74

Анонимен

преди 4 години

До: номер 116 (Борис)Стига вече с това умишлено понижаване на самочувствието на българина, особено на такъв празник!Не сме най-великата нация, но това не значи, че трябва да правим паметник на бай ***!Всички сме хора, навсякъде по света има недисциплинирани и невъзпитани хора.В Англия бяха съобщили за измамници, които издигали фалшиви КПП-та и се обличали като полицаи, като спирали и "глобявали" всеки който искал да премине с автомобил.А думата "хулиган" е английска!

73

До 116 Борис

преди 4 години

Защо описвайки себе си, обобщаващ, че българския народ е като теб?!

72

Борис

преди 4 години

Жалко че наистина сме толкова елементарен народ, който освен да се оплаква и критикува, друго не му идва да прави. В нищо не вярваме, всичко отричаме, все сме засегнати, а дали е правилно - на никой не му пука. Не съм привърженик на Борисов, но все някой трябва да създаде правила и организация в този тежък момент. Но ние не съдействаме, а търсим виновника.. И този път, както винаги, след добрите резултати, ще се удавим накрая на Дунав, дърпайки се един друг надолу в казана..

71

Shark

преди 4 години

До Бончо. Е, отговорът е глобата. Смисълът беше събирането на глобата! Въпросът сега е къде отидоха парите от глобите не само на КППТ-тата, ами и от тези, дето ги глобяваха че са седнали на пейка, че са без маска и т.н. КЪДЕ ОТИДОХА ПАРИТЕ!!!!

70

Анонимен

преди 4 години

Някой ще ми разясни ли ползата от блок-постовете (КПП-тата)? Освен че разнасяха зараза...а това е една гордите мерки на тuквениците.

69

6

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!! То и толупаа ще остане най срамната страница в историята ни. Че е *** и нагъл знаехме ама че е чак толкова.

68

Много хора грешно

преди 4 години

интерпретират понятието "демокрация".То означава власт на народа,тоествласт на мнозинството над малцинството(в народа има различни мнения поред въпроси и тъй-като не могат всички да се осъществят,а има и взаимноизключващи се,се вземат тези,които са най-много).Не може заради комфортана единици да страдат всички.Егоистично и неуважително към хоратае плакането за ограничаване на нечии права.За съжаление заради нарушителитена реда страдат и коректните граждани.А освен права има и задължения.

67

да,да ама не

преди 4 години

До ля ляАко това е вярно, моториста в какво състояние е? Какви са му нараняванията? За мотора не питам!

66

Бончо

преди 4 години

Какъв ефект имаше от тези кпп-та при положение, че "нарушителите" са хванати в последствие, т.е. преминали са кпп-то. Смисъл би имало ако такива са били спирани на него, защото глобата не предпазва от вирусите.

65

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Отвратителното на тези КПП-та беше, че хора свестни, честни и почтени, съвестни данъкоплатци, бяха третирани като престъпници. Бяха спирани, минаваха между заграждения, бяха проверявани и унижавани.Ако това е новият свят и демокрация, аз предпочитам да напусна тази част от света.По света има много държави.За щастие има и такива, където човек може да се чувства истински свободен.КПП-тата в мирно време, ще останат една от най-срамните страници в българската история.

64

Анализирай това

преди 4 години

Това са резултатите от репетицията за полицейска държава с етикет "демокрация"...(на запад му викаха диктатура)

63

ФАКТ

преди 4 години

до 106През социализма такива КПП-та по пътищата никога не е имало !КПП-та имаше само на военните поделения, затворите и сградите на властта.Такава гавра с народа дори комунистическите сатрапи не са си позволявали.Живял съм по онова време и го помня добре.Днес живеем в по-ужасни времена.

62

Анонимен

преди 4 години

На снимката 15 полицая на едно КПП! 15 села можеше да имат защита. Но те са изкарани да надзирават съвестните граждани.

61

ля ля

преди 4 години

мотористът не е намалил и е изритал полицая - човеко пишещ тази статия ясно ли Ви е че няма как да се случи това ?!

60

Анонимен

преди 4 години

един преятел ме помоли тука да питам, кога се очаква пика?

59

Писна ми!

преди 4 години

Как може да добиеш висше и да не правиш разлика между цифри и числа? Цифрата е знак, с който се изразява число, престанете да използвате цифрата като число, това показва колко сте т.ъпи!

58

Анонимен

преди 4 години

Тия КПП-та кой ''умник'' ги измисли?Абсолютен социализъм!Това е против конституционните права на хората,да не говорим,че нямаха никакъв ефект,а само пари от глоби събират.Страшна тъпанарщина!!!!

57

Пламен

преди 4 години

Ще му ядете *** на Тулупа Светая-Светих поне още десет години. Заслужавате го! После си изберете за Министър-председател Водач на пътностроителни машини, ако има и стаж две -три години...

56

до ГЛАВНИТЕ БУКВИ

преди 4 години

А бе убавец, я ходи си купи водомер да се премериш колко си гола вода. И искам да те видя на 14 май от 12 часа пред парламента като си толкоз ербап и искаш да биеш мутри наляво и надясно. И аз мога да съм ербап и да обиждам другите на панелени плъхове в чата след като никой не ме вижда и не може да ме положи по врата.

55

Отговор

преди 4 години

До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯЯЯЯ 102 И двете.