35

ПРОСТОТИИ СЪДЕБНИ

преди 3 години

НЕ РАЗБИРАМ ЗАЩО ПЪТНИЦИ НА КАТАСТРОФИЛАРА КОЛА ТРЯБВА ДА ПЛАЩАТ "ГАРАНЦИИ"ТРЯВА ЛИ ПЪТНИЦИТЕ ДА ПЛАЩАТ "ГАРАНЦИИ" АКО ПЪТУВАМ В ГРАДСКИ АВТОБУС И ТОЙ НАПРАВИ КАТАСТРОФА тРЯБВА ЛИ ДА ПЛАЩАТ " ГАРАНЦИИ" И ЩЕ ГИ ПРОВЕРЯВАТ ЛИ ЗА АЛКОХОЛ,ОПИАТИ ИЭ Т.Н.НЕЩО НЯКОИ СЕ ПРЕСТАРАВАТ.

34

Мишки

преди 3 години

Докато си седите вкъщи и си мишкувате, това ще се случва отново и отново! Незнам колко невинни хора бяха убити вече по подобен начин!И тука не се вълнувам от съдбата на момичето, което се е возило на задната седалка! Но знам, че и с наркоманчето-убиец ще стане същото в крайна сметка...

33

Don

преди 3 години

Днес на спътничката,утре на Кристиянчо. Добре дошли в държавата със "съдебна" система.

32

врач

преди 3 години

До Споко/Симона Цанкова и Георги са на свобода! Те бяха само няколко часа и бяха пуснати, както и майката на Кристиан. Това обаче не пречи да обжалват гаранцията. На Георги му измислиха, че има тумор на епифизата и паник атаки- виж БТВ от днес.Тая ще я оженят скоро за Кристиан и ще ги пратят в наркоклиника да се лекуват на държавни разноски, а ние ще си мислим, че има правосъдие.на 3 я ден след катастрофата,ГЕРБ въведе нарколози и психиатри в затворите, за да измъкнат Кристиан.Сметката е за нас

31

дядо Йоцо

преди 3 години

ми пускайте го и другото наркоманче бе- какво толкова - да не се е свършил света, че убило 1 човек. То няма да прави така повече милото - вервайте му.

30

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 3 години

КРИСТИАН е убиец

29

Panzermensch

преди 3 години

Еми, какво да кажа.. Б Ъ Л Г А Р И Я

28

Анонимен

преди 3 години

До TeoВ какво да я обвинят ли?1. Участие в сборище на Витоша, когато това е забранено заради епидемията.2. Не сигнализирала, че тежко надрусан ще кормува.3. Побягнала след катастрофата. Какво е бързала да укрие?

27

Анонимен

преди 3 години

Сладуранка изглежда тая мацка. Дано се възстанови скоро от тоя кошмар.

26

Съдийски маневри

преди 3 години

Ами ако гаджето на Николов утре скъса с него, а досъдебното производство продължава да тече, какво правим тогава, съдия Урумов? Нищо, нали!

25

До 24

преди 3 години

Даде ли показания в полицията? Търсеха свидетели.

24

Ели

преди 3 години

Не ми е симпатична тази наркоманка, напротив. Но обвинения за случая към нея ми се струват неиздържани. Да я обвинят, че е взимала наркотици, да я разпитат за дилъра, да и сложат глоба, че по това време е нарушила карантината и тн.

23

Анонимен

преди 3 години

Все още пред очите ми е летящата кола, която видимо ускорява преди кръстовището. Забелязва се, че тонът на статиите видимо омеква тия дни и започва едно обвиняване на наркотиците, на наркоразпространителите... Не казвам, че това не е сериозен проблем, но не бива да извиняваме с наркотрафика надменната жестокост на убиеца и приятелите му, които са знаели, че е надрусан!

22

Teo

преди 3 години

Добре бе, какво мрънкате! В какво могат да я обвинят? Че е кифла-кифла е, даже и без шоколад, но реално не е карала тя автомобила. Малкия льохманин ще го осъдят на 8 години ефективно, ще лежи четири, защото ще работи уж(а реално мама ще плаща на някой друг да работи), а последната ще го пуснат за добро поведение, щото се е поправил. Разбира се, понеже ще седи около година в ареста, това време ще му бъде приспаднато. На 26 ще е навън и отново ще гази! А мама -невинна, и Милен - в ГробаТолкоз!

21

Анонимен

преди 3 години

Ми освен и Г.И. да признае, че има отношение с Кристиан. Щото аз досега, не съм виждал друг млад човек, да качва гаджето си отзад, а приятеля отпред.

20

Споко

преди 3 години

Тия дни ще пуснат и другите двама.Не се тревожете.Спектакъла върви с всичка сила.Още ли вярвате,че ще има ефективни присъди по тази т.нар. катастрофа,а всъщност мокра поръчка?

19

Анонимен

преди 3 години

19, лаик си, не се пени толкова

18

Анонимен

преди 3 години

Гаранцията не е присъда, а мярка за неотклонение. Това не е вид глоба или конфискация. След приключване на делото гаранцията се връща, независимо дали подсъдимия е осъден или оправдан. Обвинението иначе си е несъставомерно. За да не лаят некомпетентните са се чудили в какво да я обвинят, защото няма в какво. Ама така в правова държава не се прави - всички да са обвиняеми и виновни. А по този състав по който е обвинена дори и някой да реши да я осъди ще е адм. санкция. Така че изпуснете парата.

17

Анонимен

преди 3 години

Да бъдем честни- може да се подведе под отговорност , че е употребявала наркотици да кажем , че не е съдействала или че е прикрила нещо...но нищо повече конкретно при това дело. Никой не може да има вина, че просто се е возил в кола.

16

До 14

преди 3 години

Защо я пуснаха майката на Кристиян.Ми що, щот ги има. Никой няма да провери от къде.