19

Зозо

преди 3 години

Хахаххаааа, ръчката за прозореца е като на Жигули :)))))))))))))))))))))))))))))))

18

Сандо

преди 3 години

казали са му учтиво че тая кола не е за него ... по нашите географски ширини щяха да му взмат парите и кола нямаше да види.Иначе статията е за английските балъчета дето точат лига и освен да гледат друго не правят

17

бай ганю

преди 3 години

явно настоящия собственник се полакумял втори добър шанс едва ли ще получи

16

Анонимен

преди 3 години

6аcи гросния интериор, ръчни прозорци, квадратно табло, тази кола е само да си я изложиш в хола, че то един есприт изглежда по-добре, дето е една от най-грозните спортни коли отвътре и отвън.

15

и тук е така

преди 3 години

И в Бг , разни синчета убиват случайни граждани, защото родителите са им внушили че са над закона,

14

Aleksandar

преди 3 години

Садам се пише с две Д. Саддам. ФЖМК е голем фикултет.

13

Do 5

преди 3 години

Ти си цяла *** ве

12

Анонимен

преди 3 години

Ммммм... добре.

11

А засрамете се де

преди 3 години

Ferrari-то успява да оцелее огненият ад...Изпуснат предлог и неправилен пълен член. Тия *** и основно образование нямат.

10

Анонимен

преди 3 години

Какво по дяволите е "Ютубър"?? Това някаква раса ли е? Религия?

9

AcOrP

преди 3 години

До 1.Колата не е продавана, след като е убит, "сегашният" собственик просто я е обсебил. Затова има претенция от наследниците на оригиналния собственик.До 3 Таню.А замислял ли си се,че тези ламарини сега струват 1 милион евро но след 10-20 години ще струват 10-20 милиона? Това е инвестиция в актив на който му се вдига цената всяка изминала година. Отделно хората които инвестират в подобни активи имат достатъчно пари да си обикалят света колкото си искат.

8

Щерю

преди 3 години

Пък един ютубър и туитубър напердашали един фейсбукбър...

7

Анонимен

преди 3 години

Е тоя кео иска за 150$ ли да му я продадат?!

6

F40

преди 3 години

Ако бяхте намерили и снимка от друг ъгъл, щяхте да видите ясно надписа на задното стъкло "моля те измий ме"(на арабски), а също и табелка със закани, проклятия и заплахи за джихад, за всеки който се осмели да я пипне. Затова и колата е толкова ***, никой не смее да я почисти.

5

Олеле

преди 3 години

на което се намира автомобилААйде, марш на черната дъска да подчертаеш частите на изречението - кое е подлог, кое е допълнение.

4

Малей, неспасяеми

преди 3 години

сделка със сегашнияТ собственик

3

Таню

преди 3 години

https://autoscout24.bg/avtomobili/ferrari/ferrari-f40/Колко трябва да си зле, начи... За парите за тия ламарини човек може да обиколи целия свят, да има всичко което си пожелае като хубави преживявания. Има бая болни мозъци, явно...

2

Защо???

преди 3 години

Коментираш несретнико???Защо хортуваш???Защо !!!И ако четеш този пост значи си много ***!!!!!!!!!

1

Хххх

преди 3 години

нищо не разбрах...някаква уфсъ заплашила някого..и какво ще заплашва тая уфсъ след като собственика на колата е друг....все едно аз да си продам апартамента и когато новия собственик реши да го продаде да започна да заплашва потенциалните му купувачи