39

Ивелина

преди 4 години

Нали вирусът е безопасен според д-р Мангъров! Ето един доброволец-д-р Мангъров! Слави Трифонов-санитар!

38

Анонимен

преди 4 години

Не е крутична ситуацията. Комична е. Главен комик - онзи с брифингите.

37

Анонимен

преди 4 години

Защо щабът не съобщи кои болници участват в ,,битката,,?

36

Ямболски цървул

преди 4 години

До 36Ямбол сме 64 000 ,Шведите са 10 000 ....Нещо май бъркаш процентите !

35

Анонимен

преди 4 години

ЧАСТНИТЕ БОЛНИЦИ , НАГЛО ОГРАБВАТ НЗОК!!СТИГА ВЕЧЕ МУФТА ...!ТАКЪВ "ЧАСТНИК" --МОГА ДА БЪДА И ...АЗ СЪС "ДЪРЖАВНИ ПАРИ"!!ДА СЕ ФИНАСИРАТ САМИ!

34

Ямболски цървул

преди 4 години

Отговорът за липса на персонал във всички болници трябва да се даде от всички,които ни управляват през тези 30 години и 6 месеца!

33

никакви пари за част

преди 4 години

НИТО СТОТИНКА повече за ЧАСТНИ болници - да се финансират от акционери и частни фондове, както е по света! Фалити трябва, защото 5 милиарда се крадат на година и с нашите пари лекуват неосигурените в тая държава! Време е да излезем на протести срещу частните болници източващи НЗОК и не взимащи участие в спешни и инфекциозни лечения!

32

Анонимен

преди 4 години

Ми те в Ямбол са над 90% роми защо някое ромско дружество не им построи болница?

31

защо частни не лекув

преди 4 години

"Частните болници отказват да пратят сестри.." - ами те защо не приемат болни с КОВИД? Нали източват НЗОК със скъпи клинични пътеки- нищо, че нямат спешни отделения, инфекциозни, не приемат неосигурени *** и българи...само "лапат"? Къде по света от бюджет на НЗОК се финансира ЧАСТНА болница?А тук така са около 250?????

30

АЙДЕ БЕ...

преди 4 години

КВО ТОЛКОВА...?!НАЛИ НЕМА ВИРУС КОВИД-19....??!!АЙДЕ ЛЕКУВАЙТЕ СЕ САМИ ...ИЛИ СИ ТЪРСЕТЕ ВАНГА ИЛИ КАШПИРОВСКИ...ЩОМ НЕ УВАЖАВАТЕ ...ЧИБА И.... ЧАО....!

29

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 4 години

ЗАЩО ВЪВ ВИДИН ДА НЯМА ЛЕКАРИ...??!!!КЛИНИКАТА НА д-р ГАЙДАРСКИ , КОЯТО Е ЧАСТНА , НЕ МОЖЕ ЛИ ДА ПОЕМЕ РАБОТАТА ...ИЛИ МОЖЕ САМО ПАРИ ОТ ДЪРЖАВАТА ДА ПОЕМА...??!ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ--ЧАСТНИТЕ КЛИНИКИ , ДА СЕ ФИНАСИРАТ ОТ НАШИТЕ ЗДРАВНИ ВНОСКИ?????КАТО СА "ЧАСТНИЦИ"---ДА СИ ИЗКАРВАТ ПАРИТЕ САМИ..С ТРУД И ЗНАНИЯ!

28

Доко

преди 4 години

Кога ще излезе някой с топки пред камерите да си признае, че 99% от заразените в момента са от индо-българите!! Аз лично не желая с парите от моите осигуровки да лекуват някой, който един лев не е внесъл в бюджета през целия си живот. Да ограждат махалите, да мятат по един аспирин през оградата и който оцелее, оцелее. Който не, да се спасява другояче.

27

Хан Крум

преди 4 години

Затворете гетата! Тотално! Муха да не излезе от там! Спрете им всички помощи, докато не се научат да спазват правила и закони, докато не се научат да спазват хигиена, докато не започнат да учат и работят. Дошли са от Индия, нали? Всички видяхме как ги принудиха да спазват правилата там - с б. о. й!

26

бай х

преди 4 години

като гледам каква е ситуацията .... питам се има ли смисъл да плащаш данъци и здравни осигуровки ?не +да -

25

Пламен

преди 4 години

Имало в Ямболската "Княгиня" 9500. Каква трябва да е тази болница? Решението е едно - Турската граница се мести 100км на север. КППто до магистралата на пътя Ям-Сл

24

Мангъров от морето

преди 4 години

не ги разбирам колегите , че това е само едно леко грипче? Питайте и шефката ми *** тя също като мен много разбира от медицина, е тука лежи на съседния шезлонг

23

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 4 години

Ямбол, Видин, а виждам, че и в Карлово 80% от лекарите са подали оставка в градската болница.Не само, защото ги е страх от вируса. В Карлово протестират срещу решения на Областния кризисен щаб.

22

Анонимен

преди 4 години

Болните имат ли платени осгигуровки, или са от тъмния контингент, който само гласува и усвоява помощи от нашите данъци?!

21

Ф.С.В.

преди 4 години

ГОДИШНО 5 МИЛИАРДА ЛЕВА ВЗИМАТЕ ОТ БЪЛГАРСКИТЕ ОТРУДЕНИ РАБОТНИЦИ -И ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ТЕЗИ РАБОТНИЦИ С ГОДИНИ НАРЕД НЕ СА СТЪПВАЛИ В БОЛНИЦА!! - ПАРИТЕ КЪДЕ СА ??? КОЙ КОЙ?? ПИТАМ Аз, и отговорът го ЗНАМ!! и 50 МИЛИАРДА ГОДИШНО -ПАК ЩЕ ГИ ОТКРАДНЕТЕ - КОЛКО БИВШИ ДЕПУТАТИ ИМАТ ПО 10 ЧАСТНИ БОЛНИЦИ- ХАЙДЕ ЗАПОЧНЕТЕ С БУРГАС ЧЕ Е ПО ЛЕСНО,,,,

20

Ф.С.В.

преди 4 години

Засега от двете частни болници отказват да изпратят сестри,--АЗ КАКВО ВИ РАЗПРАВЯХ ПРЕДИ МЕСЕЦ- ЧЕ Частните Болници правят всичко възможно за да нямат пациенти с КОВИД19 - Защо тогава трябва да ползват паричните блага на НЗОК? И въобще имат ли лекари?? Тези "частни" лекари не са ли от Държавните болници -но се писали в още 5-7 частни болници за да може БИЗНЕСМЕНИТЕ да смучат от НЗОК!! ЗАТВОРЕТЕ ВСИЧКИ ЧАСТНИ БОЛНИЦИ С ВИРТУАЛНИ ЛЕКАРИ(ДОШЛИ ЗА 2 ЧАСА) И ВИРТУАЛНИ НЕСЪЩЕСТВУВАЩИ ПАЦИЕНТИ!!