11

Munchen_DE

преди 4 години

Една кратка сметка. 50 на 100 хил е 500 на милион като единица мярка. От тук например за 7 милиона това прави 3500 за седмица, съответно 500 на ден. Бате Бойко иска да затвори всичко при 100 на ден?Нещо ли не се връзва или пак се опитват да ни стряскат излишно?!

10

Германец

преди 4 години

До българинНа теб нали ти е ясно какъв контингент се поздвизава в пробит "сайт" като днес.бг? Wendelstein и след 100 години ще им е чуждица на повечето тук. Но хубаво, че има и хора като теб. Наздраве :)

9

Анонимен

преди 4 години

Тя вече има план: първата фаза отмина, идва втората !

8

българин

преди 4 години

Като привърженик на немската техника стискам палци да успеят с Wendelstein 7x! Много бих искал да видя този проект завършен докрай!

7

Анонимен

преди 4 години

Хитлер обяви война на САЩ и Великобритания през 1941 година - и ние обявихме.Меркел обяви курс на завръщане към нормалния жиовот през 2020 година - и ние ще обявим.

6

Ужас

преди 4 години

До Анонимен На теб като ти доставя удоволствие да ти бият шамари и по двете бузи на ***, това си е твой проблем. Уж бяхме големите патриоти, а вижте как ги оставихте да се отнасят с нас...

5

Ужас

преди 4 години

До 2 Анонимен Недей ми вика само. Пълно безумие е фактът, че изобщо оставихте да ви нареждат какво да правите. Освен това тия "закони" нямат никакъв смисъл и никаква логика. Българското правителство както винаги изкопира или му беше наредено да наложи от запада да има такива *** правила в България. Ние сме хора, не животни и на нас никой не може да ни каже къде да стъпваме, как да стъпваме, как да стоим, къде да ходим и какво да правим.

4

Анонимен

преди 4 години

50 на 100k на седмична база прави 3500 човека новозаразени за седмица в България ...ние зорлем половината за 2 месеца ...

3

Анонимен

преди 4 години

Тази лелка отдавна е безсилна да взема каквито и да са държавнически решения ..просто в Германия е като тук - нормалните хора спазват нещата ,но ..многобройните пи..н..г..ви..ни , докарани от самата нея , не се съобразяват с нищо - сега с това решение , уж че отпуска правилата ,които отдавна са потъпкани от на..в..ле..ците на германска земя

2

Анонимен

преди 4 години

До УжасСтига си опитвал да правиш провокации бе льольо, доривсички да спазват чинно мерките тпадъци като теб ще се появят да не ги спазват и да компроментират останлите елементарни сте.

1

Ужас

преди 4 години

Това са пълни глупости. Как изобщо оставихте като овце да ви нареждат какво да правите? Какви са тези глупости с един метър разтояние? Нека спрем това безообразие и да нахълтаме в публичните магазини заедно!