59

До 59

преди 3 години

Тука не става въпрос дали ГЕРБ,БСП,ДПС или който и да е друг може да финансира Левски, а въпроса е правилно ли е държавата да финансира частно дружество. Ако ги финансират тогава всяка частна компания застрашена от банкрут може да изисква същото.

58

По герберски: дай

преди 3 години

Вярвате ли, че ББ и дружина около него ще подпомогнат финансово Левски? Или ГЕРБ ще стори това? Божее, по-скоро през деня таласъм ще видите, отколкото герберите да заделят по 100 лв! При тях съкровената дума е "дай", а не "вземи"!

57

Алчни милионери

преди 3 години

Милионери привърженици на Левски начело с ББ дал Господ, ама като всички богаташи са циции - ду.*** дават, пари не дават. Само от сагата с Божков прокуратурата събра няколко млн.лв. Ако се съберат жилищата и имотите на министрите на Боце не по ДО, а по пазарна стойност десетки ако не и над 100 млн.лв ще достигнат. К.Домусчиев ако събере олигарсите на БГ на виенски валс там стотици млн.лв ще играят. Ама отборът на народа ще фалира, което означава, че В.Б. е бил филантроп. Цекитата са алчни.

56

Анонимен

преди 3 години

Хиндлян и Хекимян- да си заминават в Ереван!

55

левскар

преди 3 години

Да се публикуват заплатите на всички футболисти , треньори , шефове и администрация.Тогава ние феновете ще решим дали да вземем акциите.

54

Истина

преди 3 години

като левскар съм ок, всички мафиоти да се махнат и да се започне от начало, с една добра школа и в една пазарна икономика. Базата за Б,В група си я има, да се махат мафиотите и да направят клуба 100% публичен както и всички разходи. не може да има футболисти с по 20к-30к и после да казваш нямаш пари, кучето скача според тоягата. Взема се един опитен (по европейските стандарти, а не по нашите) в края на кариерата си и край него се гради отбор с най-вече български футболисти, като имат и режим

53

анонимен

преди 3 години

Тези от ЛЕВСКИ футболистите шефове те им вземат заплати над 10000 лева и не могат стиснали са се и държавата трябва да им купува екипировката егати наглоста.

52

Анонимен

преди 3 години

Levski umrial, mir na praha mu.

51

Г.Т.

преди 3 години

До Анонимен 9А БСТ (Българския Спортен Тотализатор) за какво е? И той си стана хазартен бизнес! Ама не доставя нужните средства и затова приватизираха бизнеса на Божков и СИЕ (Не го оправдавам и той е в кюпа)

50

Миньоро

преди 3 години

Айде при нас у В група, че отдавна не сме ви тепали по гарите

49

+-

преди 3 години

Това не е комунизъм,нали искате капитализма и пазарана икономика-като не може да се налоди на пазара-фалит и затваря се , парви се друг отбор ..Левски 2020..и А окръжна ... .

48

Munchen_DE

преди 3 години

И сега какво? Да си потърсят фланелки в магазините second hand, все има останали тук таме.

47

Анонимен

преди 3 години

аз не мога да разбера защо още се мъчат вече никои не ги бръсне и за слива не разбраха ли че държавната хранилка отдавна е свършила за какво се мислите едно обикновенно отборче със стара комунистическа слава време е да се приземите и да започнете на чисто тоест несъстоятелност която е очевадна и да започнат ако трябва от трето ниво това е мъжкарското а не да просите като някакви дрипави ПРО .......КИ държавата да ви храни свърши тая

46

Анонимен

преди 3 години

Фалит и ново начало от В група

45

Някой си

преди 3 години

Живота ще си бъде чудесен и без ФК "Копито - 1992" на Лавчис. Няма страшно! Кофата за *** е голяма. Ще поеме поредното дружество на ФК Копито, умряло в задължения!

44

фен

преди 3 години

ПИЧ,няма да спре да се върти,вероятно?Но един "политик" ще си отиде заедно с отбора...

43

Анонимен

преди 3 години

И какво ще стане ако този отбор го няма? Земята ще спре да се върти ли?

42

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Не е ли време да се намеси и потърси подкрепа ,фен агитката ,,Левски -Запад ..Изток ...Север ,,Нали бяхя първи на протестите срещу ,,Ореха ,,скачаха ,блъскаха мирно ,,против ,,комунистите ,,първи на подкрепата за Каскета ? Значи ,Тулума може ида им помогне ,след като ги използа навремето и се избърса с тях и ги изхвърли ,или ако не помогне ,са на разположение и служат на,, невидими и тайни служби ,,?

41

Анонимен

преди 3 години

Кой го интересува какво се случва с Евроидиота на България???????Като прибираха парите от търкането на талончета на Националната лотария не плачеха?????Като срамеха България (Антверпен ,за справка),се криеха,сега на кой му е ,че нямали пари,откъде вземаха досега????Още при Чорни източваха Мобилтел и си плащахме на тези гащници,Моля редакцията да не ни занимава с треторазредни проблеми.Благодарим Ви предварително!

40

Колинс

преди 3 години

Какво занчение има кой от българските псевдо-отбори ще фалира. Така или иначе, след 1995 г. футболът в България започна бавно но сигурно да умира. Към днешен ден вече можем да кажем - "вечна му памет". Останаха само дебилните "фенове", които отиват на стадиона не за да гледат футбол, а за да се сбият с някого, и по целия си път до стадиона и обратно да се държат като ***.