9

Краси

преди 3 години

От написаното става ясно,че шофьорът на автобуса не е спазвал необходимото разстояние или е "позаспал" и ударил колата пред него.Той е виновен -няма място за спор.

8

кики

преди 3 години

такааа да се уточним катастрофата беше в резултат на коронавирус на автобуса много пушек много нещо после вируса беше предаден и на колата но няма страшно и двете превозни средства са контактни и са на апаратно дишане

7

Анонимен

преди 3 години

Е, Сливен. Голяма работа! На кого пък му пука за Сливен?

6

?

преди 3 години

ей тоз Сливен да не станал манхатън с толкова оживено движение ,че две коли да не могат да се разминат!

5

Анонимен

преди 3 години

Докато не сложите легнали полицаи на булевардите в Сливен,ще продължат да убиват хора,още след градската градина започват да се изшиват бясно към Бургаско шосе!Същото е и зад пазара в центъра,когато видят широк булевард,си мислят,че целия път е техен!На Розова градина движението също е скапано и опасно!

4

стъкмистика

преди 3 години

Няма ли придружаващи заболявания, някоя жертва? Чудя се, по вашата псевдо-журналистическа логика, след употребата на, цитирам: "човекът е бил контактен", следва да се захрани и статистиката на щаба?

3

Пламен

преди 3 години

Нищо не се разбира. Авторът, да не идва от Факти.бг? Това е стилът на Мара Цайса.

2

Калоян

преди 3 години

Пичове, вие сериозно ли отразявате леки птп-та като новини? Или щото има военни е сензационно.

1

Хаха

преди 3 години

Видяхте ли автобуса.. ? Да бяхте поакзали картинка. ЧАВДАР !! Не бях виждал такъв от 15 години.. И пак да говорят,че има пари за армията.