28

Щ.Мл.

преди 4 години

С тая дума "джигит" изглупели журналисти зорлем ни бутат при туркотатарите, от които и без туй се чудим как да се отървем и как да обясним на още по-изглупелите македонисти, че никога не сме били татари, турци и руснаци!

27

Анонимен

преди 4 години

Всички са големи Шумахери и Фитипалдита, докато не им поднесе и се бутурясат. А то все някога става.После се почва - космоса е крив, хасфалта на дупки, гумите били леви...

26

Анонимен

преди 4 години

Пак ли бе ми то вече не е ежедневие ми всекочасие .

25

Шофьор

преди 4 години

Незнам защо се очудвате? Защо в тази статия не пише колко много хора го правят? Ясно е че го правят защото могат. Нека да сложат камери на всеки 500 метра по големите булеварди и увеличат глобите и наказанията. По този начин, да пак ще ускоряват но поне ще намаляват. Но скоростта също не е единствената причина за катастрофи!Каква е глобата за неправилно завиване без пускане на мигач? Акт пише ли се? Камери за следене за мигачи? А изпредварването от дясно? Едвали някой някой го интересува.

24

Културиста

преди 4 години

Дреме му на шлифера, той и без книжка може са кара, а "глобата" даже не подлежи на коментар.

23

Бож.

преди 4 години

Цяло чудо е че съдията,който ще го оправдае не се е намирал на пътя му тогава!

22

Хан Крум

преди 4 години

До логикаАми логиката е, че този и.ди.от със колата може да убие само един или двама а ти като кашляш и х.ра.чиш във парка ще убиеш десетки невинни. Ама ако имаше поне малко пипе в чутурата нямаше да задаваш тъ..пи въпроси.

21

Хан Крум

преди 4 години

До Анонимен===Чакайте внучето на слънцето от Банкя, да вземе книжка. Ще кара все с петдесет, на седма и ще спазва всички правила като дядо си. Докато не му се изпречи тогавашния Милен Цветков.===Милен Цветков беше убит от разглезеното *** и наркоманче - синче на основния спонсор на БСП. Каква връзка има тук внучето на Бойко Борисов?

20

инспектор ДюДю

преди 4 години

некой ранобуден *** ще да е бил тоя

19

Анонимен

преди 4 години

Чакайте внучето на слънцето от Банкя, да вземе книжка. Ще кара все с петдесет, на седма и ще спазва всички правила като дядо си. Докато не му се изпречи тогавашния Милен Цветков.

18

Анонимен

преди 4 години

от трима месеца и глоба от 950лв, ами този си е пример, защо новобранците трябва да карат малотрижки, а този една година с ръчна количка с едно колело

17

Анонимен

преди 4 години

Казва се *** !

16

политкоректен

преди 4 години

В случая не се казва "джигит", а "тAпAк"!

15

логика

преди 4 години

Разходка в парка - глоба 5000 лв, смъртоносно опасно шофиране в града - глоба 950 лв.

14

Анонимен

преди 4 години

Не е достатъчно. Трябва да му се наненсе на водача тежка психична травма, която ще има трайни последици в живота и поведението му. В САЩ ще го задължат да гледа катастрофирали коли с умрелите вътре, ще работи в градската морга седмици. За обикновените хора това е тежка психична травма с трайни последици. Назидателния пример ще е от полза и за цялото му обкръжение, когато видят какво е станало с този само за няколко седмици. И те ще си коригират поведението на пътя, като парите тук не играят.

13

тиква

преди 4 години

колата ги е вдигнала толкова а защо глобяват човека?той какво да направи че педа.ла е заял?

12

Анонимен

преди 4 години

трябва затвор от 3 до 6 години за такива гове.да

11

Анонимен

преди 4 години

на снимката е показано 195, а в заглавието се говори за 134 км/ч... последно кое да гледаме снимката ли, текста ли? Тия статии някой с аутизъм ли ги пише? В училище пишех по смислени съчиненияпо3драви от СиднейАвстралияя

10

Браво

преди 4 години

Продължавайте момчета, яко гърч за самозабравилите се зад волана.

9

Анонимен

преди 4 години

Ниьо, ти и цифри не можеш да четеш ***, къде са 200 къде са 134 :-)