40

Анонимен

преди 4 години

Много хабни мотики тук...Цял свят в пандемия, а те правят сметки за туризъм и почивки... T'ъп народ и това е.

39

Натопорчев

преди 4 години

До Доко... и ти цепят влажната халка, разни загорели мигранти! А!? Романтичен си ми ти.... :()

38

sa

преди 4 години

Стига с тази тема, тази година няма да има туризъм

37

Анонимен

преди 4 години

Аз на почивка в чужбина не съм бил никъде освен на Черно Море в България откакто съм се появил на тоя бели свет през далечната 1964 година, та камо ли сега да бъда на почивка някъде извън България!!!???!!!???

36

Lako

преди 4 години

Всеки да ходи на почивка където се чувства добре.Но не може да се слага под общт знаменател цялото ни черноморие заради няколко некоректни заведения или хотели.

35

До Man от Милионерче

преди 4 години

Къде съм писал, че аз съм на Слънчака бе ***? Съжалявам че ти се е наложило да ползваш хапчета за разстройство,, щом съветваш мен. Явно си докарал от мазето бурканите

34

До Доко 35

преди 4 години

Ама аз не разчитам нито на българи, нито на чужденци, бизнеса съм си го направил с мои усилия и ми дреме за такива като теб, които ревете до небето и мислите, че чакаме вашите средства да оцелеем. По - добре да имам 5 благодарни клиенти, но от сърце отколкото такива злобари като теб. Ми като искате у Гърция кво ревете всеки да разбере. Пътя е отворен

33

Анонимен

преди 4 години

Аз пък шъ ходя на почивка на Марс!Там гарантирано нямало Корона щоту радиацията била висока!Тъй, че яко шъ съ повеселим с марсиянките с трите ц-ци!

32

IYI DULO IYI

преди 4 години

Ще ми ходят те при тия дето са налагали с кръв и меч християнството и исляма по тракийско, славянско-българските земи... Малко срама имайте пред нашите предци!...

31

Доко

преди 4 години

До МилионерчеВсеки може да си ходи с дамаджаните където си иска, джингиби. За представител на капитала се слагаш явно. Аз като представител на труда ще ти кажа, че както и да го смятам, дали ще съм с дамаджаните и торбите от Метро и Лидл или ще отида на хотел 5 звезди, винаги излиза по-евтино и качествено от това което се предлага последните години на нашето море. Така че, нали сте големи бизнесмени, оправяте се без нас.

30

Анонимен

преди 4 години

Няма работа = няма пари = няма почивка!Но затова пък има "Корона Хард"!Струва ли си риска?Всеки решава сам!

29

Доко

преди 4 години

Гърците и тая година ще ударят о земята нашите мутрохотелиери с цени и обслужване. Чакам да напече хубаво слънцето и газ към Бяло море...скариди, калмари, узо, прекрасни плажове, усмихнати хора, чисто, чисто, чисто....

28

До 33

преди 4 години

Е да де пари немат.. Нали това казвам, че с дамаджаните вървят ама да покажат че са у Гърция у Фейсбук

27

Милионерче

преди 4 години

Ходете в Гърция и Турция ама да не ги уплашите с дамаджаните в багажника на колата с чанти от Била и Метро и щайгите с доматите. И оставете женичките ви да почиват, че като зазвъните на рецепция да питате има ли котлон в апартамента, ги съжалявам.

26

Men

преди 4 години

Значи да стягам куфарите на 1-ви Юли за Гърция. Който иска да ходи по клоакоморието да ходи. С хигиената там и нивото на обслужване очаквам да ни обградят с ограта и вишки и да не пускат никой да не влиза и излиза.

25

Пепката

преди 4 години

От както отидох в Гърция миналата година, тук не стъпвам повече. Може да видя как е в Турция ама там септември месец.

24

Анонимен

преди 4 години

А на Черно Море ще се изсипват болни гастъри от Нидерландия за насърчаване работата на болниците!

23

Анонимен

преди 4 години

Хахаха, масовото промиване на мозъци започна. Вижте колко е лошо в другите страни ходете на БГ мутро-бетоно-морието

22

Анонимен

преди 4 години

Абе защо всяка втора статия е за почивки, чадъри и шезлонги? Ние вече два месеца си почиваме безплатно и няма нужда да ходим на райната си и да дадем луди пари за една седмица, без която може напълно да минем.

21

ЕДИ КОЙСИ

преди 4 години

КОЙТО ПОЧИВАЛ ПОЧИВАЛ ТАЯ ЗИМА ЩЕ СЕ БРОЯТ ЖЪЛТИТЕ СТОТИНКИ