75

ннн

преди 3 години

До До 74Сега този остров както и други спорни територии принадлежи на жълтите!Но по-интересен е подаръка, направен от Меркел при посещението си в Пекин през 2012 - първата официална карта на Китай съставена от немски картографи през 1735 г. На тази карта владивосток и по-голямата част от сибир са си с китайските имена! Китайците оттогава много обичат Меркел и твърдят че този подарък е по-красноречив от сто хил. думи. естествено е да се питат кой им е враг и кой им е отмъкнал огромни територии

74

nnn

преди 3 години

До За нас е по-различноOкупирали и ОБРАЛИ !!! /златен резерв, държавен архив, всички българо-немски промишлени предприятия, като само самолетните фабрики са били ПЕТ!/

73

Италиано сърбин

преди 4 години

До Анонимен Салтиков-Шчедрин -Ако заспя и се събудя след сто години и ме попитат какво се случва в Русия, аз ще отговоря: пият и крадат....

72

Италиано сърбин

преди 4 години

До Анонимен Някои страни не могат да получат самоуважение освен за сметка на други страни. Русия е класически случай. Нейната национална индентичност е тясно свързана с други нации около нея. Това е вярно за Русия от 19 век, вярно е и за Путинова Русия. Кой можеше да си помисли, през 2013 година, че Путин ще убива украинци и ще анексира Крим. Лукашенка твърде много се кланяше на Кремъл заради своята страна и народ. Какъв е отговорът е ясно. Беларус привежда войските си в готовност.

71

Италиано сърбин

преди 4 години

До До 74 Много добър съюзник си избра Русия. Най после падна в капана.

70

Италиано сърбин

преди 4 години

До тяСталин паднал от коня, затова не приел парада на победата 1945г. Сталин е разбрал, кой победи във войната. Руският мужик видя пердета на прозорците и покривки на масите в Европа.

69

Странно

преди 4 години

СССР бил непобедим, пък той без война се разпаднал ......

68

За нас е по-различно

преди 4 години

Нас българите не са ни освобождавали руснаците от никого 1944г а просто са ни окупирали !

67

Таваришть Путкин

преди 4 години

Съветските болни най болните болни в света

66

Крим не е руски

преди 4 години

Целия напън е за да сте признателни на Путин и Газпром че са ви освободили от Хитлер и да си плащате за скъпия братски газ..ха.ха.ха

65

Анонимен

преди 4 години

Бутаха ли нещо тоя път на червивия площад пак или им се размина? Айде да благодарят на коронавируса че ги избави от срамни мъки.

64

Ямболски цървул

преди 4 години

Видяхме те и теб какъв музикант си в световният оркестър! Каквото ви каже дирегента-това свирете! Ама скоро вашият дирегент ще му спрът нотите.

63

патриот

преди 4 години

ще си дам живота никога руски миризлив ботуш да не тъпче земята на нашата Родина!!!

62

Анонимен

преди 4 години

Те и руснаците ни ограбваха ежеднивно с договорите, които трябваше да подписваме с тях.Ана два пъти ни взеха и златния резерв - общо 25 тона злато. Потъна в Москва и не се видя повече.

61

тя

преди 4 години

Сега сме много "добре" ! Американци и западни фирми ни ограбват ежедневно ,но ние им лижем *** и не сме им роби !Ха-ха-ха !

60

popa ot razgrad

преди 4 години

тия мислят само за война...време е да помислят първо за мир и за това как да вдигнат жизнения си стандарт...

59

тя

преди 4 години

Да живее непобедимата Съветска армия ! Слава! Слава на Русия !

58

До 74

преди 4 години

Визираш конфликта за остров Дамански.Срещу китайската дивизия са билиизползвани РСЗО-модифициран "Град".Голямо количество боеприпаси,използвани срещу компактна територия,са предизвикали пълнотоунищожение на противника.Но Русия трябва да се страхува от пълзящатаинвазия на китайците-отиват да работят там-асоциират се-избират сисобствена местна власт-искат автономия-присъединяват се към Китай.Нещо като Крим със знак минус.Нещо като ислямската инвазия с мигрантив Западна Европа.

57

Евреин

преди 4 години

Мнението на полски фински шведски литовски латвииски естонски и тн. нацистки cвинe не ме интересува.

56

НАИСТИНА ВЕЛИК!

преди 4 години

Да живее Владимир Путин!Спасителят на Православието и кошмарът на Цион.