59

Анонимен

преди 3 години

Понеже в Ин гилиз ко е само Мю мюн и те не могст да четат и затуй няма паника. Те са на социални.

58

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 43Знаем ги ние тези българи.........Знаем ги ние традиционните български лайнюве от държавата БКП-Лаяняррия, не закъсняват да се изккендзат в реките и езерата, за да се получи още по-голяма Говннярия.:))))))))))))))))))))))

57

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 56....че във френските стоматологични клиники в района на Кале, например, не можеш да се разминеш от британци....Лъжите и файлетоните на някои български хронични ганнююве и говвнююве няма как да не те развеселят! :))))))))))))))))))))))))))

56

А бе

преди 4 години

Какво ме интересува има ли,няма ли паника там? Да се оправят както искат,мен ме интересува тук да сме добре!

55

Гошо

преди 4 години

До Анонимен 56Потвържавам като личен свидетел

54

Хаили Лайкли

преди 4 години

Там на пандемията и викат "пенсионни реформи".Затова се правят че всичко е ОК.

53

Анонимен

преди 4 години

До T.k. Анонимен, No 30Още един, който не е чувал, че в България има и доста прилични частни клиники, в които обслужването е на нивото в Британия. Но, също както и там - не е безплатно. Същият този никога не е чувал, че във френските стоматологични клиники в района на Кале, например, не можеш да се разминеш от британци. Които са наясно какво е нивото там и в родината им. Същите тези, след като си оправят зъбите, опустошават местните магазини...Просто факти. Нищо лично.

52

НЕКОЙ

преди 4 години

До Анонимен: Ти наистина ли мислиш, че "днес.бг" се разпространява само на територията на БГ-то? Ахахахахаха, мисирка, ахахахаха.

51

Инфо

преди 4 години

до #48 престани с таз лъжлива информация от WHO. Ти знаеш ли че в Китай са умрели над 21 милиона ??? Въобще си нямаш и на идея колко са запазени и колко починали !!!На вас и *** да ви покажат , и на него ще повярвате !!!

50

НЕКОЙ

преди 4 години

Ама как така не сте паникьосани? Ама, моля Ви се, паникьосайте се.

49

Инфо!!

преди 4 години

А до здравната система тук в Лондон .Дори и добър ден не знаят какво е !!!Званях по спешност ... чаках 5 часа и 30 минути да доиде Бърза Помощ . Дори живея на 15 минути пеша от Болницата в която Boris Johnson се лекуваше . Пълни аматьори сте да ви кажа понеже видях че има хора който тук пишат че работят в здравната система . Та вие сте " Бавно развиващи " за това много лекари се заразихте !!

48

Инфо!!

преди 4 години

до #42 аз знам че е Българин , познавам го лично и сам работил с него .Информацията която ви дава е оскъдна но е вярна.Икономиката на Англия в края на месец Март падна повече от -30% . 90% от работищите спряха работа и това е един голям капан с гигантски загуби. Моя обект преди завършване ( месец преди да бъде отворен) беше затворен за две седмици в центара на лондон до Fitzrovia park. От 150 работника сега работят само 15 човека с охраната.

47

Анонимен

преди 4 години

Живеел в Англия...Я стига шеги, тези от Англия даже не са и чували за днес.бг.Живееш в някое софийско село Люлин 1, 2, 3 ... или Младост 1, 2, 3. или 50.

46

Анонимен

преди 4 години

"се дължат на голямото население"я виж тук бе браточка!https://worldometers.info/coronavirus/Или си забравил просто тройно правило от 3 клас с това миене на чинии....

45

Анонимен

преди 4 години

Живея и аз в Англия. Паника няма, икономиката функционира на половина както казва. Повечето смъртни случаи са в Лондон където е изключително гъсто населено. Това каква е бройката тук и в останалите европейски страни няма голямо значение. Може тук просто хората да са с повече съпътстващи заболявания, които са основните причини за смъртността, а не толкова самият вирус.

44

Анонимен

преди 4 години

Интересното е друго-Какво мисли доцент Мангъров за случващото се в ЮК ,имайки предвид ,че в началото, управляващите се бяха хванали за идеята за колективния имунитет?Англичаните впрочем ,бяха предупредени от Борис Джонсън,че ,,много ...ще загубят близки и хора ,който обичат"(цитирам по памет)

43

Ваня

преди 4 години

Я, какъв сладур на снимката

42

БЕЗ ПАНИКА

преди 4 години

вземаш белия чаршаф, завиваш се, качваш се на автобуса и пътуваш към крематориума. Докато пристигнеш си готов.Най-важното, без паника!

41

Анонимен

преди 4 години

Знаем ги ние тези българи...

40

Абе

преди 4 години

Кой го знае колко е българин...