41

Гневен

преди 4 години

16305 акта за неносене на маски от здрави хора!!!Маски,които липсваха по аптеките,които днес бяха задължителни,утре не бяха,след това пак бяха!!!Цяла побъркация,но за създалите я санкции няма!!! А ще има ли санкции за всички,които пристигнаха заразени от Амстердам,стигнаха до Хасково и Брягово и заразиха още много хора???Ами за всички вирусоносители дошли от заразена Европа и пръснати из цялата ни нещастна Родина санкции ще има ли???И кой ще плаща за лечението им???

40

Анонимен

преди 4 години

Проверили 63000 при подадени 62000. Браво!

39

Анонимен

преди 4 години

До Жоро 37.Преди малко се прибирам. Палка. Спирам. Проверяваме се. Обикаляме, оглеждаме, говорим уж с колегата в патрулката. Обикаляме. Това имаш ли, онова. Алкохол и наркотици тест не. Ем намериха дребно нарушение ( моя вина).Иии.. Почна се което се очакваше. $2 мес кпп, трябва да се наваксва. Иначе бонуси взели

38

Редови Българин

преди 4 години

Много са заети, спукват се от работа, а проверяват декларациите за да има репресия и глоби. Не оправдавам нарушаването на правилата с КПП-тата, но друг е въпроса от истинския смисъл от тях. Вместо да дремат на тези места и да събират документи с лични данни да са на истински патрул и да глобяват истински нарушители. Ако има събрали се неправомерно хора и тн.

37

И за мен КППТ--та

преди 4 години

са пълна излишна глупост ,защо да не мога да ида сам на брега на една река и да седна ? Не е казано ,че ще отида някъде на купон където ще заразя хората от съседния град , КПП Тата са еманация на милиционерската мисъл от която някои наши началници никога няма да могат да се отърват....

36

Жоро

преди 4 години

Сваляйте униформата, продажници!

35

ИЗРОДДИ МИЛИЦИОНЕРСК

преди 4 години

освен да тормозят честните хора тези гаддове милиционерски никога нищо друго не са правили

34

Анонимен

преди 4 години

*** разбират... от всичко и затова критикуват с голям ентусиазъм...

33

somebody

преди 4 години

Приемаме за вярна обявената цифрата - 12000 на полицаите ангажирани в КПП-та . Това е по 5 (пет) декларации на полицай за 46 (четиредесет и шест ) дни, това е по една декларация на девет дена. Не са виновни редовите полицайчета, а тези ,които мъдро ги ръководят и организират! Направи ми впечатление , че поне половината от тези "на терен", са млади пенсионери на трудов договор.

32

Аман! 231

преди 4 години

КППтата ги махнаха като органи за километрични задръствания, на които се разпореждат полицаи очевидно попълващи бюджета на МВР и продънената държавна хазна. Би следвало адресните декларации да се предадат за икономия на тоалетна хартия, но висшите началници на МВР - онези с бръснатите или остригани глави. продължават да се ровят в АдД и да правят всичко възможно да мачкат самочувствието и достойнството на обикновения български гражданин. Вие не разбрахте ли, че нови 650 лв награда няма да има?

31

Анонимен

преди 4 години

Пълно безумие, та и милиони бонуси. И за какво бе този излишен цирк? Казваш си заразен от Холандия и те пускат до Хасково, големия контрол, а здравият го връщат обратно.

30

Анонимен

преди 4 години

"***" има ли на линия?

29

Анонимен

преди 4 години

Чантаджиите в МВР си заработват лебеца с безсмислен труд.

28

до 23 Айнщайна

преди 4 години

Ами до вчера такива декларации искаха и на жп гарите например. Там няма КПП-та, но искаха декларации при пътуване. Ще трябват ли още тези деклрации?

27

Ужас

преди 4 години

Това са пълни глупости. Как изобщо оставихте като овце да ви нареждат какво да правите? Какви са тези глупости с един метър разтояние? Нека спрем това безообразие и да нахълтаме в публичните магазини заедно!

26

Анонимен

преди 4 години

11 500 милицунгери по КПП-тата според Бочко. Проверени фекларации 63 000.Значи по около 5 декларации на фуражка. Не е зле. Като за месец и половина.

25

Генчо Гунчев

преди 4 години

До 19: През времето на социализма, много съм се смял на следния лаф - Ти, хвана ли се някъде на работа или си още в профсъюзите? Колкото пъти ми се наложи да мина през КПП, толкова пъти се сещах за тези думи. Толкова безсмислен труд, дежурства, хартия, чакане, връщане на някои, не се сещам скоро да е имало.

24

6

преди 4 години

Хванахме 20 пияни 6 дрогирани 50 работещи без договор за да се хранят а не да крадат и разказахме играта на 500 000 работещи в София. Нито дума за противоепидемични мерки. Иначе който от където долети си се разхожда обезпокояван.

23

Анонимен

преди 4 години

До vКъде искаш да ги представиш тези декларации, Айнщайн?

22

v

преди 4 години

Обаче уникално втори ден в цялата преса липсва информация, необходими ли са все още декларации при каквото и да е пътуване - с кола с автобус, с влак и т.н.Но виж през 1 час има "новина" как вече няма КППта.Отпадат ли тези декларации??????????