97

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЗа горите трябва да се намали животновъдството, то изсмуква земя и вода, а изхвърля отпадъци много повече отколкото допринася калории, да не говорим за болестите, но те са хубаво нещо, че поне намаляват населението. Горите се изсичат и за био-горива, още една мизерия.

96

Роза

преди 4 години

Чрез тези болести природата си отмъщава на човечеството за това,че безмилостно я унищожава.Чакайте коронавирусът е само първото сериозно предупреждение!

95

Лили Барута

преди 4 години

Сечете гори и джунгли,правите широки магистрали,населението на земята расте експлозивно,строите градове гиганти,замърсявате реки,езера,морета и океани,милиарди коли и хиляди самолети замърсяват въздух и природа,добитъкът яде вече отровени треви и смески(също отровни) рибата и морските"дарове" и те бъкани с кобалт и др.отрови,питейната вода вече под 2% Човека ще се самоунищожи по бързо отколкото си мислите!!!!!

94

Анонимен

преди 4 години

Според една статия, която четох, плана за населението на Земята е да стане максимум еди милярд, за да може да просъществува, от тук следва всеки да си направи сметката, какво го очаква. До преди няколко години се говореше за климатични промени в близките столетя, изведнъж станаха десетилетия, после пандемия...Според мен това с ковид е само трейлъра.

93

Kolchak

преди 4 години

ДЗ : Въглеродният диоксид няма да го намалим , защото ще ни намалее печалбата, но пък можем с короната да намалим хората и без това станаха прекалено много.

92

Анонимен

преди 4 години

Две прости неща.Първо-задължително намаление на раждаемостта.Населението на планетата да се потдържа около 3-4 млрд души.И поголовно залесяване-всяка държава с 50% гори.Има ли гори-има кислород,валежи,вода,нормални температури.Това е простият отговор,дето учените не смеят да го кажат публично и с висок глас.Щото да ограничиш раждаемостта не е политически коректно,така само комунистите правят(китай).А да залесяват богатите мразят-те обичат да реализират печалби от сеч на дървесина.И засаждане ГМО

91

Един от Юг

преди 4 години

"ако човечеството не спре измененията на климата на Земята, съкращавайки отделянето на въглероден диоксид" ...и после някои се сърдят че ги наричат с име на пернати!Преди 200 000 години сигурно човечеството пак е отделяло много въглероден диоксид че е изменило климата земята и разтопило ледовете на северна америка и европа!Не отричам че човечеството замърсява но не може да влияе на климата...а иначе страха от глобалното затопляне си е много дохдоносен бизнес(за милиарди)!

90

Има ваксина

преди 4 години

Казва се термояд. Някои сериозно са се замислили, дали да започнат ваксинацията.

89

Анонимен

преди 4 години

Очевидно и тези учени са като онези които трябва да работят за създаване ковид ваксина сиреч безполезна ***. Статията звучи като прогноза за времето - или ще вали или няма

88

До 89

преди 4 години

До Ох...Абре охохох! Само да тъ попитам, ясно е, че няма да знаеш както не знаеш мноооого други неща, *** да се пробвам! Та колко маймуни или айде да ги нарека хора, та колко хора е имало по земята преди 2000г. а преди 3000г а преди 6000г. Знаеш ли? И само за да можеш да помислиш, макар, че е съмнявам, че можеш да го правиш, та колко хора има сега по света? Ха със здраве, че в тия времена явно то е важното!

87

Анонимен

преди 4 години

Е как ще няма ваксина. Пускат ваксина, която да мори народа повече от обичайното, да съсипва имунната система, и хората измират масово. Съответно няма въглеродни емисии и хоп, оправяме страшното глобално затопляне.Нека не забравяме, че за чичо ви Били с малката мека мишка, ваксината е просто сегашната гореща тема. Истинската му страст е "контрол на населението" към яко негативен прираст.

86

Праведен

преди 4 години

Може,ако баба беше мъжка !

85

Анонимен

преди 4 години

А питахте ли чичко Гейтс какво мисли по въпроса с ваксината? Той може и да ви е подготвил такава на съответната цена. Дали действа - кой пита... Важно е да се върти капитала...

84

Лично мнение

преди 4 години

Краят на света го чакахме толкова много пъти,че ми писна. Трябваше да е през 1999 със слънчевото затъмнение, но както виждате сме си живи и здрави. По история са ни казвали, че хората от 9 век също са мислили, че като стане година 1000 светът ще свърщи, ама не. На тия специалисти ще кажа: Хора в момента човечеството е изправено пред по -голяма заплаха,вирус който не се знае как се лекува. Нека първо се отървем от него. В момента не могат да се дават пари за климата.

83

до 98

преди 4 години

Нещо със Сорос се отегчихте, минахте на Бил Гейтс. Трябва в тото-пунктовете да има залози, кое ще е името след Бил Гейтс.

82

Анонимен

преди 4 години

Tochno za Indiq,Pakistan,Nigeriqn i tiq ot Aziq mi dreme .

81

Анонимен

преди 4 години

Е, то светът не може да се плоди до безкрайност. И то с най-примитивните хора. И престанете да им "помагате" като Бил Гейтс, само ги разплождате повече и задълбочавате проблема.

80

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАко не влияем на климата не можем и да направим нищо да го променим, за това ще си седим и ще пишем в нета докато има ток. Но ако поне малко влияем...По-малко животински храни като за начало, по-малко изкопаеми го, и т.н. И по-добре късно отколкото рано.

79

Анонимен

преди 4 години

Абе, вие на ДБЛ-и ли ни вземате?Промяната на климата е цикличен природен процес откакто съществува планетата ни!!!!И да!Един ден - рано или късно - Земята ще заприлича или на Венера, или на Марс и никой не е в състояние да спре този процес!Такова е естеството на живота - всичко си има начало и край!

78

Анонимен

преди 4 години

Не се знае дали няма ваксина за това. Бил ще ви намери и ще ви удари по 1 убава ваксина - той ваше добро, за против ... засушаването !