107

Анонимен

преди 4 години

До ДидоНяма такова нещо, а ако познаваш медицинската система, особено за смъртни случаи "мързел" е абсолютно неадекватно да се използва. "Акок симптомите отговарят". Наясно си, че "симптомите" на КОВИД-19 в степен която води до смърт не са просто "някакви" нали? Между другото, поне при нас в Германия и починалите се тестват за вируса, но си се пише ясно дали има връзка между вируса и причината за смъртта. Човек болен от вирус не умира "от вирус". Има конкретна причина за смъртта.

106

акуд

преди 4 години

България трябва да продава маски и облекло на Русия

105

путин

преди 4 години

Който ги е говорил тези работи, ще скача през прозореца.

104

Анонимен

преди 4 години

Да не стигнат Италия, че лошо!

103

Анонимен

преди 4 години

Вместо парад на победената.......ва тнешки трагедии.

102

Анонимен

преди 4 години

ДрогАре марширувахте ли под зорките погледи на нискочелите пр0 дт***ци?

101

Анонимен

преди 4 години

И да - броят на училищата също е паднал, но на храмовете се е увеличил почти три пъти.Честно, ако моята държава имаше такива приоритети, бих се приетснил.

100

Дидо

преди 4 години

До АнонименПод "завишаване" имам предвид например случаи от Великобритания: от приятел лекар, който сподели, че често ако симптомите отговарят, не се прави тест и после го пишат умрял от Ковид, със сигурност има поне няколко хора които са умрели от друго, но са ги писали в тази статистика. Не че е някаква глобална конспирация, а просто най-обикновен мързел, ако ме питаш мен

99

воевода

преди 4 години

Смятам, че е редно БГ да изпратя защитни облекла и маски в помощ на руските медици и население. Путин не е стока, но дружбата между нашите народи е от векове за векове.Ако можем, трябва да им помогнем в този труден период.

98

Анонимен

преди 4 години

Абе мани ги Дойче зеле. През 2000 г. са имали около 10 хил. болници. Сега са 5 хил. Толкова са имали през 1913 г.И това в сигурно най-богатата на ресурси държава в света.

97

Анонимен

преди 4 години

До До 96"Къде са тези данни за Италия" уърлдометерс, Джонс Хопкинс, Робърт Кох ИнститутНяма такива неграмотници като българските русофили.

96

Анонимен

преди 4 години

Samo pijan mogu da prebolim !

95

Анонимен

преди 4 години

До Лекарите"умират не само в Русия"... но само в Русия "падат" от високите етажи на клиниките след като се оплачат, че им липсват консумативи. В останалите държави гледат да им ги осигурят.

94

Анонимен

преди 4 години

Починали от ковид много нямат.Но върлува някаква особена "внебольничная пневмония", дето била кофти...

93

Анонимен

преди 4 години

До ДидоАз не виждам нито една причина да "завишават" каквото и да било. Това не е като да им плащат на заразен/починал. Просто няма никаква логика в такова мислене. САЩ от кой ще получи пари за повече заразени/починали? Великобритания? Германия? България? Някой може ли да даде механизма, който предполага такова завишаване?

92

Лекарите

преди 4 години

умират не само в РусияСороската ви анти-руска злоба започва да става и смешна и дразнеща !!!

91

До 96

преди 4 години

Къде са тези "данни" за Италия? Нещо от сорта на Дойче Зеле, бибиси и тем подобни ли... Тези стожер на "истината"!

90

Анонимен

преди 4 години

Карали са лекарите сами да си набавят маски. Ако няма - да си шият. И в най-голямата криза тия продадоха медицински материали на САЩ, за долари. Просто умът ми не го побира.

89

Дидо

преди 4 години

До До 84За "великите демокрации" нищо не съм казал и вероятно си прав: данните им са завишени, макар че конкретно за Италия има една друга статистика: общ брой починали за месец Март сравнен със същия период за предходни години: за северните райони тази година са починали 5 пъти повече хора от предишни: дали всички са от КОВИД, не съм лекар не мога да кажа. А за Русия случайно следя ежедневните репорти на големите държави, и при тях след 25-и Април данните изведнъж секнаха, защо ли?

88

Тъпомер

преди 4 години

Чибурашка пак е вилняла в краварника,то големо мууучене пада,палавница.