59

Анонимен

преди 4 години

Колкото наредите. Изглежда на някои хора много им допадна играта с човешки съдби.

58

Анонимен

преди 4 години

Седем. Святото число е седем.

57

Анонимен

преди 4 години

На Камелия само вълна и е в ръцете

56

9АА

преди 4 години

До луди-ят е само 57Този,който пусна вируса, има много помощници....

55

Абу Халиб Ал Абди

преди 4 години

Един търговец излизал от Багдат и срещнал Смърта и попитал:- Къде отиваш Смърт?- Да покося 1000 души.Срещна ли се след време пак и търговеца попитал:-Ти каза, че ще убиеш само 1000 а умряха 6000?-Аз убих 1000, другите умряха от страх ;)

54

ЩАС

преди 4 години

Ще са толкова колкото господарите кажат на раята, а тя раята ще сведе глава и ще изпълнява :)

53

луди-ят е само един

преди 4 години

Тоя който пусна вируса,цял свят го знае.Трябва да бъде арестуван и съден от международен трибунал за геноцид срещу човечеството

52

да,да ама не

преди 4 години

До интересна статия 54Ако всеки тестиран с въпросните тестове гарантирано се заразява, остава един въпрос: същите ли тестове се ползват и тук в БГ?Между другото в буквален превод от латински тестис = свидетел!

51

Ямболски цървул

преди 4 години

Смея се като крастав,който се чеши на тел !

50

интересна статия

преди 4 години

ВНИМАНИЕ: The Telegraph тестовете за COVID-19 са заразени!На 31 март известният британски вестник съобщи: Възникна задръжка в тестирането за коронавирус, след като в тестовите набори бе открит Covid-19. На 30 март люксембургската посредническа фирма Eurofins, отговаряща за доставката и проверката на качеството на тестовете за Covid-19, уведоми правителствените лаборатории във Великобритания, че в пратките им Е ОТКРИТ КОРОНАВИРУС, а именно в иглите

49

Анонимен

преди 4 години

Не са три вълните а седем .

48

интересна статия

преди 4 години

На 31 март известният британски вестник съобщи: Възникна задръжка в тестирането за коронавирус, след като в тестовите набори бе открит Covid-19. На 30 март люксембургската посредническа фирма Eurofins, отговаряща за доставката и проверката на качеството на тестовете за Covid-19, уведоми правителствените лаборатории във Великобритания, че в пратките им Е ОТКРИТ КОРОНАВИРУС, а именно в иглите

47

Тъпомер

преди 4 години

Вълните ще бъдат 19.

46

Третата вълна

преди 4 години

ще са пациентите на д-е Цветеслава Гълъбова/нали знаете коя е?!? ;-)

45

Анонимен

преди 4 години

до 46 5G не влиза през кожата, както ренгена или лъчите на слънцето, за да увредят днк-то в клетките и да ти навреди на организма. Набийте си го в *** кратуни веднъж завинаги!Даже ей такива като теб във фейса тръгнаха да правят кампания да свалят антените от покривите на 5G мрежата, защото е с голяма дължина на вълната и се изисква на по- малко разстояние да се монтират антени. Ама веднага го определиха като облъчване това някои радиофоби.

44

popa ot razgrad

преди 4 години

ще разхлабят мерките и ще видят дали умират повече хора...ако умират, пак ще затегнат...проста логика...

43

Анонимен

преди 4 години

Ако допуснем 5G да е в България, Корона вируса ще е завинаги тук!!

42

Танзаниец

преди 4 години

Наш Президент много умно,учило в *** на гяволък и хамерикаци ни мой излъга

41

Анонимен

преди 4 години

Ако направят едно проучване ще се окаже, че много хора са боледували от Ковид 19 през декември, януари и февруари. В тези месеци и много възрастни са починали от този вирус. Тогава ни будалкаха,че било грип А, после грип Б. Дрън-дрън!Началото на извънредното положение хвана отшумяването на епидемията. Сега зорлем поддържат огъня разчитайки на влизащи отвън заразени и ромейските гета.

40

ГЕНОЦИД

преди 4 години

В България на ден умират по около 350 души. България е на първо място по смъртност в ЕС на глава население.България е най-бедната членка на ЕС. България е на последните места по продължителност на живота в ЕС. Какъв КОРОНАВИРУС, какви 5 лева, какви мврки, какво затягане! ГЕНОЦИДА си върви от 30 години, коронката ни е последната грижа. Освен това действията до момента по отношение на Ковиса непоследователни, нелогичи, противоречиви и пресилени. Поне аз така мисля.