 години

Да не са били на гроздобер за портфейли и айфони до булонският лес.

19

Анонимен

преди 4 години

Андроидни колайдер остава без работниците пък. :-)

18

Анонимен

преди 4 години

През зимата,малко преди да дойде пандемията,отидохме на гости в Испания при едни емигранти да видим как добруват в чужбина.Честно да ви кажа,пред тяхното "добруване" там,сто пъти си предпочитам мизерията у нас.А като знам какви хвалебствия са като си дойдат,какво фукане е и то без да ги е питал някой.Всичките имам чувството,че едно и също стихотворение са научили.А като отидеш на място и им видиш мизерията,в която живеят...хайде да не говоря повече.

17

Анонимен

преди 4 години

?По-добре да мета улиците,отколкото да позволя на някого да се гаври с мен._---&-&а според теб да работиш за минимална не е ли гавра с теб ?

16

факт

преди 4 години

между българи и български граждани има разлика!

15

Анонимен

преди 4 години

Заради такива роби към нас,българите,няма никакво уважение по света.Като разберат,че сме от България и започват да ни гледат с презрение и погнуса.Имат ни за *** и просяци.Говоря разбира се тези западняци,които въобще са чували за страната ни.Защото има и такива,особено в САЩ и Англия,които не знаят България какво е.Река ли е,езеро ли е.Пък може и някой връх в Антарктида да е.

14

До 12

преди 4 години

Може да се пробваш, но от личен опит знам, безплатен обяд няма.Ти не ги слушай мисирките кво пишат. Едни декларации, в регистри влизат. Не ти трябва такава съдба, за едната авантюра.

13

Раззум

преди 4 години

Ми то и тук има центрове за бежанци. Всички с полети от чужбина - да се настаняват там с 30 дневна карантина и сами да си плащат издръжката там. Щом имат пари да пътуват насам натам и да ни заразяват после - да си плащат издръжката и - под ключ!

12

Анонимен

преди 4 години

Студентските бригади за САЩ стягат ли се?А Берачи на ягоди за Англия. Гастербайтерите за бели аспержи, стегнаха ли куфарите?Много не разбрал, много нещо.Въобще като четете и слушате, що не разбирате? Не вярвате? Ама не е до вяра работата, а до акъл. Сега вземете таз карантина, на общо основание, и след 14 дена размисъл, пак пробвайте как да преминете. Щото акъл няма да ви дойде за 14 дена.

11

Анонимен

преди 4 години

Те не са тръгнали от хубаво, но не си мислете, че и вие ще сте вечно привилегировани ...

10

Мама Росо

преди 4 години

Ще ги посрещнем на българска земя по стара традиция с червен килим и питка с мед и сол.Народен танцов състав и духува музика!!!

9

Анонимен

преди 4 години

Защо позволявате да ви унижават бе,***.нари?Къде сте тръгнали?По-добре да мета улиците,отколкото да позволя на някого да се гаври с мен.

8

НЕКОЙ

преди 4 години

Днес по трудният начин ще разберете, че ЕС е термин само на хартия.

7

Котки

преди 4 години

Даже и преди пандемията мразех "гурбетчии", но сега стават ама извънредно досадни, както римляни така и българи. Следващия път когато мой познат говори в паундове и евро, вместо в левове за абсолютно всичко, включително и неща, които си купува тук, нека да очаква бърз прав в носа. Ако някой който е от този нисък клас хора чете да му кажа, вие не сте повече "европейци", никъде не ви харесват и всички ви се присмиват. Както в България така и в чужбина.

6

въпрос

преди 4 години

бхк и евророма що не поемат разходите?

5

Дебел депутат

преди 4 години

Е да стоят в икономически стабилна България за 610лв минимална заплата-477лв чисто.

4

Ужас

преди 4 години

Как разумен човек може да тръгне да търси работа в чужда държава с затворена граница в разгара на пандемията,тези имат ли мозък?

3

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

министерството на външните работи да действа