48

тя

преди 3 години

Отвартително протеже !

47

тя

преди 3 години

Госпожо , кой ти даде поста ?!

46

Анонимен

преди 3 години

До джоджоххПознах те.

45

джо

преди 3 години

Аман от" Калинки " и *** ***.

44

действайте

преди 3 години

А бе хванете вируса престъпника,и го осъдете за геноцид,оставете посланията за пандемията,хванете престъпника,другото е ала-бализми

43

1

преди 3 години

г-Шуман,2.5 милиона българи ,с месечни доходи,от 110 евро,не ви приемат посланието.

42

Анонимен

преди 3 години

Sankcii

41

тя

преди 3 години

Ало малката , ако не знаеш да ти кажа , че това е "Ден на Победата " !

40

Анонимен

преди 3 години

До Христо Христов"Значи преди 80та година имаше купони за олио и захар, но всъщност и олио и захар имаше в достатъчни количества,"Хахахахаа.Другарю хибридник, ПРИЧИНАТА да има купони е, че нямаше достатъчно,другарю.П.П. Аман от сополанковци, които не могат да мислят,са неграмотни на макс, са нагли да поучават останалите и са типичните страхливци, че когато и да ги смачкат с доводи се изнизват през задната врата да чакат "сгоден момент" да почнат да си пишат хибридните опорки в друга тема

39

Уонко Нормалният

преди 3 години

Екатеринка общата, брао!

38

sherlock

преди 3 години

Ostavka!!!!

37

ТАЗИ...

преди 3 години

ТАЗИ ЖЕНА НИКОГА НЕ Я ХАРЕСАХ А СЕГА СЪВСЕМ И ФИЗИОНОМИЯТА МИ Е ОТВРЪТ И ВСЕ ПАК НЕ ТИ ЛИ Е МАЛКО НЕУДОБНО ДА СЕ ПОЯВЯВАШ ГОСПОЖО СЛЕД ТОВА КОЕТО НАПРАВИ НЕМОЖЕ ОТ ИМЕТО НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД СЛЕД КАТО НЕЗНАЕШ КОЛКО ОТ БЪЛГАРИТЕ СА СЪГЛАСНИ - ТОВА КАЛИНКИТЕ СЪВСЕМ ОБЪРКАХА БЪЛГАРИЯ

36

Mister Cro

преди 3 години

Помните ли, че тази ку-ку-мяв-ка "оправи" и "направи" съдебната реформа, сега оправя и външнополитическите ни отношения!!!

35

Анонимен

преди 3 години

Христов чети, бе, чети.България влиза в Македония и Беломорието и в Южна Добруджа. Според подписания договор след края на войната те остават за България. ВЪПРЕКИ, ЧЕ ОТКАЗВАМЕ ДА СЕ БИЕМ срещу руснаците, Хитлер не се е изметнал и ни е оставил всичко както сме се спогодили. Лошият Хитлер изпълни обещанието си.А добрия Сталин проведе геноцид към македонските българи.

34

Анонимен

преди 3 години

Другарю Христов вземи и малко не образовай. Купони за храни на българите са раздавани, но българския лев не е излизал от употреба. И немците са си купували храна от местата откъдето са минали.

33

Анонимен

преди 3 години

Хитлер не само ни обеща - той ни даде всичко, което ни обеща - и Беломорието и Македония и Южна Добруджа. В Македония и Беломорието и до днес се говори на български, на добрия чичко Сталин реши, че това не са българи, а македонци и ги репресираше да се пишат такива. И ги влачеха по концлагери и ги тормозеха и ги избиваха.Докато комунизма направи така, че да намразят собствената си родина. Това даже не е геноцид, това е престъпление срещу човечеството.

32

Анонимен

преди 3 години

И какво има да ни се "разминава"? Ама за комунистите няма значение, че нито един българин не стъпи на източния фронт, че българското правителство спря армията и нито една пушка не пукна срещу "освободителите". Държаха се тук като че им е бащиния.От първия ден след като ни "освободиха" започнаха да обикалят комунистите и да събират по нощите 4неблагонадеждни" да ги извеждат и да ги убиват. Много сеейства не знаят какво се е случило с близките им.

31

православен патриот

преди 3 години

Вечна слава на героите!!! Тия мишоци да се скрият !!!

30

Анонимен

преди 3 години

Е как,Хитлер ни беше обещал Беломорието,Добруджа и Македония май.

29

Анонимен

преди 3 години

Катето е готина,вече има и английски акцент-въх мари Божке,жива да не бях.