36

Рикиджия Северозапад

преди 3 години

М Л И Ф

35

До 32

преди 3 години

До АнонименТя самата заяви, че ги преглежда/ консултира по телефона - по viler ( естествено касата плаща) . Така, че във всички случаи е на далавера. Няма празен ход. Добър личен пример като председател на здравна комисия, шеф на парламентарна група. За какъв авторитет и уважение на депутатите може да се говори.

34

Човек

преди 3 години

А аз се чудех защо в Смолян точно има толкова заразени...

33

Х

преди 3 години

До ГЕРБ = МафияПо този начин депутатите си оправдаха заплатите в звън редно положение. Да се надяваме, че по време на карантината са преосмислили истинските ценности и няма да са толкова алчни и напористи.

32

Сирена

преди 3 години

Най алчни и Арогантни лицата от Гроб, не само глупави но и Нагли.

31

Анонимен

преди 3 години

тази няма право да работи на 2 фронта...носи зарази от единия фронт на другия,а и според кодекса на труда може да работи 8+4 часа...а и тя е в конфликт на интереси струва ми се...кой следи дали ,когато трябва да е на работа в парламента не преглежда платено пациенти или обратно...

30

Анонимен

преди 3 години

До 25, говоря за периода в който си депутат. Естествено че всеки народен представител е имал професия при влизането си в парламента, естествено че е по-компетрнтен в дадена област. Говоря за други неща.

29

Анонимен

преди 3 години

От тая и кураната вирус бега. Само като и види намръщената физиомутрия и вика. Бегам батееее

28

Анонимен

преди 3 години

и за мен да се грижат най-добрите лекари и мен няма да ме е страх

27

До Бах х

преди 3 години

До бай хДариткова като действащ лекар и депутат едновременно си е в груб конфликт на интереси, но няма кой да обърни внимание. За нейния морал това е нещо нормално. Да не говорим, че по време на епидемията яко е бачкала и като заразоносител е заразила сума ти хора. Дори сама си признава, че не е носила и маска. Какъв лекар е когато не спазва елементарни епидемиологични мерки.

26

Анонимен

преди 3 години

То се иска и акъл, празна кратуна как да изпита нещо. Оргазъм не почувства ли ?

25

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 22"Ако искаш да правиш нещо друго, защо си в парламента?"Това е неразбираема логика за мен. Идеалният вариант според мен е точно обратният - да можеш и искаш да правиш нещо друго, и с влизането си в парламента да осигуриш условията за качествено вършене на съответната работа.

24

Гузен негонен бяга

преди 3 години

До бай хДа, ама действащото ДжиПи- депутат най- арогантно отрече пред телевизията, че се е заразила извън кабинета, защото не носела маска. Чудя се как може публична личност да се излага като лекар с такива плоски изявления. Знаем, че заразяването става преди всичко с мръсни ръце, а маска носят болните, за да не заразяват. Явно, дариткова не е спазвала елементарните епидемиологични изисквания и сега се оправдава.

23

Анонимен

преди 3 години

Това е пропаганда. Във всяка държава се появи по някой и друг политик, за да покаже как вирус имало, но никой не умря. Жалко за тези, които вярват и биват манипулирани. По-жалкото е обаче за останалите...

22

Анонимен

преди 3 години

Никоя, да си само депутат, за което ти се плаща, да се срещаш с избирателите, да ковеш законите, да работиш в комисии.Ако искаш да правиш нещо друго, защо си в парламента?

21

Smurf

преди 3 години

Да и дадат медал то не бе героизъм то не бе чудо

20

До 14

преди 3 години

До АнонименКак няма да е едновременно лекар и депутат, когато далаверата от това е огромна. Като ДжиПи си върти голяма бройка болни, защото касата плаща, плюс малката депутатска заплата. Явно качеството на работа не е съществено да тъчеш на два стана, но количеството е доста внушително и заразително.

19

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 17А коя професия можеш да упражняваш, докато си депутат? Някоя маловажна? По тази логика никой няма право да работи две работи едновременно - защото и двете ще ги върши калпаво.

18

ГЕРБ = Мафия

преди 3 години

Дариткова каза и още нещо, направо потресаващо по повод заплатите на депутатите. Гepбepacтkaтa каза, че допълнителните пари, които получават уж за подпомагането на депутатската дейност са за да ги даряват на нуждаещите се и даде пример с Хитрино. Явно не осъзна, че казва, че с нашите пари ГЕРБ си правят реклама.

17

Анонимен

преди 3 години

Нека да разбират от нещо, но докато си депутат за мандата да работиш на ползу роду, да не си разкрачен между личните си дела и професия от една страна и задълженията ти като депутат.