43

BBC

преди 4 години

Скоро даваха филм на BBC за рода Тръмп. От дядото до този.Сериозен филм с документи от края на 19 век до сега. Изкопаха и градчето в Германия от където е тръгнал дядо му. Всичките с връзки около правителствата и мошеници от строителния бизнес. Баща му спечелил от правителствена далавера около Втората световна война. А за нашия човек го уличиха в расизъм, строял цели квартали и нито един апартамент не продавали на чернокожи или други етноси.Специално се разпоредил за това на преките си подчинени.

42

Тръмп

преди 4 години

А, сега де ! Как да разбираме такова изказване от Тръмп ?"Вирусът не трябваше никога да идва в САЩ!"Звучи нещо като - Ние го направихме и го пуснахме в Китай, ама не преценихме,че може да се върне в САЩ !

41

е не трябваше!

преди 4 години

Който прави вирус другиму - сам се заразява накрая от него!Да им е за урок!

40

Анонимен

преди 4 години

Явно за всичко ще е виновен тоя вирус в близките 3-4 години.

39

Зозо

преди 4 години

До ЗузуКим дебелия не е изтрепал 70000 американци.

38

Анонимен

преди 4 години

Общото между първите две е, че са постановки с цел започване на военни действия, дано и ковид 19 не се окаже същото

37

Анонимен

преди 4 години

""Хирушима", или Хирошима."Фукошима Фукусима или Фукушима?Бе много объркан тоз джапански език, пък вaтницитe били виновни.

36

Анонимен

преди 4 години

"Както винаги, на Тръмп някой друг му е оцапал великите американски ***."-----------------------Е по тва си приличат с нашичкия.

35

Само пушилка

преди 4 години

Тръмп шест пъти се е крил от наборната комисия и с помоща на тати се е измъквал от военна служба . Дори е излъгал че е дюстабанлия а баща му веднъж/документирано е/ е използвал връзките си за да го махне от списъците за военен набор.И ВИЕ ОЧАКВАТЕ ТОЗИ ЧОВЕК КОЙТО ГО Е СТРАХ ОТ ВОЕННИ ДЕЙСТВИЯ ДА ВОДИ ВОЙНА ???Ще има много заплахи... ще има санкции, т.е. забрана за техни, американски фирми да търгуват с Китай ... ще има врънкане на ООН да "направи нещо" и извиване ръцете на "съюзниците"...

34

Зузу

преди 4 години

До ЗозоАбе аз като ви казвам, че ще валят бомби в Ухан.....Тнека ти припомня . - С. Корея. Когато Ким дебелака започна тестовете на балистични ракети. ТОЯ СЪЩИЯ ТРЪМП изпрати самолетоносачи до бреговете им. Имаше заплахи, обещания за санкции и какво ли още не . Ким само му напомни че кривата му ракета може да стигне територията на сащ ... и какво стана . Вместо да "завалят ракети" Тръмп му стана пръв приятел. И сега няма да е различно.

33

Котки

преди 4 години

Тоест по-добър повод за атака е от е от повода за пускането на атомните бомби и повода за разпертушинването на близкия изток? Така ли да го разбираме?

32

тоти

преди 4 години

Щото се правихте на много ,,велики'',сега ви показа един обикновен вирус,какви сте и ,че е време да се осъзнаете и помислите повече за здравето на нацията си ,вместо да се превъоражавате.Видя се че врагът е ВЪТРЕ в вас и с него трябва да се борите!!! Вземайте пример от България ...БАЛЪЦИ ТАКИВА !!!

31

Анонимен

преди 4 години

ЦРУто са подушили нещо със сигурност. Америка ще завърти масата на шипнооките, много бързо. Това са само приготовления за Нов Световен Ред

30

Как се спира вирус?

преди 4 години

В свят, където милиони хора всеки ден пътуват от една страна до друга? И не се знае откога вирусът е плъзнал, щом в Европа е имало случаи през декември или даже по-рано? Тръмписимо изобщо не се усеща какъв комплимент прави на китайците. Според него те са някакви вълшебници или имат извънземни технологии, затова са можели да спрат вируса ей така, с щракане на пръсти. Ама нали са злобни империалисти (всеки съди по себе си), затова нарочно са натресли тази беля на всички останали. Много е зле.

29

Анонимен

преди 4 години

"Като обявиш фалит ,ми се обади да сепревалутирам."Please let me know again, who the f u c k were you?

28

Анонимен

преди 4 години

"Хирушима", или Хирошима.......това е въпросът....който вълнува ва тни ка, преди да попита.

27

Анонимен

преди 4 години

А по лошо ли е от Хирушима и Нагазаки господин Тръмп?

26

Зозо

преди 4 години

Абе аз като ви казвам, че ще валят бомби в Ухан.....

25

Анонимен

преди 4 години

Киай оварно нападна севта с биологично оръжие.Днес границите между държавите в ЕС са затворени,за да се спре заразата,а Китай не направи същото,за да спре разпространението,дори ни лъжеше,че вируса не се предава от човек на човек. Днесте са ок и работят,а ние зле,и на всичкото отгоре продават на света некачествени медицински стоки.

24

Анонимен

преди 4 години

Тръмпи,краварю,не може да се надскочите,а и небива да го правите.Вие го направихте." Каквото повикало,такова се обадило".Като обявиш фалит ,ми се обади да сепревалутирам.