27

Анонимен

преди 4 години

На 24 април английският вестник " Гардиан" пише: Директорът на болницата в Бергамо, анестезиологът Оливиеро Валоти оценява високо качеството на оборудването, доставено от Русия. "Цялото оборудване тук се състои от апарати за изкуствена вентилация (IVL), доставени от руските военни. Това са апарати, които не съществуват на Запад. Ние ги оценихме и ги използвахме, те са с най-високо качество. Те са изключително полезни при интензивното лечение"

26

Анонимен

преди 4 години

До към 28Дай си източника на цитираната "информация". Това е 100% невярно.

25

Put in

преди 4 години

Помощь.. !

24

Анонимен

преди 4 години

Путин ще ги смени сички са Медведев,

23

Анонимен

преди 4 години

Последните му думи, преди да се самоубие, били:"Ама ребята, защо така, аз нали съм от вашите?"

22

Анонимен

преди 4 години

ДрогАре държа да ви уведомя, че ме били у я за блатная. P.S. За *** тоже.

21

Хан Крум

преди 4 години

До към 28За това във Италия направиха подписка за откомандироването на руските "специалисти" които се оказаха обикновенни дезинфектатори.

20

към 28

преди 4 години

Ето част от изказването на Оливиеро Валоти, началник на болницата в Бергамо, в която работят руските екипи, изпратени на 22.03.2020 г. Пред британски журналисти той казва, че цялото оборудване на полевата болница в Бергамо състои от руски апарати за изкуствена вентилация на дробовете (ИВЛ), част от руската хуманитарна помощ за Италия. Валоти заявява, че Западът не разполага с такива апарати."Ние ги използваме постоянно, оценихме ги. Руските ИВЛ са с най-високо качество"

19

рубашка

преди 4 години

Хе-хе, Китай им доставил милиони медицински артикули. А бе, русофили, нали преди месец и нещо възхвалявахте руснаците,че закарали такива неща на Италия. Май всичко е било само евтина пропаганда.

18

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 23Това е тема за Русия, тъй че ти гледаш не където трябва. ПАнял?

17

Анонимен

преди 4 години

До До плащащияАз си плащам данъците. Оттам нататък други плащания нямам. И ги плащам за да мога да работя в нормални условия. В България нормални условия има, затова си ги плащам с кеф. На теб като ти харесва Блатния с нейните условия пътувай нататък.

16

(-_-)

преди 4 години

Можеш да взимаш каквито искаш числа, просто те не отговарят да действителността. Единствените доказани са тези на починалите, въпреки, че като гледам и там са тотално сбъркани, защото един 89 годишен с диабет, исхемична болест на сърцето и бъбречна недостатъчност няма как да е загинал от вируса..

15

Хахаха

преди 4 години

ДО 18И ти вярваш на статистиката на *** ???Косвено ще се разбере колко са умрели.Русия и Китай винаги са лъгали, все пак са си комунисти.

14

(-_-)

преди 4 години

Статистиката ти куца, защото заразените са поне десетина пъти повече. Тези числа са само доказани (чрез тест), а болшинството никога няма да влязат в тия стъкмистики, понеже дори не са разбрали, че са болни от... НАСТИНКА!

13

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 16Предпочитам да плащам сметката на БиБи, отколкото на ДжиДжи, защото БиБи ни доведе до най-ниска безработица, най-стабилен растеж в новата ни история, с най-просперираща средна класа след промените. ДжиДжи доведе блатниците до просешка тояга, със средна заплата близка до нашата минимална, с потресаваща инфраструктура и изолирани от целия свят!

12

до руското посолство

преди 4 години

Чета,че Путин ще напусне бункера където се е покрил на 9 май, и ще поднася цветя. Ще пращя ли СМС,за кю ар код до господарите си,или ще прати двойник?

11

Анонимен

преди 4 години

Това е защото Путин е легнал на китайците,нали са дружки със Си. Приятелски огън от Китай. После следва приятелски огън в Сибир.

10

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 9 Нема хлорна вар. Само старичок.

9

Анонимен

преди 4 години

Китайците им правят мизерии на руснаците.

8

Анонимен

преди 4 години

Кво стана с безаналоговите им лекарства и ваксини? ГРУ няма ли почва да пръска с хлорна вар както в Италия?