21

Анонимен

преди 4 години

До православен патриотЗнаем, че е историк от Великотърновския университет. Но защо го причисляваш към фа.шистите?

20

Анонимен

преди 4 години

До лайф из лайфОт кого точно е по-учен този професор?Онези, в сравнение с които той е по-учен, не влизат в новинарските сайтове и нямат навика да четат.Останалите българи са достатъчно учени в сферата на професията, която са избрали.

19

1234

преди 4 години

Нито едно изречение не можах да свържа с реалността на 2020! Човека иска да живее по един начин и ще го постигне с цената на живота си. Така стоят нещата на тази планета.

18

хм,

преди 4 години

вирус, който се разпространява поради липса на хигиена и достатъчна дистанция удря бялата раса, която е доказано най-дистанцирана и с най-високи хигиенни нива, а не страните от третия свят. Хайде стига глупости. Най-развитите икономики в света са най-пострадали... Който не може да чете между редовете вярва сляпо...Хареса ли ви да сте консуматорско поведение, без права и свободи? Харесват ли ви монополите?

17

Анонимен

преди 4 години

Рога на изобилието свърши!По скромно!Радвайте се на малките неща!

16

Скептик

преди 4 години

Нещо ми убягва за хибридната война. Мога само да кажа че България е по пързалката на дълга без насреща да има някакви активи за бъдещи приходи. Ако тиквениците не обуздаят алчността си нищо добро не ни очаква. Хибридната война е на държавата срещу гражданите май.

15

До 24

преди 4 години

Кажи нещо за гущерите и за плоската земя. Информацията ти някак си е непълна.

14

ДртПрч

преди 4 години

Значи ние да спазваме карантина, да стоим затворени и да носим маски, а Летище София да стои отворено, да бълва доказано заразени и те да се прибират по къщите си с автобус.Къде е логиката и защо да търпим това?

13

Анонимен

преди 4 години

Няма никакъв вирус. Има страх от вирус за да стоите вкъщи и да мирувате докато ви сложат чиповете, оффце такива вдигайте се на протести, няма Исус да ви свърши мръсната работа, заспали мързеливци

12

Наблюдател

преди 4 години

Някои хора не знаят,че имат шизофрения.Упрекват,че има опити за някакви смешни мерки в Цивилизования Свят.а в същото време хвалят дисциплината в казармен Китай!

11

Ядосан

преди 4 години

Като сегашната пандемия не е имало преди, сега е много по-лоша и опасна, не заради вируса това е нормално явление, а заради зомбиранотп население последните 10 г. Резултата се вижда явно е очакван.... да видим какво следва.

10

Много си прав

преди 4 години

Когато ни налази СДС-Чумата,мисленето ни до такава степен се промени,че за 30г. се опростачи цялата ни нация.Сега берем с пълни шепи реколтата от това.Анатема на Сашо Нереза и на СулЮ Пасито!

9

Анонимен

преди 4 години

Значи да чакаме да измре половин България за да се надяваме че Убиеца Бойко Борисов ще сдобие акъл и ще си промени мисленето?

8

Анонимен

преди 4 години

Аз гледам трезво и не виждам вирус. Явно само някои пияници го виждат.

7

Анонимен

преди 4 години

Хора това не е обикновена настинка, а вирус, който да пази Господ да не те захапе.Много зависи от имунната система, но когато се появи по тежка симптоматика, получаваш трайни увреждания на белия дроб и не можеш да се оправиш с месеци(това ако имаш късмет).Имам инфо от болница какво се случва на млади и стари хора.Затова трябва да се пазим сами.За икономиката не коментирам, съгласен съм и трябва да се рестартира твърдо, а не днеска отпускам утре затварям.Съзнание на хората трябва да работи.

6

православен патриот

преди 4 години

Павката Павлов си мяза на фашунга !!! Всички тези са му едни такива фашунгерски !!! Иначе като историк си е на добро ниво !!!

5

Анонимен

преди 4 години

Да! Поумнели са!Но ние нямя!

4

лайф из лайф

преди 4 години

българинът не вярва на по-учени от него.смята ги за плямпала или конспиратори.този манталитет ще ни довърши.никога няма да видим способни хора начело на държавата...

3

(-_-)

преди 4 години

Как въобще една обикновена настинка се превърна в пандемия.. това е въпросът!Истината е, че тоя свят се управлява от едни много болни хора, за които тоталния контрол е над всичко, това не е толкова лошо, но ако не бяха тежки пси ХО па ти..

2

noname

преди 4 години

Историците пак се изказаха. За което се плаща, както винаги. Историята не е писана от дървени професори и разни научни величия. А от най-обикновените учители...