13

Анонимен

преди 4 години

Ужасна новина!!! Затворих се да поплача в клозета, а междувременно свърших и една друга голема работа. Мерси!

12

Анонимен

преди 4 години

Заради короната е, а може дори и никога повече да не се завърне.

11

И слава богу

преди 4 години

Какво промотирате на младите някакви излишни професии? Такава професия вече никога няма да съществува. Това беше с неквалифицирания, нископлатен и непотребен персонал. Нека младите да учат за програмисти, инженери, учители и лекари. Това са професиите на бъдещето. Останалите са излишни и скоро такива ще бъдат изхвърлени на бунището.

10

2121

преди 4 години

БТВ се показа като много слаба и безмислена телевизия. Спират нещо гледано и на негово място пускат някаква глупост. Същия бе и случая с филма Съни бийч, който незнайно поради каква безмислена причина замениха с блудкавата тъпотия Столичани в повече

9

вили

преди 4 години

И въобще да не тръгне ,чак и следващото въобразимо лято, до есента,някога,ама никаква,никаква загуба!

8

Тиквоний Велики

преди 4 години

Те *** едни chef-ове....барабар с 3мата *** за жури

7

страдалец

преди 4 години

оооо неееее !!! защо ше спира ? ами на мен живота ми се осмисля само като гледам шефовете ,фермата, гала , гласовете ......, и др. такива предавания !

6

Анонимен

преди 4 години

Не го гледам.

5

Колч

преди 4 години

Ох много са смешни да не кажа жалки.сега изобщо няма да ги гледам що не направят едно риалити за ковид и 24ч само тва да гледаме.вместо да разведрят хората те обратното.

4

Анонимен

преди 4 години

Това е смях само в тая телевизия може да спрат предаване две три седмици преди финалаи да го излъчат след година , а и не го гледаме истинския готвач е Реджеп в другата телевизия тия са смешници сравнени с него

3

чао ь тв

преди 4 години

Едно нещо гледах по тая телевизия.

2

ЧИТАТЕЛ

преди 4 години

Кому са нужни тези клоуни?Защо не покажа някой "мастер", който прави нови телефончета, пуска нови програми,разработва таблети, нотбууци, нови автомобили, а само тези с ***.Да си нахлупят тенджерите на главите и да бягат от екрана.

1

Чичо

преди 4 години

На хората им втръсна да им промиват мозъците с тоя вирус,БТВ щели да наблегнат на допълнително специално съдържание,посветено на вируса.Няма да я гледаме тая ,,талавизия,,.