21

Нищо ново

преди 4 години

До 19, 20: Хайде минете на по-ядливи неща, все пак обедно време е, време е за ракия и салата.

20

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 9Ти може да си пил л а й н а по време на социализма, останалите не са.

19

Сирена

преди 4 години

До Анонимен 9 Нямаш идея, колко л а й н а сме пили "при социализма".........това е само едно от многото. Нямаш си представа че Ти Сега ядеш, пиеш и слушаш Тикви и Пъпеши, салами, сирена, новото строителството Всичко е Л.А.Й.Н.А. много си глупав, ах да, ти си от партия Гроб на Тулупа-Кашалота.

18

Анонимен

преди 4 години

До 9Що, сегашните са по-малко ли? Единствените разлики са, че при Соц-а т.нар. от теб л. бяха родно производство (и добри или лоши поне лекуваха, иначе едва ли щяхме да водим този задочен разговор), докато сегашното преобладаващо е мейд ин чайна с подходящо преопаковане, образно казано. Както и едни тарикати да си напълнят джобовете с много пари и за кратко време от продажбата на пенкилер. Щото ако не е плацебо и лекува, къде е бизнесА и далаверата.

17

Анонимен

преди 4 години

Този препарат (това не е лекарство) неслучайно е бил ЗАБРАНЕН доскоро.

16

Анонимен

преди 4 години

"от собствен опит" те виждам, че си бавноразвиващ....

15

Анонимен

преди 4 години

А корона вирусът възприема ли го да го унищожат или изчезва някъде от тази зона като демонстрант с маска на лице от захлорираната зона.

14

One questione,please

преди 4 години

Професоре, а с какво излекуваха К.Домусчиев и депутат Дариткова? Не вярвам да е с хлорохин фосфат. Вие, лекарите по време на тая епидемия в БГ се разкрякахте като жа.би, но всеки мълчи с какво излекуваха двамата за една седмица. Та дори за К.Д. запазиха цяла болница да се лекува на спокойствие...

13

Брифинг

преди 4 години

След неуспешния опит да ви уморят с простотии, сега ще пробват да ви изтровят, така профилактично.

12

от собствен опит

преди 4 години

В момента пием аналгин-хинин.Поръчахме го от Русия,чрез и-бей.На другият ден спряха да го продават.Слава богу ,че пристигна на време.Поръчах и калетра и хлорохин от канадска компания.Те обаче държат само офиса си в Канада,а медикаментите идват от Индия.Веднага след поръчката ,която трябваше да пристигне до седмица,Индия обяви карантина и пощите спряха да работят.Добре,че беше аналгин-хинина,защото изкарахме някакъв много лош вирус,още се възстановяваме,не знам какво щяхме да правим ако го нямаше

11

Анонимен

преди 4 години

Аз не съм сигурен дали е аналгин хинин хлорохинът.Не съм специалист,но защо ще се казва хлорохин ако е един *** аналгин хинин?Или викаш както на въглеродния двуокис сега му викат въглероден диоксид,така и на аналгин хинина хлорохин?Това ли е?

10

Анонимен

преди 4 години

Виждаме не е опасен, а епидемията си напредва, медицината е безсилна и хлорохина все пак е "спасение".Ти бавен по рождение ли си?

9

Анонимен

преди 4 години

"зелени кръгли таблетки струваха 0.70лв при социализма."Нямаш идея, колко л а й н а сме пили "при социализма".........това е само едно от многото.

8

Анонимен

преди 4 години

бях ученичка 8-9 клас и си го пиех редовно при настинка..аналгин хинин зелени кръгли таблетки струваха 0.70лв при социализма.

7

Анонимен

преди 4 години

:-) koito vi e pusnal koronkovite virusi, dosta dobre e poznaval germanskoto koronkovo lekarstvo ot 1934 godinka...:-)A...idva i korona komar,... korona muha...

6

Анонимен

преди 4 години

Тези лекарства ги препоръча Тръмп всички стари и добри лекарства ги отмениха, защото те няма как да се патентоват. САЩ патентоват и продават университетите в САЩ бълват по 15-16 патента на година. Патенти да има и пари да падат, дали са полезни съмнително.

5

Анонимен

преди 4 години

Бойко иска материала да измре колко може по-бързо,за да му стигат парите от бюджета.

4

Анонимен

преди 4 години

Този препарат "хлорохин" не е подходящ за всички. Но нашето население се снабдява с него от съседните държави, и се лекува. За малария, за артрит и т.н. Лекарството е с 60 - 70 годишна история. Ами той и аспирина не е подходящ за всички, ама си го пием. Най-добре е здравните специалисти да обяснят на хората как да се приема, за кои болести е противопоказен, вместо да заплашват че е смъртоносен. Виждаме не е опасен, а епидемията си напредва, медицината е безсилна и хлорохина все пак е "спасение".

3

хинин

преди 4 години

тоя хлорохин може би наистина е добър - съдя по това, че по света го атакуват всъщност най-големите 6оклуци -сзо, разни продажни ***, корумирани лекари - много евтин бил, затуй бил вреден

2

Анонимен

преди 4 години

Това уж лекарство изпробвано ли е на пациенти и имали ефект. Или баш тарикатите прибраха неколко милиона и викат. На ти кьорчо очи. Това уж лекарство удря в бъбреците черният дроб сърцето и ви прави готови пътници за Рая. Да го пробват на баш шлангажията да видим ефекта.