37

Христо Христов

преди 4 години

Егати, аз им пиша, по-рано, че ес има бъдеще, сите евроатлантически *** наскачаха, че било хибридна война.Не си ли пият хапчетата тия?!

36

Анонимен

преди 4 години

Тоя измислен европейски съюз ДРАЗНИ МНОГО ЧЕБУРАШКИ, АМА СЕ ПИТАМ, ЗАЩО, ДАЛИ ЗАЩОТО НЕ СА СЛУГИ В ХИБРИДНИТЕ ВОЙНИ НА ЕДНА ЖЕСТОКА ИМПЕРИЯ-ГОСПОДА ОСВЕН МЕДАЛИ ЗА ЗАСЛУГИ КЪМ БРАТУШКИТЕ, КОПЕЙКИ ПЛАЩАТ ЛИ ВИ- МНОГО СТЕ ЖАЛКИ- ХА СЕГА РЕЧЕТЕ КЪДЕ УЧАТ И РАБОТЯТ ДЕЦАТА ВИ- В ИЗМИСЛЕНИЯТ СЪЮЗ, В КАКВО ВИ ПЛАЩАТ В ИЗМИСЛЕНИ ЕВРО, НА ИЗМИСЛЕНИЯ СЪЮЗ ИЛИ В КРАВАРСКИ ДОЛАРИ, ЗАЩОТО ДАЖЕ РЕКЛАМИТЕ ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ СИ ГОСПОДАТА ОБЯВЯВАТ НЕ В РУБЛИ А В СПОМЕНАТИТЕ ВРАЖЕСКИ ВАЛУТИ.

35

Чебурашка

преди 4 години

До СМЪРТ НА ЕСНе е полезно да си толкова злобен рано сутрин. Наскоро ми попадна една книжка от 80-те години със заглавие "ЕИО, икономически проект без бъдеще". ЕИО означава Европейска икономическа общност, съюз на европейските страни прераснал през 1993 година в Европейски съюз. Та мисълта ми е, че червените пропагандатори и противници на европейската интеграция изобщо не сте се променили. И все една и съща песен пеете. Авторите на текста и музиката са известни.

34

Илиев

преди 4 години

А тука някои си, да не казвам какви, още въздишат по непрежалимия СИВ. Където беше въведено някакво нечувано икономическо творение, наречено "преводна рубла". Смях в залата. А пък сегашната истинска рубла струва две стотинки...

33

Хихи

преди 4 години

А бе, Здравко. Още не си проумял защо се разпадна любимия ти Съветски съюз, а си тръгнал да се занимаваш с ЕС. Червено изкопаемо...

32

Анонимен

преди 4 години

Позастарели стегоцефали, изпълзяли от комунистическото море по времето на Желев и върнали се обратно там по времето на Първанов. Вечен експерт и съветник.

31

Анонимен

преди 4 години

Няма. Италия излиза, след нея и други. Ние последни като във всяко друго нещо.

30

КООП Кола

преди 4 години

Е как ще са интегрирани бе та ти пренебрегна еволюция от хиляди години и ги набута у две поколения три.

29

бай ганю

преди 4 години

До Анонимен 4е да но онези ромеовци на запад след 2ро 3то поколение са напълно интегрирани а нашите ромеовци никога не се интегриратно смисълът на написаното е в друго което не схвана а именно че ние източно европейците сме заприличали на тях като само искаме едни милиони обаче не искаме да си променим балканския манталитет към по европеизиран

28

Анонимен

преди 4 години

ДрОгаре виждам че все още не можете да свикнете с новите реалности.......трудно ви е.....Та видяхте докъде икономическото дълновидство на сиФ докара сСсР то......нали........а и да не забравя средния, който Източна Европа показа на блатная.

27

Анонимен

преди 4 години

Друго няма да коментирам освен цифри:1984г. - имахме да вземаме пари,нямахме дългове1989г. дълг от 10 млрд. щатски долара,имахме да вземаме пари от Ирак,Либия и други държави2020г. дълг от 30 млрд.евро.

26

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАми ето - 1989 година сме имали дълг, т.е. през вече сменената система,а не преди нея, края на соца и смяната на системата започна през 1985 година,когато е дошъл Горбачов на власт,а не през 1989 година,виж данните през 1984 година,тогава се вижда реалната картина на икономиката през соца,тогава бяхме на 25 до 27 място В СВЕТА(не в Европа) по икономически показатели,образование и качество на живот на населението.

25

Анонимен

преди 4 години

"много добри неща в СИВ,като координация на икономиката и пазара"Бе ти бавноразвиващ ли си?

24

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНе е вярно,може би е имало недобри,но имаше и много добри неща в СИВ,като координация на икономиката и пазара между социалистическите държавите така,че всяка държава да произвежда,печели и получва достатъчно средства ,за да се самоиздържа спокойно и населението да е задоволено.Именно такава координация трябва да има и между държавите от ЕС,за да няма бедни и богати райони,а всички държави да са задоволени и печелят,струва си да се вземат добрите практики от там,а не цялата система

23

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!След "помощта" която им оказаха братушките огранизират подписка да ги гонят и чакат финансова солидарност от ЕС. Ако искаш питай.:))))))

22

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Попитайте италинците ...

21

Анонимен

преди 4 години

"Това е самата истина"Тодор Живков

20

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 20"СоциализЪма се оказа едно НЕДОНОСЧЕ"Тодор Живков

19

Анонимен

преди 4 години

Днес си пуснах записът на интервюто на Тодор Живков със Стойчо Керев от Всяка неделя.Друго няма да коментирам освен цифри:1989г. дълг от 10 млрд. щатски долара,2020г. дълг от 30 млрд.евро.

18

Анонимен

преди 4 години

ЕС няма нужда да изучава СИВ, защото вече допусна същите грешки:1.Огромна армия апаратчици;2.Огромни дългове;3.Безумни инвестиции в 3-ия свят;4. Безумни специалности като европеистика и сие;5.Дисбаланс на човешките ресурси.