18

Нищо ново

преди 4 години

До да,да, ама не: "Да бяха прочели закона за защита на населението от бедствия и аварии - можеха да се включат И по-успешно в дебата!"?Не само че са го чели, но и БСП не веднъж са питали защо не се прилага този закон, а се приемат други закони.Законите, приети от ГЕРБ и патериците им се преправят многократно, което не показва високо качество на законодателната им дейност.Но вънаги разправят, че тъкмо поредната редакция е правилна.Да видим дали и този закон няма да го преправят след месец-два

17

Анонимен

преди 4 години

Тия са като нек'ви стари моми.Кажете какво сте предлагали.

16

анонимен

преди 4 години

До сигурноНАПЪЛНО СТЕ ПРАВ НО МНОГО ОТ ДРАСКАЧИТЕ НЕ МОГАТ ДА НАПРАВЯТ ВРЪЗКАТА А СЕ ХВАЩАТ НА АМБРАЗУРАТА ДА ПЛЮЯТ БСП. НАЛИ ПРИ ЕДИН ОГРОМЕН ГАФ ЗДРАВНИЯ МИНИСТЪР ЩЕ ПОСТРАДА А БОЙКО ЩЕ ГО УВОЛНИ БЕЗЦЕРЕМОННО ЩОТО ВИЖ КАКВИ ПОПРАВКИ Е НАПРАВИЛ НО ПОД НЕГОВА ДИКТОВКА. И БОКО ЧИСТ И ОБИЧАН ОТ НАРОДА А АНАНИЕВ ВИНОВЕН. ТОВА Е СТАРА ПРАКТИКА НА БОЙКО АКО НЕ СТЕ ЗАБЕЛЯЗАЛИ ДО СЕГА БОЙКО Е МИНИСТЪР НА ВСИЧКИ МИНИСТЕРСТВА А ПИОНКИТЕ ЗАЕМАТ САМО ДЛЪЖНОСТТА.

15

да,да, ама не

преди 4 години

Да бяха прочели закона за защита на населението от бедствия и аварии - можеха да се включат И по-успешно в дебата!

14

Бау

преди 4 години

Разберете! Ако се налагат популярни решения, примерно - раздаване на пари, знаете кой ще се изтъпанчи най отпред! Но, тук има да се тормози народа и напред е поставен този невзрачен пореден, повреден бушон! В един момент Бойко ще го изгони и ще блесне пред народа как се разправя с такива омразни за населението будали! И ще назначи следващата глупава офца!

13

Андрейчо

преди 4 години

Значи,да се разберем - не е хубаво така да се пише,че партията -столетница нищо не ха- ресва ?! Напротив - харесва и то много харесва САМАТА СЕБЕ СИ и освен това САМО НЕЙНОТО МНЕНИЕ има значение,нали така ?!

12

Анонимен

преди 4 години

Бсп нищо не харесва, това го знаем.

11

Анонимен

преди 4 години

ГРАД КОЗЛОДУЙ е на 56 години

10

Анонимен

преди 4 години

Град козлодуй е на 12 години

9

3 неща

преди 4 години

Ние всички знаем, че БСП нищо не харесва. То си е предизвикателство да открием 3 неща, които БСП харесва. Предизвиквам ви! Ще се пробвате ли?

8

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

да живее ПП ГЕРБ

7

Не ме Интересува

преди 4 години

Защо БСП не харесва закона. Аз лично не го харесвам защото се дават много права на едно абсолютно недоразумение като здравния министър. Досега издаде куп неадекватни закони, някои от които промени след три часа. Слуга на Борисов, а преди това на всички власти. Работи в МФ от 1980г.БКП.

6

House M.D.

преди 4 години

Другарят /д-р/ Йорданов е /дървен/ философ, а не лекар. Освен това, той не обясни:1. Защо при карловската луканка имаше купонна система?2. Защо Гей Дмитриевич не намали въпросното ДДТ.

5

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

всичко е интереси политиците не им пука за обикновените хора в БЪЛГАРИЯ

4

сигурно

преди 4 години

Правомощията и законите които има , му ги дава тиквата ,за да се скрие после зад гърба му ,и да не носи отговорност за нищо !!

3

Анонимен

преди 4 години

Коронела Вирусова щом е участвала в дебатите без знаечиние дали и харесват поправките или не... е съучастник в мръсните дела на Парламента. Единственото правилно решение беше, когато напуснаха Парламента не трябваше да се връщат после и да оставят Гърбавите да си трошат главите

2

Анонимен

преди 4 години

Защо не гласуваха против , а се въздържаха! Това е бягане от отговорност. Изобщо защо има въздържал се в парламента. Или си за или против???

1

ноятс

преди 4 години

Свиленски в Панорама - разбирам защо Деска го е зарязала, но дали съдбата и не е "от трън на глог"?!