19

не може да бъде!

преди 3 години

Само на мен ли ми се струва ,че и Ек,и ЕП сега са нещо като оркестърът на Титаник. Значи корабът си потъва в пълно съответствие със законите на физиката ,а оркестърът през това време изпълнява разни музикални китки/потпури/ за поддържане дyха на тия ,които вярват ,че корабът няма да потъне !?По-силни от законите на физиката!!!А,имаше едни дето се рекламираха,че са по-силни от инфлацията...после се оказа ,че са обикновена пирамида ...

18

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовКойто не може да направи разлика между "пак ще те попитам" и "ще ти задам същия въпрос".:)))))

17

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовХахаха. Това е РАЗЛИЧЕН ВЪПРОС, хибриднико.Значи избягваш да отговаряш когато те подпукат за факти?

16

Христо Христов

преди 3 години

До 12Х.Х. караше колело в парка и не му пукаше за чакащите неграмотни *** на надница.

15

Христо Христов

преди 3 години

До 10Неграмотен ли си да прочетеш, пpocт ли си, че не разбираш, *** ли си, че не го осъзнаваш?!Написах го ясно и обосновано в пост 9.ПП. Или не ти отърва и заради надника трябва да ди тролиш?!

14

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 17Тоест, виждаш, че ти си един изоставен сам човек. Моите съболезнования, но явно така си си постлал и няма да ти помогне нито плюене по Европа, нито възхваляване на Раша, Китай или комунистите. Всъщност, търсил ли си причините за провала ти в себе си?

13

Анонимен

преди 3 години

До 16.В огледалото виждам как всеки е оставен да се оправя сам. Иначе приказки, химни. Като дойде проблем, ес го няма. Китай, Русия и Куба ли ще спасяват прогнилия ЕС

12

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 15Ех, поне вие да си вярвате на приказките. Но като се погледнете в огледалото и май-друго виждате.:)

11

Анонимен

преди 3 години

Европатъ остави дажи своите да се оправят сами. Италия.За какъв *** на някой му трябва Европа. Великобритания също им писа чао.

10

Анонимен

преди 3 години

До ZorbГовори за себе си. Аз съм в Европа и се чувствам като европеец, може би защото не съм седнал да чакам, някой да ми направи, а работя постоянно. Наслаждавам се на това което ми дава свободата да пътувам и да се реализирам според възможностите си. На Европа определено не й е все тая, иначе нямаше да налива милиарди в България, за да стимулира растежа на икономиката ни. Какво си учил и какво работиш в момента?

9

Zorb

преди 3 години

Ние не сме в Европа. Те не се вълнуват от нас, ние защо трябва да се вълнуваме от техните проблеми? Нито им вземаме заплатите, нито сме близко до стандарта им, нито имаме единна валута, нито сме в Шенген, нито правилата на Европа важът тук. Да стачкуват! Тук живеем за заплата! Ние ако почнем да стачкуваме, ще стане страшно! Европа....не е за бедни, и както виждаме - не желаят бедни!!!

8

Анонимен

преди 3 години

Какво стана с Х.Х.? Така държеше да се изкаже, а освен увъртания и отричане на фактите друго не сме видели.

7

Анонимен

преди 3 години

Планът "Маршал" храни гладните италианци, французи, германци след края на войната. Разорената Западна Европа протестира срещу САЩ и иска социалистическа революция. Италия, Франция, Гърция искат храна и стоки от САЩ, иначе заплашват да станат социалистически.

6

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовТи твърдеше, че е "излишна" и че е "бездействала", така че пак ще те попитам, посочените факти потвърждават ли изказванията ти или не?

5

прод.на Ком.4

преди 3 години

икономически съюз и други европейски държави от запад(Испания след Франко и Португалия)ЕСС се превърна в една разнородна политическа и чиновническа структура която загуби първоначалния си смисъл. За съжаление не само единство липсва ами и съществува разделение на принципа-"Разделяи и владеи".Както се казва,нищо ново под слънцето,щом политиците си бръкнат"гагата"някъде се получава не прогрес а регрес.А днес се вижда най ясно. Някои политици забравиха,че континента Европа е от Пиринеите до Урал.

4

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовИнтересна интерпретация на "факти".Значи финансовата, логистичната, медицинската и интеграционната помощ от страна вътре в ЕС не са се състояли?"Да" или "Не":)

3

Анонимен

преди 3 години

За справка. Погледнете Италия и как европейския съюз ги остави да ***. После се сетете с нас за какво иде реч. Солидарност на върба!

2

Анонимен

преди 3 години

Всъщност първоначалната идея за обединена Европа е била за икономически съюз между западни държави помпозна Маршал.Но както винаги се получава,след тих преврат,с помощта на подставени политици и с безхаберни чиновници се изгражда един политически съюз в който се създават още три"блока".На парите(Еврозона)на генералитета(НАТО) и на уж свободното движение на стоките,парите и хората(Шенген)Но всъщност,ЕС с присъединяването на страните от разпадналия се Варшавски Договор и на Источния икономически

1

Анонимен

преди 3 години

Изслямизирана бивша Европа в разпад. А нашичките крадливи политяги са се юрнали за еврото.