172

Бългалка

преди 4 години

2016г. Ангелкова обеща, че чадърите ще струват по 2лв, 3лв и 4лв по скъпите курорти, но нищо от това не се случи без никой да даде обяснение защо, така че съм сигурна , че и тази година чадърите да бъдат безплатни ще е само на приказки, както обикновено се случва в Бг.

171

Така е ..

преди 4 години

Концесионерите да бъдат спокойни. Тази година почиващи по морето няма да има.

170

Бългалка

преди 4 години

Елементарна сметка за печалбите от чадърите е: пр. на Слънчев бряг пред са по около 40 площадки с по 120чадъра+- по 30лв на ден са 3 600лв на площадка а площадките са 40 както казах. Сметнете на ден от целия плаж колко е печалбата . Отделно не смятам че на обяд повечето чадъри се освобождават и ги дават отново с/у заплащане. Виждала съм и по три пъти на ден дад дазат един чадър. Така че само от плажа на слънчев бряг на месец печалбата е милиони левове. Та това е златна мина

169

Анонимен

преди 4 години

Всякакви раздавания на безплатни неща, не от първа необходимост, са просто схеми за крадене на държавни пари.

168

Анонимен

преди 4 години

към масрафа да добави застраховка, ако някой клиент донесе вирес на персонала.Тоя чичо не знае какво и РЗИ са го затвори за карантинаАко пък хранят българи е лесно ама една рускиня да се оплаче и ще плаща солени обезщетения.

167

Анонимен

преди 4 години

Разбира се, че не може да се предлагат безплатни чадъри и шезлонги. Заете ли колко рушвети са пъхани под масата за да се облагодетелстват, т.нар. концесионери?! Дали парите, а да не ги вземат от почиващите? От кадя на кадя ва?Отговор: почивайте извън България, за да не давате парите си на мутри и подчинените им политици, които възнамеряват да ви ограбват ДВОЙНО. Изберете АНТИмутренското!

166

ОБИКНОВЕН БЪЛГАРИН

преди 4 години

Имам преки наблюдения от 2015г от Св.Св Константин и Елена. Има простор, зеленина, ред, култура в този курорт. И със всяка година това се подобрява! Изчезна *** около Манастира. Изритаха сергиите от алеята към централния плаж. БРАВО! Започна да добива респекта и авторитета, който имаше преди 35-40 години. Ако и въпроса с чадърите и шезлонгите на плажа ( там плажа не е шиток и голям) се реши, това ще е втория МОРСКИ КУРОРТ в България за нормалните, работещи хора решили да починат за седмиц

165

Анонимен

преди 4 години

Май ще сме на море в чужбина тая година :)

164

Анонимен

преди 4 години

Мечтата на българският бизнесмен - приватизация на печалбите и национализация на загубите.Сезонът дори още не е започнал, а тези мутроконцесионери вече реват на умряло как трябвало държавата да им покрива това и онова. Концесиите на плажове в България масово се използват за пране на пари от незаконни дейности. Отдавна съм приключил с Мутроморието - да си канят английски и скандинавски реднеци, не българите, на които им се гади от тях.

163

Анонимен

преди 4 години

Аз пък не приемам идеята да има концесионери.

162

Д-р Ох Боли

преди 4 години

Да! Нещата стават сериозни. Концесионерите да се ориентират към друг бизнес! Всеки ресторант и оранжерия за ягоди в саксии, хотелите - домове за болни от корона вирус, басейните - аквариуми за промишлено рибовъдство, мерцедесите - селскостопанска техника, кафенетата - книжарници, ..... СВЪРШИ ДАЛАВЕРАТА!!!!

161

Reptile

преди 4 години

Мишоци, днес са 69 заразени... модела на БАН за на 200 на ден ще се сбъдне след пускането на мерките. Ако се достигнат 200 ще се стигне и до 2000, защото нямаме достатъчно дисциплина да живеем без мерки...В този ред на мисли - мислете, как ще минете заболяването при пълни болници, а не за морето в Турция и Гърция!

160

пишман

преди 4 години

Лани плащах дебело за шезлонг с мазно шалте никога не прано . Гнус ме гнус няма избор . Сега като са безплатни сещам се как ще е оакано . Тая година пропускам.

159

ПД

преди 4 години

Да бе, 200 лв нощувка със закуска. Аз пък предпочитам Турция - 1000 лв за двама с пътя в четири звезди хотел на all inclusive. Няма мярка за сравнение с нашето море. За съжаление плюя на Черноморието и крадците, които го направиха неприятно за нормалния човек.

158

Анонимен

преди 4 години

Голяма илюзия е да предполагаме, че може да се говори за подобряване на ситуацията. Ние все още сме в началото на пандемията, мнозина забравят този факт!

157

абсурдистан

преди 4 години

Хич не си го предстаям как ще стане това Безплатно ? и при платено към 11ч Няма места Кой ще чисти, подрежда за без пари ? Бай българаш като е на Аванта ще наслага стари чарщафи на Всички шезлонги ! По- добре е да намалят цената на 5 лв ,а държавата да им доплати срещу издадените кас бележки

156

Реалист

преди 4 години

Ако в България не се плащаха чадъри и шезлонги, много хора щяха да почиват на Българското Черноморие, а не в Гърция и Турция!Но кой нормален човек ще даде 30 лева за чадъри и шезлонг всеки ден?!7 дни - 210 лева за чадър и 2 шезлонга!Срамота!По тази причина ходя на Албена, защото там поне това ти е включено в цената, но и там трябва да наблегнат върху качеството на храната и напитките, което си е проблем и по цялото Черноморие...Иначе в България си е супер!

155

Естет

преди 4 години

"Да, нека да има ваучери, нека обаче да бъде обаче онази сума от 210 лева, която коментира г-н Валери Симеонов, защото това е горе-долу една пазарна цена за един малък хотел нощувка със закуска", коментира хотелиерът в Слънчев бряг Дияна Колчева."Г-жа Колчева трябва да прекара нощта при мен, ако 210 лева е цената на само една нощувка със закуска...Тия хора са си загубили ума...Явно ще трябва да фалират голяма част от тях, за да се нормализират нещата!

154

Г

преди 4 години

Явно нашите пак не са разбрали, че и гърците ще имат сезон :)

153

Тъпомер

преди 4 години

Ужас,и без туй с коментар изглеждаш плачевно.