5

Анонимен

преди 4 години

Голямо сравнение ,няма що и то от министъра на образованието , по стар еснафски обичай опряхме до магазина ,до стоката..не знаех ,че от училището може да се пазари ..можеше да каже : "По- чисти са дори от аптека"

4

Учител

преди 4 години

Абре, министре! Каква безопасност ще създадете!? В затворени помещения... И предишните години учениците бяха по 10- 11 в стая на тези изпити. Над 50 год. съм и тази година ще пропусна да съм квестор, каквото и да ми струва. Предполагам, че и много други разумни колеги ще се откажат. А просто можеше да няма матури. Както дълги години преди...

3

Анонимен

преди 4 години

В повечето училища изпита ще е само за 7 или само за 12 клас. Цяло основно училище за 7 клас е достатъчно да ги разпределят по 10 в стая и пак ще останат стаи, 12 клас в повечето училища е по същия начин. Малко са тези училища, където имат и двата випуска. Но и ъам ще се спарят, защото това са огромни училища! ПОЖЕЛАВАМ УСПЕХ НА ВСИЧКИ!

2

Анонимен

преди 4 години

Всички знаем, че младежите са крайно не дисциплинирани дори и като своеобразен протест против, каквито и да е мерки. Това е начин на себедоказване. Всички сме били млади и бунтари!

1

Анонимен

преди 4 години

Интересна беше ученичката с писмото до министъра,колко било важно здравето пред матурите,а като ги гледам не са спрели да се събират по цели тумби на кафета и цигари !