13

Анонимен

преди 3 години

European union . . . kaput.

12

Колко пич

преди 3 години

Тая кво разбира дефакто всички има едни хорица далеч от медийте или от световното ешество който те командват тия са само пешки за питай те се кой е произнесъл думата валута и икономика

11

Божана

преди 3 години

Браво, и сега как гастербайтерките ще обръщат парата по две и как ще се правят на милионерки в бг-то :)

10

Анонимен

преди 3 години

Много хубаво някои хора спекулират със страховете на хората. те още не излезли от едната криза, която за мен е много по- страшна и вече дрънкат ли дрънкат за другата. Явно си нямат друга работа. Еврозоната да е внимавала и да се беше предпазила когато му беше времето. Сега трябва да намери начин да се справи. Криза като криза не е Голямата депресия. Просто нещата трябва да се задвижат отново но то не става с пискане. След известно време всичко ще си дойде на мястото.

9

Анонимен

преди 3 години

Може да не съществува точно естествения споменат коронавирус с тез описания по вид понеже не е открит до сега в коя агрегатна среда циркулира,не е прихванат по места как място за съществуване-въздушна на вид естествена по зони,която подлежи на контрол за концентрация на веществата,съединения в агрегатно състояние дори със замърсители твърди частици,газове,индустриални по групи,също за капкова,твърда по видовете им с контрол,що смесени природни в тесни по вид пространства по все науки изучаваните

8

Анонимен

преди 3 години

Нищо и няма на ЕВРОЗОНАТА, нали ние ще влизаме там - ще и вдигнем икономиката! Това производство, търговия, потребление, услуги ... направо ще литнат, а ако се окаже, че ЕС и ЕЗ закъсат за пари - и това ще уредим, ще им дадем!И на пенсионерите им ще отпуснем добавки, за да могат да дойдат в България на почивка!Какво въобще се тревожи ЕВРОЗОНАТА! ТОЙ е насреща, ще бутне тук, ще мъцне там, ще даде на някоя мисирка да Му клъвне мускула ... и готово!

7

Mdaa..

преди 3 години

..и как се готви ? Мерки? Евро ще има ли няма ли.. да се доизкажат докрай! Не само да си правят вятър на устата.

6

Христо Христов

преди 3 години

Няма страшно!Ек на урсула иска още по-висок бюджет!

5

Анонимен

преди 3 години

В България няма ико омика следователно няма да има проблем.

4

Ром'с

преди 3 години

Само 7-8 % свиване... не ми се вярва, като се има предвид приноса в БВП на туризма към 12-14% , а другите отрасли не са ли засеггати... към 20-25% ще има свиване или срив... ще Е правилно да се каже.

3

Анонимен

преди 3 години

Ако в еврозоната ще е 7-8% при нас ще е повече.На прага сме на много сериозна световна икономическа криза.Този път доста по-дълбока от тази 2008-***,вероятно и по-продължителна.Свидетел съм как огромни американски ИТ компании режат разходи(спират промоции на служители,режат бонуси) така както не са го правили дори през 2009-2010.Това е уж най-слабо засегнатия сектор,който дори все още отчита new times high на nasdaq.Тези решения се взимат от хора с много голям и вътрешна информация.

2

Анонимен

преди 3 години

Ми много ясно, с това насилствено затваряне.

1

Deutschland

преди 3 години

Толкова години нишо не се направи по линия на някакво хомогенизиране на икономиките. Германия е единственият мотор, който вярно, тегли останалите, но и източваше силите им с своите магазини и концерни. Сега ще има рев, защото споменатите държави са бананови икономики - малко туристи, портокали, малко маслини. Сега немците ще усетят, че толкова време не играха правилно. Ако искат да запазят съюза ще трябва да се бъркат дълбоко в джоба. Иначе - разпад. А за нас това ще е края - аскера или ***.