56

Анонимен

преди 4 години

директор на ВМА - болница, не военна академия. Празника му е на 7 април, празник на докторите, къде се меша тоя у военните. Нагласени звания за да могат да взимат военни заплати, друго нищо общо с военните, лекар, учил медицина, освен униформа друго военно няма у него.

55

тино нино

преди 4 години

Дайте да говорим с факти: Мутафчийски никога не е говорил за морги и чували. Това го казаха колегите му на Цветница.Не манипулирайте ако обичайте, защото има записи тоест доказателства.Репликите му за труповете бяха свързани със Швеция и със смъртността "домашната смъртност не може да скрие,труповете не може да се скрият".И не забравяйте,че има записи какво казва той и какво казват колегите му и дори да бъде обвинен за тези реплики няма да е успешно.А зачувалите го каза и ББ (и на запис).

54

Каква е връзката?

преди 4 години

Трябва да има някаква логическа връзка между това, че ген. Мутафчийски е специалист по коремна хирургия и големата коремна обиколка на този, който го назначи за шеф на кризисния щаб, но нещо ми убягва.

53

А от президента?

преди 4 години

Позор за гербаджийската дружинка (а и за нашата слугинска журналистика) че на Гергьовден, армейският празник, не дадоха телевизионно време на президента Радев като главнокомандващ да отправи поздравление към военнослужащите.

52

Анонимен

преди 4 години

Генералът е от Дупница. Там има сериозна еврейска диаспора, Ген. Мутафчийски май е чи фут. Ушите му типични за евреин. И носът му. И високомерието. Евреин е!!!

51

тя

преди 4 години

Честит празник Г-н генерал !

50

Буба

преди 4 години

Прав е генерала, във война сме, само че този път войниците са други - лекари, сестри, полицаи, РЗИ, доброволци, Щаба и всички служители, които като надзиратели на деца в детска градина се опитват да пазят почти насила здравето и живота и на българите. Някои рискувайки и собствения си. И докато едни воюват, други словоблудстват и хулят, трети плюскат и се веселят, все едно нищо не се случва. Дори войната да беше с бомби и куршуми тия щяха да правят пак същото..

49

Анонимен

преди 4 години

щял да го избере за президент, таман с това приятелче на борисов от 25 г ще рахатяса банкинската тиква, че се критики, ся шъ има само похвали. И какво ни грее нас това? да имa герберски Президент устройва само Борисов а за нас пак сметки, ток, телефон парно, студ и мизерия.

48

Анонимен

преди 4 години

е и лекарите взеха да поздравяват армията, добре военен лекар, давит им звания, за да може да получават заплати на военните, а тоя и и по образование и по професия лекар. От Военно дело няма понятие, ама с поздрави към армията, ти да видиш.

47

Svelini

преди 4 години

След като ни плашеше със смърт, трупове и морги сега ни призовава да бъдем храбри и смели. Хората се неистово наплашени. Преди ден минах в Южния парк от Витошка ди Гоце Делчев. Срещнах цифром и слово осем човека и всичките с маски. Сигурно този народ си заслужава плашилата.

46

Шаши

преди 4 години

Този докога ще лае? Що не си гледа административната работа.

45

Хан Крум

преди 4 години

До Генерал МутафчийскиПрав си човече - със удоволствие прочетох това което си написал. Наистина мазните, злобни и завистливи червени мухоморки се опитват по всякакъв начин да окалят човека направил толкова много за спасяването на нацията - включително и тях. Но за това пък ние ще го изберем за президент съвсем скоро. Само да импийчната Бездарния Безделник от Дондуков 2 за държавна измяна в полза на Русия и ще изберем Венцислав Мутафчийски - достойният български генерал. Мутафчийски Президент.

44

Генерал Мутафчийски

преди 4 години

е като чиста,планинска вода за нормалните и жадните да оцелеят и да научат нещо полезно,а за Бесните Съветски Партийци е средство за изявяване на бесът им!Който не знае,при заразени от бяс хора и животни,видът и шумът от капеща вода причинява пристъп на бяс до задушаване!!Това се случва най вече с бесните бабикянски *** във форума!!

43

Чонко

преди 4 години

МНОГО СТЕ ГОТИНИ

42

Чонко

преди 4 години

Много сте готини.

41

до Гост 42

преди 4 години

човек ти май не знаеш Гергьов ден празник на кой е, а той все пак е директор на Военно мед академия.Съига с това хейтене, дори и да празнувате не можете.

40

Тони

преди 4 години

Хората направиха всичко за да ни опазят. Бай *** обаче не го е страх.....докато не му измре родата.....

39

до 42

преди 4 години

абе чук, поздравява си пидчинените от военизираните болници. Полицаите празнуват на Архангел Михаил.

38

Гост

преди 4 години

А десетките други служители защо не споменавате ! Принудени да пазят по 12часа на ГКПП по границите без това да им е задължение, тези които проверяват за съответствие безумните декларации от КПП подложени на страх от зараза и опасност за живота им както и на семеиствата им. За едната мизерна заплта! Не само ВМА е на първа линия ! Питам:БОРБАТА С БОЛЕСТИТЕ НЕ Е ЛИ ОСНОВНАТА ЗАДАЧА НА ЛЕКАРИТЕ !Герои са тези които са принудени чрез безумни заповеди на министри наричащи народа си *** да рискува

37

Благодаря

преди 4 години

Респект, Генерале!