66

Христо Христов

преди 4 години

До 75Дали е вярно - трябват обективни данни. И все пак, възможно е, но съдейки по броя на жертвите във всв - Не.Други въпроси?!ПП. Всяка смяна на форма но собственост е съпътствана с множество военни и цивилни жертви.

65

В.Червенков

преди 4 години

С провеждането на този военен парад в Минск, президента Лукашенко показа на практика че е по-голям мъж от В.Путин, който се уплаши и отмени провеждането на честванията в Русия по повод 75 годишнината от края на Втората Световна Война. Ще видите също колко напред е Беларусь /макар и малко по-голяма от България/ в икономическо и военно отношение, в сравнение с нашата съсипана държава, управлявана вече 30 години от предатели и крадци : https://youtu.be/dNnnBfNoqPY

64

Обективен

преди 4 години

И на тях не им лесно. Не може 70-80 години да ти внушават вина, че си защитавал интересите си. В много унизително положение са поставени германците, а те са горда нация. Накрая ще избие нанякъде ..

63

Анонимен

преди 4 години

До Христо ХристовНека видим, дали си такъв почитател на фактите, за какъвто се пишеш.Да започнем с големия въпрос: вярно ли е, че в името на Комунизма са избити много повече хора отколкото в името на Националсоциализма?:)

62

Анонимен

преди 4 години

9 май е ден, тясно свързан с мира.В народите на СССР, дори и днес 9 май се отбелязва като Ден на Победата, в който се прекланят пред паметта и оттдават благодарност на всички, паднали над 20 милиона съветски граждани в боевете и проляли кръвта си за тази величава победа.

61

Димитър Б.

преди 4 години

На 9 май 1945 година с подписване на капитулацията на Германия, завършва Втората световна война. В нея освен СССР участват още 60 държави като пряко е засегнато 80% от населението на земята. Военните действия се водят на териториите на 40 държави. Загиват приблизително 57 милиона души.Датата 9 май не е избрана случайно за празнуване на Деня на Европа. Това е датата на второто раждане на Европа, която благодарение победата на Съветската армия в съюз с армиите на антихитлеристката коалиция се е спасила от смъртна опастност от хитлеро-фашистката чума през Втората световна война. 9 май е ден,

60

Анонимен

преди 4 години

И да цъкаш и да не цъкаш си ясен. Така е, най-големите комплексари сте най-големите лъжци:)

59

Анонимен

преди 4 години

До Христо ХристовАз също поствам фактите, но ти май се правиш че не ги виждаш. Защо така?Вчера специално ти написах коментар от един от най-изтъкнатите професори по Конституционно право на Германия, в което директно адресирам твоите "факти", които самия ти не разбираш.Какво направи ти?Днес написа по повод на декларазията осъждаща Комунистическите издевателства, че е "подкрепа на гей паради". Това факти ли са?Няма къде да мърдаш, не можеш да претендираш, че не си разбрал. Хибридка си.

58

Анонимен

преди 4 години

Слава на Европа !Винаги с Европа, никога с руския Гулаг !

57

Анонимен

преди 4 години

Кремъл кога ще се извини на Европа, че СССР окупира една трета от нея и я тероризира цели 45 години ?

56

Анонимен

преди 4 години

До АнгелНа тия които изчистиха Германия от нацисткия режим.:)

55

Анонимен

преди 4 години

До Христо ХристовПреди малко заяви, че декларация, която осъжда Комунизма с неговите издеватества е "подкрепа за гей паради". Повече коментар не е нужен.

54

Ангел

преди 4 години

На кой Благодарят немците?!?!?! На тея дето не оставиха камък върху камък ,или на онея които им изнасилиха жените и клаха мъжете .

53

Анонимен

преди 4 години

До Христо ХристовИсторически факт е, че след като и вчера ти го разясних, продължаваш да повтаряш едно и също: доказателство за това, че това ти е спуснато и го рпавиш нарочно, без оглед на истината. Скриването на факти което води до изопачаването на истината е лъжа, другарю, ако не си го разбрал. Сополанкото в случая си ти, че не си си намерил достойно препитание, а се занимаваш с разпространяване на лъжи.

52

Анонимен

преди 4 години

Е как няма да са благодарни, пак са лидери в ЕС.

51

Анонимен

преди 4 години

Връх на мазохизма.

50

Анонимен

преди 4 години

до 55Много си тъъъп, бе Саше!

49

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 54А вие русофилите видите ли какво пише навсякъде другаде? И това е в Берлин, а не в София.:)))))

48

Анонимен

преди 4 години

До ivailoКой?

47

ivailo

преди 4 години

За какво благодарят, че бяха смазани от бой и секс ли ?