12

Az

преди 4 години

Холдинг на ВиК тата , сега комисия ???? Нещо май множко ми се вижда. Всеки град ВиК дружества , с управител, борд на директори , консултанти ... много вожд , малко индианец, а стига толкова, уляхте се..

11

АНТИ до неразбралите

преди 4 години

Народни бяха цените при соца.Народни, в смисъл на съоразмерени спрямо заплатите.В съчетание с ниската лихва, всеки можеше да си построи и обзаведе жилище.И това въпреки, че бяхме във Студената война, въпреки, че Запада ни направи ембарга на определени технологии.Храната беше качествена и достъпна за всеки.Купуваш алкохол от магазина, не е като сегашните бъркочи.За стреса тогава и сега, говорят некролозите на млади хора по улиците !Успех в оцеляването в джунглата Бг !!

10

Zzz

преди 4 години

Управниците да си набият в главите - вода, въздух, светлина, природни изкопаеми, електричество са народни т.е. На народа! Големите ви тецове и АЕЦ са строени от нашите родители и дядовци с народни пари! Сега някой да ми каже плащай това което е народно... сещам се за хайдушките времена, смърт за душманите!!!

9

Тахтамисия

преди 4 години

Хората са затворени, а калинките са се размножили много и им трябва храна и местообитание.

8

АНТИ

преди 4 години

Докато ви заблуждаватсъс водата,тока скоро си поскъпва,*** пак-прецакан !

7

Анонимен

преди 4 години

Много добра идея. Аз съм за. Държавата да сложи ефективен контрол над всички стратегически ресурси.

6

Анонимен

преди 4 години

няма нужда от нови комисии, бе другари от Герб ... просто почнете официално да давате по 1000 лева на месец на всеки редови член на Герб и 2000 на всеки началник от Герб. Гласувайте си закон и готово !

5

Анонимен

преди 4 години

До ВъзмутенПрости българи скачаха, без да знаят защо скачат, ето защо това продължи дълго толкова години.Сега и да скачат за промяна - всичко свърши и ДС мафията от години е превзела Бг.И понеже Военен режим няма как да дойде за да оправи нещата, повярвай - много, много дълго ще се мъчим...

4

Възмутен

преди 4 години

Стига вече. То не бяха комисии, то не бяха дирекции, агенции, институти, бюра. Нидерландия 17 млн население- 18000 държавни служители. България 7 млн - 400 000 нищоправещи хрантутници. То бива бива, ама бивол за курбан не бива. И средната заплата в държавния сектор - 1416 лв. Няма държавен служител на минимална РЗ. Какво излиза, тези, които реално работят и плащат осигуровки, получават два пъти по-малко от тези, чиято заплата се формира от данъците на работещите. Това не може да продължи дълго.

3

Ужас

преди 4 години

Направиха агенция за без.по пътищата,с десетки чиновници на партийна хранилка и какво по пътищата е касапница,сега нова хранилка с търтей,до кога бе Борисов?!

2

Троен облак

преди 4 години

Ако в комисията има специалисти по молебен за дъжд и пеперуда, може и да е полезна.

1

Бай Иван

преди 4 години

ЩЕ вършии работа колкото и КЕВР, комисията по хазарта, комисията за финансов надзор, ...комисията за ....май**та.