15

Пена

преди 3 години

До Едно момичеМоме,първо научи правописа!

14

До 2

преди 3 години

До едно момче: Момче да знаеш, че в България като психолог ще си безработен. Толкова познати имам завършили точно това и работят друго. Психоаналитици при нас са роднините и приятелите. На никой не му се дава пари да го психоанализират. За мнозина е и странно, защото не правят разлика между психолог и психиатър.

13

Анонимен

преди 3 години

Защо никъде не виждам статия за десетките хиляди германци които протестират !30 града в Германия демонстрират срещу новия световен ред !В САЩ също !Къде са статиите за това, всичко е в ютуб и ФБ, но не и в медиите където трябва да бъде!

12

Анонимен

преди 3 години

''За кандидат-студентите в СУ: Изпити ще има по биология, химия, математика''Ммдааа,явно дълго ще продължи тая корона щом са нужни биолози,химици да търсят лекарство и математици да смятат жертвите от вълните на заразата...

11

До 10

преди 3 години

Така ли говорите безработните на пейките. Освен в автомобилните, сме и във всички други индустрии. Успех в хейта, ще ви наема да ми чистите обувките.

10

Анонимен

преди 3 години

Трябват жестоки реформи в образованието и съкращенията на професори са неизбежни, за да има качество и конкуренция. Дистанционното обучение е бъдещето, Студентите ще записват там където имат бъдеще и държавата трябва да махне държавната поръчка и да се меси като само го сбръква и кара да плащат за ненужни специалности на пазара.

9

Анонимен

преди 3 години

До Учете правоПрограмиските фирми фалираха и затварят, защото заводите за коли не могат да продават. Остават само монополите като Майкрософт и взеха останалите поръчки и някой аутсорс в Индия.

8

Анонимен

преди 3 години

Горките професори и даскали короната им резна частните уроци и им останаха само тестовете по химия, биология и мат.

7

Учете право

преди 3 години

Не учете за програмисти. Най ми е кеф да гледам пропаднали завършили право на 30+ работещи в кантори за 800 лева или в макдоналдс, докато аз само на 22 години като програмист взимам 12 хиляди. Хахаха

6

Анонимен

преди 3 години

много моля погледнете СВ-то на министъра на образованието.От този човек акъл не искам.Почнах да се чудя дори ,дали е ходил в казарма.

5

Анонимен

преди 3 години

Няма работа, няма заплати, но пък има специалности че и регулирани и нерегулирани, и платени и т.н. начини за скубане на такси.

4

До 4

преди 3 години

Ужаст! Че кой ще учи безперспективна специалност като право? Абе пандемия има, останахте без работа, ама право да учите, че цял живот безработни. Не видяхте ли, че само програмисти, лекари и учители работят.

3

Анонимен

преди 3 години

А за Право и за него ли с матурките? Потрес!

2

Едно момиче

преди 3 години

Ако кандидаствам психология значи няма да даржа изпит? Винаги сам искала да стана психолог и да анализирам хората и да разбирам какво мислят.

1

V

преди 3 години

Оставете тва ами ко станало у митниците пак. Митничарите не мой да смятат уж учили пък ги пишат работите в пъти по евтини ;) И яко кражби на ддс и мита.