7

Анонимен

преди 4 години

От тези 142000, поне 141000 щяха да си запазят работните места и без тазия "мярка". Просто сега данъкоплатците ще поемем част от разходите на приближените "бизнесмени".

6

Активист на БКП

преди 4 години

А дадохте ли на медиците по 1000 лева или само на полицаите ?

5

Маргинал

преди 4 години

Много се радвам, че ще има кои да експлоатират и ограбват!

4

Анонимен

преди 4 години

Такааа, за тази мярка са преведени "цели" 11 млн до момента, а "очакваха" да им трябват 1 млрд, поне така я рекламираха. Дори и цифрата с 142 хил да и вярна, при сегашния темп ще излезе, че ще преведат към 45 млн. Хайде това да е за 1/2 месец работа, то за още 2,5 месеца, защото за 3 месеца максимално се превеждат, ще имат да получат общо под 300 млн. Хайде пак да питам, къде е тоя 1 млрд или толкова ви струват разчетите! Още в самото начало беше ясно, че сметките са ви много криви!

3

Хоакин Финикс

преди 4 години

Ще запазят . . .дръжки !? И защо ли:Защото фирмите които подписват този договор си въобразяват че са задълженисамо първите 3 месеца да запазят работниците си като приберат парите от държавата,а с направените допълнения към договорите ще трябва да ги задържат поне половингодина . . .което те няма да направят !

2

Анонимен

преди 4 години

Защо ли хич не вярвам на тоя цифра?

1

Анонимен

преди 4 години

Поредната лъжа на управляващите!А работодателя ще изплати ли тези пари на служителите си?Или по веригата ще се върнат обратно съответния процент в джоба на някой министър?