8

до 2

преди 4 години

Цяла България това се пита. Ама няма кой да посмее.

7

Топчо

преди 4 години

Незабавно държавта трябва да се намери в Ямбол. Да се помогне на болницата с оборудване и защитни средства. Защото това ще избухне и ще пламне целия град. Да се включат военните в блокадата на ромския квартал. Същото важи и за Видин.

6

до 6

преди 4 години

Нека във Видин да отиде Шербет Каунов и той да свърши една работа. Нали каза че няма вирус, той не се страхува. Безделникът от Дондуков 2 нищо полезно да тука не е свършил. Седи си в дупката червея и си получава тлъстата заплата. И това недоразумения се зове президент? Напълно безполезен, но харчещ много пари, че и държанката му издържаме. И то как?

5

Спасителят Бойко

преди 4 години

го чакат и във Видин (да спре вируса), ама него го е страх и не отива. Пратил бюджетара Кирчо (да плати за умрелите) и да закрие болницата. Щото той друго не може - не е доктор да лекува.

4

кво искат

преди 4 години

я да не реват? право на глас ще имат, когато започнат да си плащат тока, водата, данъци.

3

Рамзан Кадиров

преди 4 години

Расисти гадни! Намеквате, че националната икономика беше съсипана заради нашите братя роми? И че ромите са причината за епидемията?Внушението, че ромите малко се отличават от канибалите в Папуа - Нова Гвинея като култура и умствени способности дълбоко разстройва моята ляво-либерална същност!!!

2

Анонимен

преди 4 години

Расистиииии! Защо пречите на ората да си ръсят каквото искат? Пречите им да бият лекари. Сега ги и затваряте. БХК от кога не съм ги чувал? Та да не се гътнаха? Де такова щастие. Ама не. Останаха само Нинова и Дойче Веле на бойното поле.

1

Анонимен

преди 4 години

Другари, бунтове ще правим ли да махат мерките за вируса дето е измама?