40

мат

преди 3 години

В една Екселска таблица записвам броя на заразените по дни от 1 март до сега и като пусна графиката не виждам никакво плато досега. Кривата не променя своя ход - все нагоре, а ние - все по-бедни.

39

Вн

преди 3 години

До До ВнА ти кой си ,за да ми казваш какво да правя!Я бързо бягай да пиеш кафе от чаша,която преди теб е била използувана от някой кирлив и после да не забравиш да си забършеш устата с използваната салфетка!

38

аз

преди 3 години

Грешно ги обявявате. Правилно е 14 са от Факултето, 10 от Столипиново, и 6 от незнам как се казват мангасарския квартал на Сливен.

37

е добре де

преди 3 години

нали щеше да има бум на заразените и умрелите защото хората масово пътуваха по велик ден...а то нищо...кога да чакаме вълната??

36

Анонимен

преди 3 години

Ало щаба шо спряхте Bulgario On Air ефирно? От 28 април канала е заменен тест карта. А няма да се разберем с вас.

35

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 39Кво стана?На фризьор са плешивците от милиционерската хунта.Чули секретна информация от ДАНС,че на лъскава тиква муха да кацне ще се разчекне.COVID-19 нема никъв шанс за оцеляване!

34

Истукан

преди 3 години

До есента ще са 100 000 заразени и жертвите ще са да не казвам колко.

33

до 35

преди 3 години

Повечето хора, над половината по света, умират от сърдечно-съдови заболявания. Едва след това, на второ място идва ракът.

32

f

преди 3 години

Разбира се, че топлината лекува коронавируса! Топлината звучи! Положителната топлина може да достига до хиляди градуса температура без да пари, отрицателната топлина пари и изгаря, но или термометрите са отрицателни, или положителната топлина е по-бърза, ходи където си иска, и не се задържа в термометъра да не го пръсне! КАЧЕСТВЕН много басов звук допрян до тялото да видим какъв коронавирус ще остане в тялото! ...Има и отрицателен звук който дори пречи,мразнее!Басът работи по-бавно,но не се губи

31

Обичам да страхувам

преди 3 години

На когото му е мъчно за постоянни строги мерки и карантини да хваща влака за Северна Корея. Там не ги отменят дори при липса на епидемия и ви гарантират живота на зеленчук!

30

чети внимателно

преди 3 години

нещо(ракът) което ще ни убие с вероятност 45% и на никого не му дреме за лечение, химиотерапия, липса на лекарства, 1 месец чакане да скенер или ЯМР------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Описаните неща са и така, и не са така.Попаднеш ли при добрия специалист(обикновено с връзки), имаш ли достатъчно пари да платиш, шансът ти е много голям да се спасиш.

29

Ямболски цървул

преди 3 години

Най-после да ми направи гъдел това извънредно положение.Карантинираха шведите в Ямбол! Едно хубаво нещо да разбера,след всичките тези дандании.

28

не може да бъде

преди 3 години

Това ли наредиха началниците на колонията?

27

Анонимен

преди 3 години

Не стана ясно оплакват ли се или се хвалят.Няма място нито за едното, нито за другото, защото още сме много далеч от края на всичко това.

26

До 25

преди 3 години

"Червеното котило"? Визираш БКП мутрата от Симеоново ли? Отказалия да се деполитизира офицер ли? Охраната на Тато ли? Говорещият с грешни ударения и обиждаш възрастните граждани ли?

25

Любопитно

преди 3 години

Гледайте Сериал от 2003 "The Dead Zone" Сезон 2 Епизод 14 "The Plague", т.е. Чумата - преди 17 години предрекъл текущите събитие до невероятна точност - Корона Вирус от Китай, Карантина, че дори използването на хидрокси-хлоро-хинин (Хидроксихлорохин) за лечение. Абсолютно невероятно въпреки, че предполагам цялата история е базирана на Епидемията от SARS от 2002.

24

До Вн

преди 3 години

Стой си у дома и си гледай страшните неподкупни защитници на нацията. Каква работа имаш по заведенията?

23

Вн

преди 3 години

Как да се предпазиш,когато между масите в Заведенията от така нареченият метър и половина след като двама си бутнат столовете гръб-гръб ,почти се допират ,не става с такива полувинчати мерки,заразените ще се увеличават,това е факт,би трябвало отново да затворят заведенията!

22

Анонимен

преди 3 години

10-ти ,по световният брояч вчера 74.днес,до тук 53.Утре ще се види колко общо са били за днес пак по брояча.Сутринта на брифинга казаха че и те с нетърпение чакат въвеждането на автоматизираната система за отчитане.

21

Анонимен

преди 3 години

За ракът - абсолютно си прав. Смъртността при някои патологии е много висока. Но дори най-безобидния (да кажем този на тестисите) е с пъти по-висока смъртност от короната. Това в образно сравнение, как се разболяваме с хиляди от нещо, което ще ни убие с вероятност 45% и на никого не му дреме за лечение, химиотерапия, липса на лекарства, 1 месец чакане да скенер или ЯМР, а короната ни е хвърлила в шаш и паника.