149

Ненчо

преди 4 години

Анонимни драскачи, колко от вас е постигнал, колкото нея. Ще й ядете....И пак ще говорят за нея, не за вас.

148

Panzermensch

преди 4 години

Е, още едно доказателство, че ВИП-овете не са перфектни.

147

Натопорчев

преди 4 години

Ох, батко.... ТЪз само ректанално и сюблимно че я опързаме... За друго не става!

146

Анонимен

преди 4 години

И да се оправдаваш ужзсно се изложи. И престанете да я кани те по телевизиите да дава акъли, това е *** човек. Откачалница.

145

Анонимен

преди 4 години

Свършиха и парите , огладня сериозно през годините и с бизнеса с момичета го закэса. Момичетата я прескочиха на много места и не и дават кинти. Няма лев за наркотици и резултата е на лице,хбез мъж,без дрога и пари, скоро и без апартамента и детето. Калкан сериозно си го закъсала а и вече и за плющене не ставаш

144

Марин

преди 4 години

Смятай сигурно всичките и съседи и завиждат за това, че е известна. Истината е, че когато живееш в жилищен блок трябва да се съобразяваш с другите. Никой не ти е длъжен да ти слуша музиката и простотиите. Като не ти харесва си взимаш къща без комшии. Своболюбието и правата не трябва да са за сметка на останалите.

143

Бънкерката

преди 4 години

Ех Жени Жени, хубава жена си а не случи на мъж и ти, май ще е най добре да стягащ куфарите и да ходиш в Дубай дааа ...... знаеш глагола на Васил Божков.

142

Митхать

преди 4 години

Тая отразня ли?

141

Жорко

преди 4 години

Млъкни вече жена. Достатъчно се изложи!

140

Кики

преди 4 години

Жени, а какво стана с къщата ти в Драгалевци май не беше твоя и човекът си я взе...

139

Квартира под наем

преди 4 години

Весело е в този блок. Имате ли свободен апартамент да наема за времето на карантината, че в къщи умирам от скука. А ако съм болен и заразя комшиите ще стане голям купон

138

Tцтц

преди 4 години

Не и е лесно на жената. Мъжът и я бие. Алкохоличка е. Явно и липсват времената когато е била млада и популярна. Сега вече никой не се интересува от дъртата чанта. Моделките трудно понасят отминалата красота. Трябва и за наркотици да я тестват. Както и мъжът и.

137

Анонимен

преди 4 години

Мъжът и на тая заплашва хората,които са писали на страницата и във фейсбук.

136

Тая няма срам

преди 4 години

Отишла да троши вратата на съседките,защото и били направили черна магия,а сега се изкарва жертва. Още малко ще обвини съседките,че са опитат да убият сина й.

135

Анонимен

преди 4 години

не..рано и е още за критическата,просто става агресивна когато се напие,но е и много глупава.вече не е и красива.

134

Ddd

преди 4 години

Ако имаше "мис простотия" , Жени определено щеше да държи първото място в продължение на години. А нейни подгласнички щяха да са Джулиана Гани и Николета Лозанова.

133

Анонимен

преди 4 години

Преди няколко години и нашето семейство бе тормозено със силна музика и тропане, но от полицията тогава ни казваха че поради това че сме роднини трябвало да се разбереме по-между нас. Така след години тормоз и никакво отношение от страна на полицията нашите родители се принудиха да продадът за да живеем по спокойно.

132

Анонимен

преди 4 години

Хора.. става дума за нервна криза.. до степен, че жената къса лентата и почват да и се привиждат магии и се чувства застрашена.Същото се случи и на баща ми... с разликата, че е на 62 и е в резултат от дългогодишна злоупотреба с алкохол и стана в момент, в който отсъствах седмица от дома...При нея става същото (мъжът и не бил в апартамента за известно време).. и отделно при нея нз как седят нещата с злоупотребите, но допускам, че става дума за алкохол и наркотици...Не е за смях работата..

131

Анонимен

преди 4 години

тази ако е била мис българия, от утре почвам да гледам мис зимбабве и мис пакистан. те поне ще имат повече ум и обноски.

130

Анонимен

преди 4 години

Бившата видна явно се е взела много на сериозно. Никой не е длъжен да им трае prostotiite. Дано да има истинска присъда. Крайно време е да стане като в Швейцария - вдигането на шум там е криминално престъпление!