113

Баи

преди 4 години

Вируса мигрирал и тои - в долните дихателни пьтища То верно , че тук е много зле *** чак и вируса да уплаши

112

Жоро

преди 4 години

Толкова правописни грешки, солкото в тази статия, не съм виждал скоро!

111

Тулуп

преди 4 години

Щабът, генерал непрана униформа и мйекащият фъфльо, който сега чете статистики сутрин са в ролята на бостански плашила и въздушни помпи за рейтинга на герберите и нарцистичния им вожд - избори идват, все пак!Заболяемостта / брой положителни проби отнесено към цялото население/ е 0,06 на хиляда, пък те нека ни плашат. Кой има интерес от т.н. пандемия? Свръхбогатите няколко стотин семейства, едрата финансова олигархия, която предизвика кризата, за да печели от нея.От вас зависи да ги спрете!

110

Кантарджиев

преди 4 години

Хладилните камиони ще разкарват сладолед

109

Анонимен

преди 4 години

Боже, колко зле изглежда Мутавджийски! Сложил е очила, заслабнал е, сбръчкал се е, има болен вид, торбички под очите, болни зъби. Поне коса му е избила.

108

Радиация

преди 4 години

То и на 11-ти миналия месец най-силната радиация от пожара в Чернобил я завъртя откъм Черно Море в Южна България - Бургас, Стара Загора, Пловдив. Някой да каза нещо тук бе? Споменаха 10 дни по-късно от кумова срама покрай френския институт за ядрена безопасност.

107

Ех Беларус Беларус..

преди 4 години

Другарите са си свикнали да вярват на комунистически лидери.Да знаем че в България през 1986г. нямаше радиация от Чернобил защото така каза Полютбюро и лично другаря Тодор Живков а иначе всички на 1 май си рупахме марулите.Така е и сега в Беларус няма вирус няма починали няма заразени.Да сравним с други държави приложили "стадния имунитет":Швеция 320 починали на 1млн. Англия 550 починали на 1млн. или това за България съответно означава около 2300 и 3900 починали досега.Харесва ли тази статистика

106

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен - как не са пламнали заводите в Ботевград.Пламва там, където чорбаджията може да си го позволи или където работниците са глупави да си признаят.Нали ще ги пратят в неплатен, колегите им, които са били контактни ще бъдат принудени да излязат в отпуск и т.н. Скандали, напрежение.Приема се политиката "всички са здрави" и точка. В повечето случаи на такива места работят лице без тежки обременености от медицинска гледна точка, което предполага да не се стига до летален изход.

105

gele

преди 4 години

трябва да се усвоят още пари = повече болни от вируса

104

Анонимен

преди 4 години

До FallschirmspringerДа добавя, че се сетих. *** бяха задължително новобранците на новобранците - това са войници, които влизат в казармата през пролетта. Тези, които са от предишната есен, пак са си новобранци за старите бухали, но вече имат някакви изградени навици и умения. *** влизат от "цивилизацията" без каквато и да е ориентация и познания за живота. Те обикновено са или отложени по здравословни причини, или поради някакви други причини, които ги правят дезориентирани. ***.

103

Анонимен

преди 4 години

Този вирус не е като грипния вирус, а е много по-опасен. Тепърва ще разберем и какви са последиците са уж преболедувалите коронавируса. Смъртността от новия вирус е десетки пъти по-голяма от тази при грипа.

102

Анонимен

преди 4 години

До FallschirmspringerСамо предположих, не съм искал да засегна личните ви чувства. А за това кой кога къде е служил и на колко години е - съвсем друга тема... ;)При вас, че не е имало ***, вероятно е било и от спецификата на поделението. Все пак *** и да скочи с парашут, то при първи допир със земята ще приключи "летателната" си кариера.*** определя вида на човека и неговите качества, а не просто, че е новобранец.Но вие искате да изкарате Борисов неграмотен и толкова.

101

Fake news

преди 4 години

Може ли плодът папая и една коза да са болни от корона вирус ! Може това го каза президента на Танзания но когато тестовете са китайски явно всичко е възможно !

100

Анонимен

преди 4 години

хайде ухочнете си денонощието, от ечера сунтринта или от снощи в 17. Че май едни и същи ни ги сервирате по два пъти и надувате бройката

99

Анонимен

преди 4 години

Това за танзанийския президент е обикновен "градски фолклор" COVID-19 има няколко мутагенни форми, една от които наподобява геном на папая. Има и други форми. Чрез изследването им, учените се стремят да определят пътя на разпространение. Има разни картинки в мрежата, в кой регион коя от формите е представена най-силно.

98

безделие

преди 4 години

колкото и да пишете тук глупости, реалността е друга - вирус има и ще продължава да го има. Хора се заразяват, умират, в момента при нас има ръст на заболелите, който може да смята -смята. Който не може - пише глупости по форумите. И да - трябва да има по-строги мерки. Обръщате нещата в политика и се плюете тук троловете на ГЕРБ и БСП, ама животът не е във форума, реално навън се заразяват хора.

97

До 104

преди 4 години

Това с папаята беше официална публикация на този сайт, в който пишеш и ти. От преди няколко дни е.

96

Анонимен

преди 4 години

Починалите до момента са 88 починали ли?А кои от починалите починали които са общо досега починали в кои градове са починали?Ох, уморих се, заболя ме главата, отивам да си почина от тези словоизлияния!

95

Анонимен

преди 4 години

Златена е за психото

94

Анонимен

преди 4 години

До 98Стига дрънкал простотии - това за папаята от кой фейсбук пост го прочете. Аман от слабоумни конспиратори