92

Анонимен

преди 3 години

значи българите могат да слагат карантини на всеки влязал от чужбина за по 2 седмици и да не пускат чужденци в страната си , а като идат в чужбина и им били отказвали да ги пускат да работят веднага защото..? много са специални и велики ли?

91

Анонимен

преди 3 години

мъжът ми е механик на кораб,в морето е от 4 месеца,има моряци от 6-7 месеца .казали са им за сега няма смени.та ,те ще се побъркат на работа по 8 месеца...море море..и как ще се върнат някога?представям си ако кацнат във Франция сигурно вериги ще им сложат и карцер на летището.

90

Анонимен

преди 3 години

Западният концлагер няма нужда от робите си.

89

От 99

преди 3 години

Да се чете До 79,моя грешка

88

До 97

преди 3 години

Не е трудно за разбиране-всичко зависи от кефа на милиционера,който те проверява...Ако някой си мисли.че за 30 години нещо се е променило,много се лъже...Милиционерщината в най-грозния си вид никога не си е отивала,а дори продължава да управлява държавата...

87

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 97Става въпрос за пребиваване. Постоянно пребиваване е когато си установен там и там плащаш данъци. Иначе не трябва да стоиш по цяла година и затова някои ходят, връщат се и пак заминават, и така

86

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен86Каква резиденция те гони???

85

Анонимен

преди 3 години

pilotite izmiha li pone wc na letisteto?ami mnogo rajdivo tva letiste vrajdebna, da chistiat po-hubavo s frenski preparati...parfumi imat li oste? da praskat po-kachestveno virusite...

84

Германец

преди 3 години

Взимайте ги...---Е що бе? Щом немците могат да ги интегрират, то и вие, представителите на най-умнокрасивата и кадърна раса на всички времена и вселени, ще се справите. Или?Не ви ли трябва работна ръка да си оправите кoчинката?

83

АБВ

преди 3 години

До германец 92Не можеш да си представиш колко много ни радват тези твои думи. Взимайте ги щом като толкова добре се интегрират. Има още много, това го казвам в случай, че ви трябва още работна ръка. И ти очевидно си българин! Поради що толкова се геманееш?

82

Едни бягат

преди 3 години

От скука, други търсят смяна на средата, трети развитие, четвърти да изкарат някой друг лев. Така е в живота.

81

Германец

преди 3 години

Особено всички роми трябва да бъдат интегрирани в Германия.---Всъщност доста успешно се интегрират тук "българските граждани", както обичате да ги наричате.Това, че вие не можете да се справите, не ме учудва.

80

Додо

преди 3 години

Хм...може би, все пак в крайна сметка мултикултурализмът и отворените граници не са чак толкова за предпочитане...или не, чакай, това е расистко...ох, обърках се вече? Хаштаг меченце, хаштаг цветенце, да ни е мирна главата!

79

баба мара

преди 3 години

както направиха французите с българите така трябваше и българия да постъпида затвори границите и никои да не влиза сега които излиза повече да не севръща

78

Анонимен

преди 3 години

Колко сте високи? Аз съм 1,98.

77

Германец

преди 3 години

Ще ви връщаме и още как. Напълни се тука с такива като вас. Хич не тръгвайте.Молете се да дойдем лятото да ви напълним хазната с евра.

76

До неразбиращия

преди 3 години

Разбираме защо са заминали.Разбираме и защо се връщат.Протестираме срещу селските тарикатлъци, ясно! За останалите нищо против.

75

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 85Абсулютни глупости , ако имаш резиденция в държавата ,в която работиш няма никакъв проблем.Ако обаче си "забравил" да си изкараш легални документи , гризеш дръвцето......За легални документи се иска език а повечето нашенци не могат да се разделят с българския.:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

74

Анонимен

преди 3 години

Абсулютни глупости , ако имаш резиденция в държавата ,в която работиш няма никакъв проблем.Ако обаче си "забравил" да си изкараш легални документи , гризеш дръвцето.

73

до 79

преди 3 години

Няма и да разбереш. Статията не е логична, а опорна. Цели внушения. За това случая е странен. А как излетяха за Франция сезонните работници? На изхода никой не те пита на какво основание ще влезеш в другата страна. Тези ако са върнати причината е друга. Така е в страната на мисирската журналистика. Не се разбира, но се напомпва обществено мнение.