29

Анонимен

преди 3 години

Акциите са си акции,но те са следствие на някакъв дял за пазарно участие особено на смесените дружества където участниците са разпределени по групи възоснова на приета икономическа-финансова система как рамка за възможностите при управление в съчетанието на факторите пазар,общество,самоуправление как избрано от обществото записана,обнародвана в основните документи на права и задължения на участващите в социално-обществения процес за развитие и разпределение от чието участие произлиза в секторите

28

Анонимен

преди 3 години

Чакаме итветната акция на Божков.

27

Анонимен

преди 3 години

калеко алеко ти си бил голям специалист,я кози кой голям отбор в света се издържа от фенове и не е собственик на милионер или милиярдер

26

Инж. Гонзич

преди 3 години

Хаха, едноклетъчни Алеко, кажи за Бойко и Левски, кажи за обвързаностите Ви с всички власти, какво ми претопляш стари манджи.

25

Калеко Алеко

преди 3 години

До Инж. Гонзич ... Ами просто е "иннженере", когато една фирма изпадне в ликвидация тя се зачерква в юридическия мир ... После когато друга се регистрира като нова няма как да вземе Булстата на вече фалиралата ... Т.е. тя трябва да започне на чисто с нов Булстат, което ще рече с нова история, нова емблема и ново име, нямащи нищо общо с предишните ... !!!

24

Инж. Гонзич

преди 3 години

До Калеко АлекоТъп, по-***, Калеко Алеко, ти му отговаряш на коментара, той сменя темата. Опитай да формулираш пак изречението "....начина по който една фалирала фирма изпаднала в ликвидация си присвои истоята и емблемата на един побългарен *** отбор", но го прочети няколко пъти първо.

23

Анонимен

преди 3 години

В изванаредното положение е най важни футбола,за които се подаряват милиони...басейни и консиционери на плажчето ,абе къде са тия ,всички телевизии даваха само един,който прилича на изпаднал от Марс

22

Калеко Алеко

преди 3 години

До Инж. Гонзич ... То ако тръгнем да разнищваме далаверите в българският футбол май трябва да започнем от Фалита на Кремиковци, Митал, Сашо Апашо и последвалите трансформации по оста ЦеСеКа - Чавдар Етрополе - Литекс и начина по който една фалирала фирма изпаднала в ликвидация си присвои истоята и емблемата на един побългарен *** отбор ... !!!

21

Инж. Гонзич

преди 3 години

До Калеко АлекоКой доведе Щрабаг, Автомагистрали Черно Море, ГБС за да построят един сектор безплатно? Кой доведе Спас шофьора? Адвокатът на Пеевски какъв беше в Левски? Много кратка памет имате, същия този, който Ви доведе и Божков, същия на когото се молите за заем. Това, че Божков е спрял да си плаща таксата и затова му взеха бизнеса е друг въпрос, но все пак Борисов обича повече парите, отколкото Левски.

20

левскар

преди 3 години

Е , това е краят на Лефски.и мисля ,че ще сте се каза Спартак Сф/1948 . Така си и беше Левски-Спартак

19

АБВ

преди 3 години

Всички, които искат държавата да даде пари на футболния клуб Левски, е добре да разберат, че този отбор не е собственост на държавата. Собственост е на В. Божков. Всъщност е собственост на Георги Попов. Когато ви се повреди колата, бъркат се си в джоба, изваждате си парите и си я поправяте. Разберете се кой е собственик на отбора и искайте пари от него! А ако той има проблеми със закона, не обвинявайте правителството!

18

Анонимен

преди 3 години

Божков иска да подарява нещо което не е доказано, че е придобито по легален начин.

17

Гешев

преди 3 години

Другият вариант е да ги върна там, откъдето съм ги взел. Или да ги дам на феновете. Но не виждам бъдеще за "Левски"Той ги е взел от България по Скенера от Дубай ще ги праща акциите

16

fact

преди 3 години

До Калеко АлекоМа много немощна и безславна таз "балгария" бе! На терена ти пада от аалст, антверп, аз67, офи крит, олимпия, жилина, баоте борисов, тампере, вадуц.....Напоследък заразява и изнудва де що види за пари. дори прави рекет на премиера и данъкоплатците за ТЕХНИТЕ пари, дан си купат хлеб, а да ги нареян във КОВИД 1914 ВЕКОВЕНЪ!Освен да престанем да бъдем българин, докато такива мушеници и побойници имат чуваемос и се налагат7 друг избор не виждам.

15

Анонимен

преди 3 години

Levski e umrial.

14

Калеко Алеко

преди 3 години

До Инж. Гонзич ... "Боцко" и правителството на ГЕРБ бяха тези които удариха по Божков, така че едва ли някой може да ги спряга за благодетели на Левски ... и трябваше да го направят защото на клуб като Левски не му отива да бъде заложник на криминални елементи. То ако се огледаме в нашата футболна действителност имена като това на Гришата, Бат Венци и подобните им също биха могли да се озоват под ударите на закона ... !!!

13

Фалит

преди 3 години

Процедурата е ясна и еднозначна - Закривай.Ново дружество Левски-София.Тирето е много важно :-))

12

ЦСКАр

преди 3 години

аз съм ЗА да се помогне на Левски и да се спаси, дори и с пари от бюджета. Без Левски няма дерби и няма кой да ругаем - не може така.Това коет се случи на ЦСКА не го пожелавам на никой отбори, дори даже и на Левски

11

Инж. Гонзич

преди 3 години

До Калеко АлекоИздържа се от феновете, да, затова пишете декларации до Боцко, до ТОТО-то, до Божков, пишете и до арменския поп и до Пеевски.

10

Калеко Алеко

преди 3 години

Левски не е червено отборче с петолъчка на челото създадено по подобие на *** отбор с постановление на партията па време на СОЦА, така че не може да бъде закрит току така ... Левски това е България. Само да припомним че от известно време ФК-Левски се издържа от феновете си, нещо което привържениците на микренското отборче трудно бипа могли да осмислят ... Левски ще го има другаре и товарищи, тъй като е Лого което значи много за всеки българин ... !!!