59

Валентин Тодоров

преди 4 години

Управляващите и техните послушни "експерти" объркаха всичко,което можеше да се обърка. От диагностиката на болестта,през начините за лечение и определянето на рисковите групи до мерките за "карантина".Карантина всъщност нямаше,защото тя се състои в поставяне в изолация на болните и отделянето им от здравите,докато при нас (и в доста други страни,но това не е оправдание) здравите и тези за които риска е минимален бяхо поставени с същото положение като заразените и тези от рисковите групи

58

анонимен

преди 4 години

До загрижен ЕЙ *** ТОЙ НЕ Е КАТО ВОЖДА ВИ НАЛЯВО И НАДЯСНО ДА ВИ ЛЪЖЕ И ДА СЕ ХВАЛИ. АКО НЕ ТИ Е ИЗВЕСТНО ДА ТЕ ОСВЕДОМЯ, ЧЕ ПРЕЗИДЕНТА ДАВА ПОЛОВИНАТА СИ ЗАПЛАТА НА ДОМ ЗА СИРАЦИ. АМА НЕ ГО ОПОВЕСТЯВА ПО МЕДИИ И КЪДЕ СВАРИ КАТО ТВОЯ БОЙО. СТИГА ПЛЮЕНЕ. КОГАТО ВОЖДА ВИ НАПРАВИ ТАКА ТОГАВА ПРИКАЗВАЙТЕ. ТОЙ ВАШИЯ САМО ТРОШИ НАРОДНИ ПАРИ КТО ДЕНАОНОШНО СЕ РАЗКАРВА С ДЖИПКАТА СИ И КРЪСТОСВА БЪЛГАРИЯ. С ЧИЙ ПАРИ НЕ Е ЛИ И ОТ ТВОИТЕ.

57

Истукан

преди 4 години

Вече така ще се живее... Маската, разстоянието, забрана за сбирки и т.н.

56

да,да ама не

преди 4 години

Има закон за защита на населението от бедствия и аварии! Да го бяха споменали поне! "Коронавируса" е бедствие отвсякъде! Ако обаче го споменат ще трябва и да го спазват! Като не го споменават - все едно че го няма! Ама той РР ще им го припомни!

55

до 50

преди 4 години

Ти закони не си ли чел? И сега единственото жилище никой не може да ти го вземе, освен, ако не си теглил ипотечен кредит. Поинтересувай се малко.

54

123456

преди 4 години

Германия, Великобритания...всички имат план за връщане към нормален живот, след "пандемията", само Б.Б. мълчи!!! Сигурно чака "началниците"да му кажат, кога, какво да направи!

53

Пловдив

преди 4 години

На днешния ден,преди 30 г.,Бойко е арестуван и осъден за кражба на автомобил в Чехия.Честита годишнина.

52

Анонимен

преди 4 години

Тръмп също е фалирал 2 пъти и днес пак е милиардер.А го правят защото са научени да работят и да се борят в живота.Те са основали държавата си само преди 200 години, но успяха да станат страната с най-висок БВП на глава от населението и с най-висок стандарт на живот.За разлика от българите, които нищо друго не научиха освен да мрънкат, че нещо някой не е направил за тях.Президентът Кенеди им е казал: "Не питай какво държавата прави за теб, а се попитай ти какво си направил за държавата си".

51

House M.D.

преди 4 години

Съпругът на Анито откъде има очи изобщо да се появява?

50

Анонимен

преди 4 години

САЩ имат най либералния закон за частния фалит,затова са инай- инициативните в бизнеса. След фалита махва с ръка и започва наново.Винаги съм се чудил,защо го правят отново,след като фалират по няколко пъти през живота си.(не всички разбира се)

49

АНТИ

преди 4 години

До SSПравилно си разбрал колега.Като не можеш да поддържаш жилището си и не можеш да плащаш данъка му,излизаш на улицата.Ачните ДС попове да бяха направили приюти, но нямат далавера от тях.

48

SS

преди 4 години

И накрая ще го отнесат най бедните,средната класа ще се разори.Познайте от първия път кой ще спечелят?А това за палатките не е лоша идея,човек ако престои да излезе на улицата да си купи такава.Тук приюти няма.Има домове за врем.настаняване.То май ще стане,нито да имаш,нито и да нямаш собственост.На там вървят нещата.

47

Анонимен

преди 4 години

Изобщо не вярвам на никой политик. Няма ли закон за личния фалит,които да гарантира неприкосновеността на единственото жилище на семейството и пособията или оръдията на трудът на фалиралия гражданинът,гарантиращи препитанието на семейството му и нанего лично,значи целта на кредита (независимо дали е безлихвен или с ниска лихва)е друга.А именно,безмилостно ограбване.Кога господа политици,Закон за личния фалит? Не е ли България,социална Държава?Няма ли граждански фалит,няма социална защита.

46

Анонимен

преди 4 години

та кокъв е женският род на ***-тулумбичка..

45

Анонимен

преди 4 години

какъв план?заеми да ни дадат!

44

Мунчо

преди 4 години

Е,па сега е момента,червените каскети отново да се нагушат,като изкупят на безценица имотите на изпадналите в безисходица обикновени хорица.Филмът ще се повтори.

43

АНТИ

преди 4 години

Плана е българите да бъдат силно намалени,и понеже скачаха да живеят като американци,ще живеят в анклави/резервати като щатските индиaнци,излишни на собствената им земя, като палестинците.

42

Анонимен

преди 4 години

А закон за личния фалит,КОГА?

41

Анонимен

преди 4 години

Другарките Корнелия и Мая да сътворят план,за края на пандемията,не само за България,а в световен мащаб.А за изпадналите в безисходица,да помолят червените си олигарси да си развържат кисиите и да върнат в хазната окрадените милиарди при " масова,касова приватизации под масата.

40

:D

преди 4 години

През февруари Владислав Горанов обяви, че сме на излишък, през март Бойко Борисов каза, че сме на дефицит, съмнявам се вече дали някой в държавата знае какво е реалното състояние на финансите-Абе това не е петилетка да преписвате дословно плана - изпълнен или не. Това си е реална икономика. Февруари има дефицит от 19г и се очаква растеж на БВП, март няма проходи в хазната и се очаква спад с поне 30-40%.Направо късмет че не са червените на власт, щом и това не знаят как да си обяснят.